- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ще се самоубия ако не ми отговорите ;д;д;д;д;д
ЗдравейтеПиша от този профил, защото не ми се регистрира тук само за една история..
Към края на учебната година разбрах,че едно момче от съседен клас ме харесва(ЩЕ ГО НАРЕКА А.) .Хубаво се развиха нещата беше СТРАХОТНО.Имам много хубави спомени с него.Но след време се скарахме по скайп за някакви глупости,разбрах,че някой му е казал нещо гадно за мен(така и не разбрах какво)Казах му да не вярва на хората,но той ми каза,че не иска да има нищо общо с мен,че не съм го вълнувала,че никога не ме бил харесвал,а и двамата много добре знаем,че не е така.Милиони пъти му казах,че може би го лъжат, но той каза,че не го интересува.Исках да говоря с него,но той ми отказваше,не искаше дори да ме види.НАМРАЗИ МЕ !!!;(Дълго време не си говорихме...преди месец тръгнах с едно друго момче(с което,вече не сме заедно) и когато А. ни видеше заедно как се прегръщаме и целуваме,направо полудяваше.Не успя да скрие,колко му е гадно,нарочно мина покрай нас ,,хиляда'' пъти за да чуе какво си говорим и какво правим.Не мога да го разбера,защо го прави нали не му пукаше за мен,нали бях грозна,глупава,нали не ме искаше...Тогава защо се ядосва,когато ме види с друг А пък едновременно с това когато ме види ми прави едни физиономии все едно не може да ме гледа..
АЗ ВСЕ ОЩЕ МНОГО го харесвам и искам да бъда с нещо, искам да се сдобрим,но не виждам начин,след като не иска да говори с мен,а очевидно му пука .Какво да направя за да си го върна,много искам да се сдобрим,поне малко да ме допусне в живота си(отново)Какво да правя? Имам ли шанс според вас??
Благодаря ви,ако сте го прочели![]()
Мразя очите си,защото те видях.
Мразя устните си,защото те целувах.
Мразя ръцете си,защото те докосвах.
Но мразя и себе си,защото те обичах!