- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Настоящи осмокласници
Айдепишете за домашни глупости такоа онакоа
дано темата ми успее
![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
"Осмокласници" е с малка буква.![]()
Saatana! Vittu! Perkele!
ее ма си викам немой да не ми намерат някой кусур![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
ай пишете ся в готината ми тема![]()
sapphire5![]()
По немски ще сме с един юбер як син учебник. :д За другите предмети още не са ни казали.
Saatana! Vittu! Perkele!
И няма [vol.2] иначе наистина има нужда от нова тема, че старата пожъна голям успех![]()
I wanna be a billionaire so fucking bad
Buy all of the things I never had
I wanna be on the cover of Forbes magazine
Smiling next to Oprah and the Queen!
Е ся сме настоящи не бъдещи къф вол2 пишете ся ако има успех ще ме зарадвате искам 50 страници и 10 000 гледания![]()
sapphire5![]()
А тая тема ще бъде през цялата година ако станат много страници ще направЯ нова пак ази тук ще се пише за някое домашно ако неразбирате ще помага този онзи по умен
за часове, състезания в училище разни такиа училищни раоти нещо интересно ако стане
![]()
sapphire5![]()
СъгласнаПървоначално написано от awerw
Особено домашните по математика, не бива да изкарвам повече тройки и четворки
мм моята класна е по математика за втори пътщях да питам дали ще има привилегии за нашият клас ама си викам ае ся от няколко минути съм в тая гимназия да не отварям голяма уста
![]()
sapphire5![]()
Какво толкова ужасно намирате в тази математика, не знам...
Saatana! Vittu! Perkele!
Пфф още от утре почвам с 3 часа немски един след друг![]()
"A world without music is Like a world without oxygen"-Andre Tanneberger(ATB)
аз 4 часа английски :CПървоначално написано от EsteticLoff
аз пък 2дано да бъдят милостиви поне първата седмица
опа имам малко раота за час и нещо а вие да пишете
![]()
sapphire5![]()
не бе, не мисля, че е ужасна, но просто ме мързи да я научаПървоначално написано от rammstein123
Учила ли си го досега ? Защото ако да, ще ти е лесно.. Не като на мен :Д Не съм го учила досега и още първия ден с ударна доза немски.. ама то пък и едвали много много ще учим утре де ;д Ще видяПървоначално написано от bloodysunrise
![]()
учил съм го, немски никъв шанс да се запиша![]()
п.с. момче съм
На нас господинът ни каза, че ще учим азбуката и разните там гласни с умлаути. По-лесно нещо от това надали съществува. Вие с кой учебник ще сте?
Saatana! Vittu! Perkele!
аз съм с 62 часа английски
за 1 месецПървоначално написано от Govnyo
![]()
sapphire5![]()
Lagune майПървоначално написано от rammstein123
![]()
БлъдиСънрайз извинявам се за грешката![]()