.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19
    Град
    Ямбол

Прецакано...

А пък неска една моя приятелка ме прецака... много ме беше яд!
    На кафенце сме и става време да ставаме нали, отивам аз до тоалетната, връщам се и си взимам нещата да си ходим. Явно съм си оставила кутията с цигари някъде там и тя я е взела... и както попринцип прави ме излъга, че не я е взела ще ми я върне знам ама искам да и напрая нещо гадно, да си го върнааааа само ми крие някви неща (телефони, флашки) и получавам мини инфаркти всеки път! Искам да си го върна мамка му !

Слушам идеи, ама да е шега, а не супер бруталното :d
    Life's too short.. too short to live it as a bad person!

Град
    Ямбол
    Айде де, чакам спешни отговори за утре ще ми трябва плана!

Голям фен Аватара на kyka1
    Град
    Варна
    Това вашето е детска работа
    Живота е рисуване без гума за триене...

МОМЧЕ СЪМ !

Супер фен Аватара на filmimilmi
    Ти нямаш ли си други приятелки, че всеки път трябва да търчиш подире й и да й се молиш да ти връща нещата? И да те е яд, тя те взима за глупачка. Да знаеш още на място, че тя ти е взела нещо и ти да не покажеш малко характер, за да я изобличиш като крадла, да си вземеш своето и да й кажеш да върви на майната си.

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    Ех, колко си готина цигари а-у ... както и да е

Ами и ти и скрий телефона/флашката

Супер зле..
    Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.

Град
    Ямбол
    Ама колко сериозно го вземате всички това..беше просто шега между най-добри приятелки винаги си правим някви ей такива номерца, напълно нормалните неща... кааакто и е да.

Спри цигарите.

Супер фен
    Отиваш разплакана и и казваш че са ти открили тумор в мозъка и ти остават 4 месеца живот и че няма лечение, ама трябва наистина да ревеш яко, кат ти "влезе" в положението почваш истерично да се хилиш и че се е хванала (мале много болен мозък съм имал....)

Град
    Ямбол
    Цитирай Първоначално написано от RaisedOnRock

Спри цигарите.
    Оооо, аз това си го мислех да го направя, ама от инат. Цяла кутия да загубя ей така не може, спирам цигарите! Ама после като разбрах, че е в тая приятелка ми олекна жестоко.

Мега фен Аватара на Chacho
    Като ти върне цигарите, кажи че е имало листче, на което си си записала няква важна инофрмация (примерно тел. номер, които е трябвало да дадеш на майка си или нещо подобно). Като ти отговори, че са си били така и кажи, че като ги е взела цигарите, може да го е изпуснала някъде. Накарай я да отидете в заведението само да потърсите листчето и й кажи да погледне под столовете, под диваните, да се навежда там. После излизате от кафето и й обясняваш, че не е имало такова листче. Равносметката е, че се е влязла в кафето, чеплезила се е и си е тръгнала. ^^
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Фен Аватара на meganet
    Град
    Varna
    Лигли!

Град
    Ямбол
    Цитирай Първоначално написано от Chacho
    Като ти върне цигарите, кажи че е имало листче, на което си си записала няква важна инофрмация (примерно тел. номер, които е трябвало да дадеш на майка си или нещо подобно). Като ти отговори, че са си били така и кажи, че като ги е взела цигарите, може да го е изпуснала някъде. Накарай я да отидете в заведението само да потърсите листчето и й кажи да погледне под столовете, под диваните, да се навежда там. После излизате от кафето и й обясняваш, че не е имало такова листче. Равносметката е, че се е влязла в кафето, чеплезила се е и си е тръгнала. ^^
    Много добро! Ама за жалост тя ми ги върна вчера още и идеята ти няма осъществяване.. ама поне за другия път ще знам .

Цитирай Първоначално написано от zlatit0o
    Ех, колко си готина цигари а-у ... както и да е

Ами и ти и скрий телефона/флашката
    http://vbox7.com/play:78ca9b40
    Пиках на химна!!!

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    хаха.. както бяха писали "Леле колко си готина..." :P

а за номера... еми аз бих я оставила следващия път в кафенето, тя да плаща сметката... не вярвам това, което си го пила да е повече от 5 лв...
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Апффф, злееее....

GIVE... but don't allow yourself to be USED..
    LOVE...but don't allow your heart to be ABUSED..
    TRUST... but don't be NAIVE..
    LISTEN... to others but don't lose your OWN VOICE.

Мега фен Аватара на Chacho
    Плюйте я, че е добродушна и с чувство за хумор! Комплексите ви край нямат, даже и за пушенето я разкритикувахте, че го правела, за да е готина. Гордеете ли се, че успявате да намерите лошото във всичко и всекиго и то аболютно самоцелно? Добре, че е запазила детското у себе си, всеки втори се опитва да го убие.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Пробутай й белязани пари и се обади в полицията.

Град
    Ямбол
    Цитирай Първоначално написано от Chacho
    Плюйте я, че е добродушна и с чувство за хумор! Комплексите ви край нямат, даже и за пушенето я разкритикувахте, че го правела, за да е готина. Гордеете ли се, че успявате да намерите лошото във всичко и всекиго и то аболютно самоцелно? Добре, че е запазила детското у себе си, всеки втори се опитва да го убие.
    Благодаря ти изключително много. Вече бях почнала да се чудя защо изобщо трябваше да пиша в ТОЗИ форум като знам какви са хората тук.. като цяло гледам да игнорирам 'умните' изказвания на безгрешните непушачи.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си