.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Някой да разбира

на Microsoft Access?

"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд

Спешно, че ми трябват нещата до вторник...

Супер фен
    Е ако не напишеш условието на задачата ти, никой не може да я реши......

Условия

Ето го условието

Направо можеше да си постнеш преснимана лична карта барабар с данните на креднитна такава и код

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
    Направо можеше да си постнеш преснимана лична карта барабар с данните на креднитна такава и код
    Не се казвам Свилен

Голям фен Аватара на play23
    Е това не е нищо сложно, от наученото в 10 клас може да го направиш без проблеми. Ама ако очакваш някой на готово да ти го направи, едва ли.

Цитирай Първоначално написано от play23
    Е това не е нищо сложно, от наученото в 10 клас може да го направиш без проблеми. Ама ако очакваш някой на готово да ти го направи, едва ли.
    Сега тепърва го уча в 11 клас при учител, който сам той не може да обясни и да направи тези задачи

Голям фен Аватара на play23
    Аз мога и да ти ги направя ти да си попълниш записите то тегавото е попълването на записите, другото става бързо. Само лошото е че в училище сме с XP и Access-a е по - стар пък на лаптопа ми е нова версия и един път като го отворих абсолютно нищо със старата версия и е шибано като си свикнал на едно. Нищо не обещавам, утре(същност днеска ама по-късно ) ако не ме домързи мога да ти помогна.

П.п Ей сега погледнах това сериозно новия Access все едно ми показваш съвсем друга програма Ще се пробвам да намеря компютър със стара версия.

Цитирай Първоначално написано от play23
    Аз мога и да ти ги направя ти да си попълниш записите то тегавото е попълването на записите, другото става бързо. Само лошото е че в училище сме с XP и Access-a е по - стар пък на лаптопа ми е нова версия и един път като го отворих абсолютно нищо със старата версия и е шибано като си свикнал на едно. Нищо не обещавам, утре(същност днеска ама по-късно ) ако не ме домързи мога да ти помогна.

П.п Ей сега погледнах това сериозно новия Access все едно ми показваш съвсем друга програма Ще се пробвам да намеря компютър със стара версия.
    Пиши ми после на ЛС, ако успееш, ако не мога да ти намеря по-стара версия на Аксес или намери Аксес 2003 portable

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си