- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Мръсни помисли
Към кого от форума имате мръсни помисли и въобще лягалили сте си с някого от тук?
Ивито!Моята секс френдка!
Да , с 2ма но те вече не влизат тук
Искате имена?
Ами, Александра93 ми изниква първо в главата. Сиско може.
Приятеля ми спами тук .
Но май не се брои.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
ха Александра нещо ми се губеше напоследък ..ето я и неяПървоначално написано от Alexandra1993
![]()
Hostis Honori Invidia
Да кажем девойката над мен. Намират се и други.![]()
Welcome to the Jungle...
Фусти навсякъде...да са само у форума...ами то се блъскаш в тях по пътя...
Еми не знам.То тук момчетата въобще не слагат снимки.
Fashion and Styling
Аз ако си харесам някоя тя ще разбере. Другите не ги интересува![]()
Защо са ти? Тук да не е facebook ?Първоначално написано от Stela94
„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт
А защо напирате момичетата да слагаме тогава - особено в темата за дупетата?!В заключената тема за снимките на потреители от този раздел има 90% снимки на момичета ,а къде са момчетата?Първоначално написано от DREAM95
Fashion and Styling
За да може момчетата да гледат милаПървоначално написано от Stela94
,а къде са момчетата ли ? Ами стоят пред компютъра и гледат също така дават своето мнение
...
„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт
Хмм яна0115 и естествено александра93![]()
П.П мисля че темата ще бъде оспамена доста със името на александра93 трябваше темата да е със име кои няма мръсни помисли към александра![]()
![]()
Точно ,братле.Първоначално написано от fatkidsarehardertokidnap
Вива канари...!!
Ако си харесам някой от тук пишещите, има риск на вратата ми да потропа Явор Колев.![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Хехеее,,Първоначално написано от fatkidsarehardertokidnap
благодаря ти
![]()
ехх този г-н Колев много лош беПървоначално написано от kalpazanka
![]()
![]()
Ако съм имала са от едновремешната генерация ,сега новите въобще не ги познавам.![]()
Русото не е модерно,всеки тарси палаво но черно!
Night is my daay .. [!]
Стар ник osichKa19
Изпратете SMS с текст MAD115M583416 на кратък номер 1972 и получавате секс мацка за 2 лв.
То без пари бе!Първоначално написано от MandZ
![]()
Доста са![]()
Саша и сиско не бих ги подминал![]()
Първоначално написано от machoka
neeDaBosSПървоначално написано от dirtyyy
абе нееее така няяа как да те забравим дори да спреш да влизашПървоначално написано от Alexandra1993
![]()
![]()