- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- АЗ съм един нехрани майко
Направий сметка от 600 лв.Искам да го кажа на някой,защото съм един нехрани майко.Сметката е от личният телефон.Стана така,защото звънях на приятелката си постоянно.Исках да го кажа на някой.Всички знаят от семейството ми и приятелката ми знае.Стана и гузно.Преди също съм правил големи сметки,но сега.Всеки човек прави огромни сметки в живота си,всеки несъмнено.Аз я направих и вече знам само едно,че няма до постъпвам така.Благодаря ви на всеки,който го е прочел.
Е брат..и аз съм правил сметки по 100лв,но ти би рекорда..Нищо да си жив и здрав,не се коси и това е.Все пак в името на твоята приятелка си го направил.Тя сигорно го вижда това.Говорете си,пращайте си смси,но в някакви граници все пак,ако не сте на безплатни примерно или на някой абонаментен план,който ви е оферта.
с 600 лв колко неща можеш да си купиш...
Ами другия път да знаеш, да бъдете на един и същ мобилен оператор.
пп Нехранимайко се пише слято.
Ехее 600 лв ти ме разби![]()
Живота е рисуване без гума за триене...
МОМЧЕ СЪМ !
уаууНаправих 70лв сметка и си мислех, че АЗ имам проблем?? Емии.. виж станалото, станало. Другия месец вече по-икономично.
"Как да те изтрия от ума си, като сърцето ми не те пуска."
Бре много бе аз до 100 стигнах.Трябва доста да се бръкнеш.![]()
Аз за това съм си сложил лимит 100 лв. Иначе бах маму с 600 лв 1 жигула щях да си купя![]()
СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.
Първоначално написано от Di
![]()
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
ко праиш ти бе? 600лв.?и да искам не мога да навъртя толкова!!!по-полека другия месец!
Say what you mean tell me im right and let the sun rain down on....
и аз имам голяма сметка .. съчувствам ти.![]()
През ада минах, но не спрях, а вървях и вървях. Над мен летеше моят страх като гарван чер. И чакаше да се предам, себе си да му дам, защото бях един и сам.
И беше мрак пред мен, и в мен, но вървях и вървях, и тихи мъртви гласове викаха ме при тях,
и аз за миг си пожелах да се спра и да заспя и уморен да ида в нищото.
И по ръба на простта аз върях и вървях.
Стоях от тъмната страна и обратно броях години, дни, и часове. Но не помнех кога във себе си съм пуснал болката...
Тебе направо за Гинес да те предлагаме!То бива,бива ама 600 ЛЕВА!Да не сте говорили по 4 часа на ден.Ако толкова се обичате,ходете и се виждайте,не си говорете по телефона само.
На мене 150 ми е била най-голямата и то извънредно. 600 лева ще са ми сигурно общо за 2 години сметките, ако не и повече![]()
тва пък е най-глупавото да правиш някваа супер огромна телефонна сметка![]()
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
600 лв ни е сметката общо за тока, водата, банките и кво ли още не.![]()
![]()
Точно пък на него само ГСМ му е 600 лв.Първоначално написано от CookieMonster
![]()
Живота е рисуване без гума за триене...
МОМЧЕ СЪМ !
стани мобилен оператор като пораснеш![]()
always late but worth the wait!
ти се еб**аш нали?!? 600 лв..баси...ти трябва да си говорил по 12 часа дневно с нея бе...ако бях на мястото на родителите ти...
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]
Аз пестя пари.Спестил съм вече 150.
леле ... на мен това сигурно ми е сметката за 2 годни![]()
Save the earth! Its the only planet with chocolate.![]()
момиче
Пич ти си изговорил един Iphone бе.
Добре е че разбираш грешката си. Надявам се приятелката ти да го оцени.Другия път на разумен план![]()
http://www.neobux.com/?r=borisov15
Така се печелят пари онлайн. Регистрирайте се и няма да съжалявате.