- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Остра болка - ПОМОЩ !!
Породи се нов от вече сигурно 20-те ми здравословни проблеми
Значи вчера по точно снощи към 12 часа станах от компа и получис остра много остра болка се едно се къса нещо на мястото над пениса и под корема там където ти растат космите. за 5 мин болката лека полека отмина. Но днес сега преди 10-15 мин отново станах от стола на масата и пак ме проряза но този пъъ по леко и когато си пребера корема го усещам все още при натиск ме понаболява. Когато съм в сгънато положение ми е добре но изпънали се ме заболява. DAMN какво е това пък сега ? ;(
Липсва описателно заглавие.
kalpazanka
I JUST DONT GIVE A FUCK !
Нямам представа какво е,но по-добре отиди колкото се може по-скоро на лекар (ако са търпими болките-утре,ако не са-още сега..) и кажи за този и всички останали здравословни проблеми,които те тревожат.Успех
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
Херния? По-добре се консултирай с лекар.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Когато имаш херния би трябвало да те боли постоянно нали ? А мен само вечер когато стана и то 1 единствен път е вече станаха 2 , през деня изобщо не усещам нищо. Дори бях забравил че съм писал тук.
Изобщо не трябва да те боли постоянно за да е Херния... иди на доктор!!
Аз съм имал херния без изобщо да ме е боляло .
и какво стана я разкажи с подробности моля те !
И мен ми става така,ама не всеки ден,ама не съм ходилана лекар,а тва продължава вече сиг 2г.,и майка ми от време на време я свива така.
Пробвах ама немога да издържа бацеот последния път както писах не ме е боляло надявам се да не ме боли повече
благодаря на тези които са се опитали да ми помогнат
![]()