.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Много съм зле. Преди не беше така .. пф ..

Изобщо не мога да завържа разговор с момиче, преди не беше така.

Харесвам например някое момиче, виждали сме се 1-2 пъти, като се
    видим в града сме на здравей-здрасти. Ако и пиша по скайп, или в фб, разговора протича така -
    Здр
    -Здр
    Кво праиш
    -отговор, ти
    и дотам,
    преди чата го докарвах с часове и след това се стигаше и до кафе или нещо по сериозно. на 16 години съм, не съм някъв задръстен ако тка си мислите и тка нататък, спортувам редовно, дрън дрън ;д

Да не пишат някви лиглювци, малко по-сериозно ако може.

Голям фен
    ами защо се е променило

Може би, защото започнах да отделям, повече време на спорта. Но това от доста време не е така.

Ами покажи, че се интересуваш от нея. Питай я, например, какво прави през свободното си време, каква музика слуша, etc. Попаднах веднъж на момче, което харесвах, но като теб не знаеше как да развие някоя тема.. и го заебах покажи, че проявяваш интерес.. Прави й комплименти, толкова ли е сложно

Супер фен Аватара на katericArofl
    ами сложен въпрос.. всеки предполагам мрази разговори от типа - здр - здр -как си - добре ти- и аз..
    на мене най-често като няма за какво да ми говорят се почва с въпросите относно а;атар / настроение .. току-виж подействало..
    др възможност в зависимост от това, което ти каже е да се „хванеш„ за някоя нейна дума от изречението, където казва какво прави.. ако слуша музика какво, даваш поздравче ала бала..
    не знам, момиче съм не завързвам разговор

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Когато с човека отсреща имате общи интереси и си допадате разговора потръгва и без заучени преди това фразички и наизустени теми. Явно не си попаднал на момиче.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Град
    P.Trambesh
    Не съм голям експерт ,но се опитай да забелязваш и най-малките неща в нещата които казва, в облеклото, или нещо около вас ако сте навън.Питай за музика, ко прай в свободното си време разкажи нещо което ти се е случило и ,ще е забавно да го разкажеш, така!
    Магистрална минцуфайка спира варненска чайка,
    лафчета свежарски бута за една десятка, майка…

Мега фен Аватара на sasha_90
    Случва се и мисля,че зам къде е проблемът ти.Знам го от опит.Преди и аз доста често влизах и стоях в чатовете,беше ми интересно.Вече загубих и нтерес.При теб става нещо подобно,да не кажа и същото.Преди си имал много време и си чатил до омръзване.Сега обаче,когато вече спортиваш и очевидно това ти е по-важно,си загубил интереса си към запознанствата в интернет.Заради загубилият се интерес, не можеш да завържеш свестен разговор.

Голям фен Аватара на Daydreamer3
    Град
    Somewhere over the clouds.
    Случвало се е и при мен.Харесвам някое момиче, но както и ти не мога да се захвана за нищо,просто различни интересни може би..Спри сега и си намери ново момиче може с нея да потръгнат нещата.
    Fate has a way of putting in front of us that which we most try to leave behind. "Mozzie"

Цитирай Първоначално написано от sasha_90
    Случва се и мисля,че зам къде е проблемът ти.Знам го от опит.Преди и аз доста често влизах и стоях в чатовете,беше ми интересно.Вече загубих и нтерес.При теб става нещо подобно,да не кажа и същото.Преди си имал много време и си чатил до омръзване.Сега обаче,когато вече спортиваш и очевидно това ти е по-важно,си загубил интереса си към запознанствата в интернет.Заради загубилият се интерес, не можеш да завържеш свестен разговор.
    Точно. Това е, баси тъпото. ;д

Град
    София
    Не е заради спорта или нещо друго.
    Въпрос на психика и логика,така си настроил психиката си и съответно ,затова си така.

Може да съм изгубил трейнинг.

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от TheBeliever
    Когато с човека отсреща имате общи интереси и си допадате разговора потръгва и без заучени преди това фразички и наизустени теми. Явно не си попаднал на момиче.
    Ето тук е истината

Повече от фен Аватара на Missmarch
    Град
    Шоколандия.
    Цитирай Първоначално написано от sasha_90
    И аз съм била така все пак животът е навън, а не тук в интернет, нали?

Супер фен Аватара на prettyIdeath
    Град
    Somewhere in the deaths of your dirty imagination...
    Ами защо не се пробваш разговора да минава не в интернет пространството а на живо, може би там е проблема!
    Сещам се за един виц
    - Знаеш ли че имало живот и без интернет?
    - Тъйй лиии ? Дай линк...

Та и твойта работa същата...
    МОМИЧЕ СЪМ !
    PEACE ||//
    Suzuki - Way of life!

Абе аз проблем с момичетата попринцип нямам. Запознаваме се на купончета, по кафетата, ама точно до тези с които нямам контакт е трудното. Е снощи оправих нещата с една, бяхме се виждали веднъж (в обща компания за 1 минута ;д) и само и казах "пропуснахме да се запознаем предния път" и нещата тръгнаха.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си