- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- УЖАС ;(((
Абе, ти сигурна ли си,че това не са ти малките срамни устни??-смис ддз-ние не сме лекари и не сме виждали-така че какво чакаш?
Оф Боже..Как се опитва да намаже момчето..Вари на гинеколог..Този форум не може чрез няква магия да те оправи..Първоначално написано от anonimen213
Аз мисля, че това е от девствената ципаКогато правиш секс за първи път на някои момичета/жени им се появява
Даже се сещам за 1 такава жена![]()
От девствената ципа е.
Преди години четох в една книга за момичета () че при повечето химена не се къса, а се разтяга.Самото късане при тях става чак при раждането,обаче не знам точно какво се прави в твоя случай.Отиди при гинеколог да погледне и не се притеснявай
![]()
мерси на всички за отговорите ...
Иди на гинелок и аз първия път имах изчаках и се махна но по-добре иди на гинелок незнам като мойто ли еСигурно не е добре разкъсана ципата ..
Любовта не е да си намериш някой с когото да живееш, а някой без когото не можеш да живееш
Или си поредния малък чекиджия или поредния фейк или пък нямаш никаква обща култура!Такива грешки и то на една съща дума в едно изречение ...не знам майна!Първоначално написано от IvoncHeTyYy
Ивито!Моята секс френдка!
Ми бързам няма да чета дума по дума - Гинеколог аре да ти се поправяПървоначално написано от miroandonow
![]()
Любовта не е да си намериш някой с когото да живееш, а някой без когото не можеш да живееш
тая чочка няма ли да обади какво е било това месо и какво се е случило с него
Темата според мен е ебавка неможе някво месо дето си го яла да ти излезне от там според мен е НЕВЪЗМОЖНО ! Тоа напрао трябва ти е турил стружки у вазелино![]()
![]()
FUCK RULES !!!
Американски форум - Задаваш въпрос, после ти отговарят.Арменски форум. - Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.Български форум - Задаваш въпрос, после в 50 поста ти разказват какъв си тъпак, че си попитал
Първоначално написано от AlokiNn
Някоя мръвка объркала пътя при разклона за ануса.
![]()
П.П. По темата - това ти е химена, няма какво друго да е. Няма страшно и сама може да си го махнеш...
To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
I DON'T GIVE A FUCK !!!
Първоначално написано от anonimen213
Пфф разплаках са..Първоначално написано от AlokiNn
![]()
и по т3мата -> генеколог
Звън Звън снощи обадили сеъм разбира се