.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Как да кача някое кило ?

Здравейте от доста време искам да кача килограми обаче немога и немога , на 17 години съм и съм висок около 1.83 и съм само 68 килограма за тази височина не е въобще нормално това тегло, за това моля посъветвайте ме какво да ям и какво да правя , обичам да спортувам , не пуша , почти всеки ден ходя да ритам фудбол с приятели и мисля че имам много бърз метаболизъм защото ям доста имам апетит обаче когато ям нещо след 1-2 часа веднага ми се ходи до тоалетна по голяма нужда не знам защо така.

Мисля че обърках раздела и за това се много извинявам.

Амии яж предимно пържени и тестени храни, сладкиши. Наблягай на пици, спагети и такива работи. Те килограмите сами ще си дойдат.
    Never give up, it's such a wonderful life

Голям фен Аватара на SladkaZagadka
    Град
    София
    Яж късно вечер, през нощта , предимно сладкиши и чипсове , бърза храна .
    Love is everything!

Супер фен Аватара на ImmortalSportFreak
    Град
    София
    Бърз метаболизъм,само можеш да се радваш. Продължавай със спорта,яж си нормално когато си гладна и продължавай с непушенето и здравословния живот.
    Не наблягай на бързата храна както казват другите.Освен за дебелеенето,фабричните храни са вредни за самия организъм,защото съдържат вредни вещества.Яж ядки,манджи.. ориз,картофи,месо,плодове(н ай-вече банани,тъй като дават мн енергия).. каквото ти харесва.И не яж късно вечерта и през нощта.. вредно е за стомаха.

"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
    Audrey Hepburn

Мерси за съветите , Immortall момче съм попринцип ама нищо случва се от бързината да се обърка човек

Супер фен Аватара на ImmortalSportFreak
    Град
    София
    Извинявам се..

"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
    Audrey Hepburn

Няма проблеми бе :P

Мега фен
    Град
    Earth...
    Чипсове, марсове, коли, сладкиши, тестени боклуци, пици и тн по цял ден и ела ми кажи че не качваш кила...

Мега фен
    Мм с риск да обидя някого - тези мнения няма да ти помогнат.
    Ако искаш да качиш килца няма да стане само да си хапваш и да чакаш да стане от самосебе си.

Почвай да ходиш на фитнес и да си броиш протеините и въглехидратите дневно.
    Минимум 4.4гр въглехидрати и 2.2гр протеини на килограм от теглото ти дневно. Предвид твоето - поне 300гр от едното и 140гр от другото.

Три пъти седмично във фитнеса с хубава програма (виж в BB-team сайта) и свястна диета и мога лично да ти гарантирам ,че ще качваш поне по 2-3кг чиста мускулна маса месечно. Не някакви провиснали сланини / да приличаш на безформена дъска .

От личен опит ти го казвам.

Успех.

Повече от фен Аватара на sladkatafenka78
    Град
    Пловдив,България
    Повечето хора се питат как да свалят кила,но при теб е обратното.Ами...Според мен не трябва да ядеш толкова боклуци всеки ден.Яж просто в по-големи количества храната,която приемаш.И яж повече хляб,от него се дебелее.
    X.O.X.O :]

Голям фен Аватара на albi951
    и аз имам същия въпрос 49 килограма съм и съм 1,75 ям многоо но не мога да надебелея

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Кви са тея тестени боклуци бе вие в ред ли сте?
    Така се качват мазнини, а не здравословно тегло. Едно е да си си по-едър но всичко да ти е стегнато и съвсем друго е някъв масивен дето му стърчат сланините.. МЕСО! Е това е тайната, особено ако искаш мускули, не да блъскаш пици и дюнери по цял ден или да се ограничаваш със салатки..
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

ти казваш, че спортуваш ноо тренировки във фитнеса също ще помогнат, защото ще правиш мускулна маса .. хем ще си як, хем няма да си клечо ;дд
    I don't understand why people don't have a fucking sense of humor - Megan Fox

Мерси за съветите , до нас има близко фитнес на обяд отивам да си извадя карта.

супер !
    I don't understand why people don't have a fucking sense of humor - Megan Fox

Цитирай Първоначално написано от Nakadah
    Чипсове, марсове, коли, сладкиши, тестени боклуци, пици и тн по цял ден и ела ми кажи че не качваш кила...
    казвам.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си