Здравейте пиша това само за да споделя . Значи в момента аз съм в 6 клас и преди около час скъсах с гаджето си. Нека започна отначало. Миналата година когато влязох в училището в което сега съм се занимавах предимно с даскалото и гледах да си уча уроците. Но по едно време срещнах едно момиче в което веднага се влюбих. Попрнцип винаги съм имал късмет с момичетата и уж съм имал гаджета но това наистина беше първата ми голяма любов. И така след 1 месец харесване в тайна и отрязване на 3 момичета заради нея чрез едни мои "приятели" се разбра, че я харесвам. Взехме си скайповете и си чатихме 4 дена опознаване и след това тръгнахме. Тя е 1 година по-голяма, незнам как ме харесва, но попрнцип аз съм по бързо развиващ така и нямаше значение. Може да ви е смешно но 1 месец помня се прегръщахме.. но беше супер. Бяхме постоянно заедно и се "обичахме". По късно започнахме да се целуваме. И идва момента на рождения и ден и отиваме на кино.. Тан се целунахме за пръв път с език (моята и нейната първа целувка) и се натискахме цяло кино - супер мина. Но..уви след това 1 седмица само на караници и глупости и се стигна до там че скъсахме .... след това 2 опити за ходене но - не става просто. И така спряме да контактуваме, спряхме да си пишем, но си останахме със хубавите спомени за нашата връзка. И ето сега в 6 клас .. Тя много се беше разхубавила и като я видях отново изпитах нещо..На именния ми ден тя ми го честити..(дотогава нито си бяхме говорели нито сме се поглеждали).. и е то че започнахме да си пишем и станахме най-добри приятели..и така около 1 месец но започнах да изпитвам отново чувства към нея както и тя към мен и така с помощта на нейна приятелка тръгнахме отново..Този пътобаче тръгна лощо .. някак си тъпо беше и след 1 седмица скъсахме ...Но тръкмо бях в криза и след 8 дена и казах че я обичам и искам да съм с нея.. тя също ми го каза и тръгнахме. Този път беше по-добре и стигнахме до един лагер. Там всичко рухна. Беше ужасен просто. Но за щастие се оправихме някакси и пак тръгнахме. Но винаги проблема е бл че тя някак се държи тъпо и не е постоянно с мене и не може да се отпусне в училище.. и значи върви си така окей и идва едно време в което отиваме на кино - реди 6 дена мисля. И значи там - бомба. Целуване с език, тя седна в мене и през цялото време лежа в мене, обарваьме се абе сичко на 6. Обачее както миналата година почнахме нещо да се караме за пълни глупости и ето неска примерно тя се дърйа супер тъпо и аз и казах дали въобще иска да ходим. Тя каза да обаче се разсмя (заради уж нейна фр) което доста ме подразни ама .. и прибирам се унас ядосан след поредния ден на простотия и такива глупости и ся от нейна приятелка разбирам че тя и е казала че сме скъсали.. и сега незнам какво да правя дали да се опитвам да оправя нещата или не ..незнам и аз какво искам но проблема е че винаи аз оправям нещата и винаги аз съм човека а тя никога нищо не прави . Ще си поплача сигурно след малко като си легна но незнам какво да правя искам да съм с нея но просто като знам как ще се държи .. Историята ви я написах 100 пъти по кратка отколкото е но просто исках да споделя горе долу :Д .. Кажете ми какво да правя - да се опитам ли пак с момичето ми или да продължа напред в търсене на нова