- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Белисима - преси
Чудя се коя от 2те преси е по-добра :
Bellissima Fancy
или
Bellissima Creativity
Bellissima Creativity
Най-скъпото е онова,за което плащаме със сълзите си!
Трудно е да очакваш нещо,което знаеш,че няма да се случи.. но още по-трудно е да се откажеш,когато знаеш,че това е всичко,което искаш!![]()
Едва когато се докоснеш до истинското,разбираш колко фалшиво и незначително е било всичко останало!
Иначе CreativityПървоначално написано от MegiBoOm
Първоначално написано от Lian4ety
Paint me a picture of eyes that never see
With flashes of lightning
that burn for only me
Fancy,разбирасе ... не ми се спори просто им виж характеристиките![]()
разбира се, не гледай коя е по-скъпа а коя вдига повече градуса..Първоначално написано от vampire_girl_
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Въй имам чуството ,че трявбва да се направи една тема 'Белисима" и да има там всичко , смисъл въпроси , мнения , критики , отзиви ....![]()
Иначе Fancy
ПОВЯРВАЙ МИ! И да се направи, пак ще пускат по 47347324724 теми...![]()
Знамм ... амаа ми писвааа ... немогат ли да използват ТърсачкатаааПървоначално написано от MegiBoOm
![]()
А ако става въпрос за добри преси да спомена марките GHD и CHI, верно са по 100+ долара, ама съм виждала една позната да се изправя, не съм тествала на мен, но просто като я гледах се възхищавах.. загрява до 400 градуса.. няма база за сравнение нито с белисими, нито с филипс, нито с другите..
...но във тебе като рана
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
400 градуса - ама тя има ли коса още ???Първоначално написано от FuckingFreak
Опс, съжалявам за объркването .. 400, ама при тях са Фаренхайти![]()
...но във тебе като рана
"Защо?"
GHD са наистина просто изумителни, невероятни, абе нямам думи :Д Лятото бях с едно момиче от Англия и тя имаше такава. Каза че я има от 3 години, а пресата не беше мръднала. Айде, тя моята коса принципно си се изправя лесно, но нейната беше доста чуплива, а с едно минаване се изправяше и седеше по 3 дни без лакове и т.н.Първоначално написано от FuckingFreak
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on