Здравейте! Вчера се постригах на бритон обаче на бритона ми в краищата се извиват все на някъде..опитвам да го зализвам или намокрям с вода за да си остане прав но НЕ! Какво да правя? А не ми се включва всяка сутрин пресата .. ;xx ПОМОЩ!!
Ще се наложии да я вкючваш!..![]()
![]()
Пробвай с вакса..
... Док0свай мее.. 0ще чувствай мее..
Уфф .. не искам да използвам никакви неща другиВиждала съм снимки на мои приятелки нищо им няма защо на мен така
![]()
много ми е смешно като си мислите,че нема нужда я пускате и ходите с егати смешните плътни бретони акахахаПървоначално написано от SugarLolLipoPsS
м0же да пробваш със сешоар![]()
Ми да.. ще гледам в това
При всички случаи или ще го изправяш с преса, или със сешоар, или пък ще го вдигнеш нагоре с шнола....![]()
Пресата само ще върши работа ;xx
зависи-моят е крив и със сешоар става уникално як и много рядко се налага дооформяне с преса ,тей че
Зависи от типа коса.
Може би се начупва и извива, защото имаш чуплива коса?![]()
Аз използвам малко, ама много малко на Еlseve ей тфа![]()
h t t p ://www parfumsbg com/2009-03-10-11-25-49/loreal.html?page=shop.product_details&category_id= 28&flypage=flypage.tpl&product_id=3061
ама внимавай да не го наслоиш, че ще изглежда мазноо.
~`Мофос ;д `~
shwepsy ♥
Ем мойта е чуплива..![]()
Моя бретон е крив и го изправям със сешоар всяка сутрин или вечер с пресата, че на сутринта да не е щръкнал и наелектрезиран![]()
Ако искаш бретона ти да изглежда хубаво, няма как без да използваш преса/сешоар![]()
или поне не аз не съм чувала друг начин за изправяне![]()
Слушай сега фирмената тайна:
Вечерта,преди да си легнеш,с пресата изправяш бретона и си лягаш.На сутринта не се чупи настрани,седи оформен,а и не изглежда като праз,както когато е току що изправен.Абе общо взето получаваш същия ефект както след сешоар. Аз това си го практикувам откакто имам бретон,7-8 месеца,и съм супер доволна,защото със сешоара нещо не се разбираме много-много... Хайде,успех![]()
май ще трябва да спиш с ЧОРАПОГАЩИ при тия изисквания![]()
![]()
![]()
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
+1Първоначално написано от blueberryyy
Преди все ставах с бритон вдигнат нагоре, докато спя не знам какво правя обаче като стана е щръкнал като гребен на петелСега веднъж изправям вечер и държи няколко дни, само ако има нужда дооформям на по-ниска температура..
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Трябва или с преса или със сешоар.Аз бях на бритон сигурно 2 години някъде, а съм с къдрава коса и трябаваше всяка сутрин да ставам по-рано и да се изправям.Но пък в случаите, в които ме мързеше да ставам просто с една фиба, лента или диадема го качваш нагоре и си готова.