.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 40 от общо 40

Тема: УЖАС ;(((

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Абе, ти сигурна ли си,че това не са ти малките срамни устни??-смис ддз-ние не сме лекари и не сме виждали-така че какво чакаш?
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от anonimen213
    Да,майка ми е гинеколог,ще и кажа да погледне,за да ти каже какво ти има
    Оф Боже..Как се опитва да намаже момчето..Вари на гинеколог..Този форум не може чрез няква магия да те оправи..

Град
    Sofia
    Аз мисля, че това е от девствената ципа Когато правиш секс за първи път на някои момичета/жени им се появява

Даже се сещам за 1 такава жена

Голям фен Аватара на fakesmiles
    От девствената ципа е.
    Преди години четох в една книга за момичета ( ) че при повечето химена не се къса, а се разтяга.Самото късане при тях става чак при раждането,обаче не знам точно какво се прави в твоя случай.Отиди при гинеколог да погледне и не се притеснявай

Повече от фен
    мерси на всички за отговорите ...

Повече от фен Аватара на Bukmop
    Град
    Бургас
    според мен да прави секс или дет са вика да си "набута" нещо в пуяка и ако е от химена то .. ще си падне самичко
    Трудните неща ги правя на момента ... за невъзможните ми трябва минутка

Град
    София
    Иди на гинелок и аз първия път имах изчаках и се махна но по-добре иди на гинелок незнам като мойто ли е Сигурно не е добре разкъсана ципата ..
    Любовта не е да си намериш някой с когото да живееш, а някой без когото не можеш да живееш

Град
    Филибелиец
    Цитирай Първоначално написано от IvoncHeTyYy
    Иди на гинелок и аз първия път имах изчаках и се махна но по-добре иди на гинелок незнам като мойто ли е Сигурно не е добре разкъсана ципата ..
    Или си поредния малък чекиджия или поредния фейк или пък нямаш никаква обща култура!Такива грешки и то на една съща дума в едно изречение ...не знам майна!
    Ивито!Моята секс френдка!

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от miroandonow
    Цитирай Първоначално написано от IvoncHeTyYy
    Или си поредния малък чекиджия или поредния фейк или пък нямаш никаква обща култура!Такива грешки и то на една съща дума в едно изречение ...не знам майна!
    Ми бързам няма да чета дума по дума - Гинеколог аре да ти се поправя
    Любовта не е да си намериш някой с когото да живееш, а някой без когото не можеш да живееш

тая чочка няма ли да обади какво е било това месо и какво се е случило с него

Голям фен Аватара на yamaha436
    Град
    Тaм където хакер не влиза :D
    Темата според мен е ебавка неможе някво месо дето си го яла да ти излезне от там според мен е НЕВЪЗМОЖНО ! Тоа напрао трябва ти е турил стружки у вазелино
    FUCK RULES !!!

Американски форум - Задаваш въпрос, после ти отговарят.Арменски форум. - Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.Български форум - Задаваш въпрос, после в 50 поста ти разказват какъв си тъпак, че си попитал

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от AlokiNn
    Е как да ти кажа
    Мисля че е пилешко
    Някоя мръвка объркала пътя при разклона за ануса.

П.П. По темата - това ти е химена, няма какво друго да е. Няма страшно и сама може да си го махнеш...
    To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
    I DON'T GIVE A FUCK !!!

Цитирай Първоначално написано от ivana0895
    Да,майка ми е гинеколог,ще и кажа да погледне,за да ти каже какво ти има
    наистина ли майка ти е гинеколог ? ;(
    Цялото ми семейство са лекари.И ти защо си толкова сигурен,че майка ми не е гинеколог?2-3 пъти е влизала във форума и е помагала с каквото може.Не съм някой чикиджия,както каза потребителя над мен.Все пак каквото искаш направи,но и да говориш с майка ми няма да има голям ефект предполагам.Според мен отиди на гинеколог,но ако испитваш някакви притеснения можеш да пишеш
    Цитирай Първоначално написано от AlokiNn
    Е как да ти кажа
    Мисля че е пилешко Surprised
    Laughing
    Пфф разплаках са..

и по т3мата -> генеколог
    Звън Звън снощи обадили се ъм разбира се

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си