- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Прецакано...
А пък неска една моя приятелка ме прецака... много ме беше яд!
На кафенце сме и става време да ставаме нали, отивам аз до тоалетната, връщам се и си взимам нещата да си ходим. Явно съм си оставила кутията с цигари някъде там и тя я е взела... и както попринцип прави ме излъга, че не я е взелаще ми я върне знам ама искам да и напрая нещо гадно, да си го върнааааа
само ми крие някви неща (телефони, флашки) и получавам мини инфаркти всеки път! Искам да си го върна мамка му !
Слушам идеи, ама да е шега, а не супер бруталното :d
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
Айде де, чакам спешни отговориза утре ще ми трябва плана!
![]()
Това вашето е детска работа![]()
Живота е рисуване без гума за триене...
МОМЧЕ СЪМ !
Ти нямаш ли си други приятелки, че всеки път трябва да търчиш подире й и да й се молиш да ти връща нещата? И да те е яд, тя те взима за глупачка. Да знаеш още на място, че тя ти е взела нещо и ти да не покажеш малко характер, за да я изобличиш като крадла, да си вземеш своето и да й кажеш да върви на майната си.![]()
Ех, колко си готина цигари а-у ... както и да е![]()
Ами и ти и скрий телефона/флашката![]()
Супер зле..
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
Ама колко сериозно го вземате всички това..беше просто шега между най-добри приятелкивинаги си правим някви ей такива номерца, напълно нормалните неща... кааакто и е да.
Отиваш разплакана и и казваш че са ти открили тумор в мозъка и ти остават 4 месеца живот и че няма лечение, ама трябва наистина да ревеш яко, кат ти "влезе" в положението почваш истерично да се хилиш и че се е хванала![]()
(мале много болен мозък съм имал....)
Оооо, аз това си го мислех да го направя, ама от инат.Първоначално написано от RaisedOnRock
Цяла кутия да загубя ей така не може, спирам цигарите! Ама после като разбрах, че е в тая приятелка ми олекна жестоко.
![]()
Като ти върне цигарите, кажи че е имало листче, на което си си записала няква важна инофрмация (примерно тел. номер, които е трябвало да дадеш на майка си или нещо подобно). Като ти отговори, че са си били така и кажи, че като ги е взела цигарите, може да го е изпуснала някъде. Накарай я да отидете в заведението само да потърсите листчето и й кажи да погледне под столовете, под диваните, да се навежда там. После излизате от кафето и й обясняваш, че не е имало такова листче. Равносметката е, че се е влязла в кафето, чеплезила се е и си е тръгнала. ^^
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Много добро! Ама за жалост тя ми ги върна вчера още и идеята ти няма осъществяване.. ама поне за другия път ще знам .Първоначално написано от Chacho
![]()
http://vbox7.com/play:78ca9b40Първоначално написано от zlatit0o
Пиках на химна!!!
хаха.. както бяха писали "Леле колко си готина...":P
а за номера... еми аз бих я оставила следващия път в кафенето, тя да плаща сметката... не вярвам това, което си го пила да е повече от 5 лв...
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Плюйте я, че е добродушна и с чувство за хумор! Комплексите ви край нямат, даже и за пушенето я разкритикувахте, че го правела, за да е готина. Гордеете ли се, че успявате да намерите лошото във всичко и всекиго и то аболютно самоцелно? Добре, че е запазила детското у себе си, всеки втори се опитва да го убие.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Благодаря ти изключително много. Вече бях почнала да се чудя защо изобщо трябваше да пиша в ТОЗИ форум като знам какви са хората тук.. като цяло гледам да игнорирам 'умните' изказвания на безгрешните непушачи.Първоначално написано от Chacho
![]()