Аз не знам дали моите сметки досега като ги събера ще получа 600 лева.
Обикновено имам по 10-15 лева,горе долу.
Не знам какво правиш човек,ама хич не ти завиждам.
Братовчедка ми беше направила 170 лева и мислех,че бие всички рекорди,но 600 лева...Аз съм на програма и говоря там за 20 лева на месец 1000 минути с 10 номера безплатно ,що и ти не си пуснеш някаква такава ?
WHY? Има 1000 начина да говориш с нея безплатно, например за 12лв 2000мин и 2000смс-а към мрежата на глобул-и другите оператори предлагат подобни-600лв-наистина не си добре
Аз използвам план за 5 лева на месец.Значи за година изговарям разговори на стойност 60 лева=> за 10 години ще направя сметка колкото е твоята за 1 месец.
Ако това ще те успокои аз имам един познат (подчертава,че сме само познати ... ),който беше направил почти 1300лв. сметка за 1 месец Простака и той като тебе нон-стоп по телефона с неговата,а тя на Мтел ...
А иначе няма да е зле да събереш част от парите за сметката сам,защото ще е малко тъпо да очакваш вашите да ти я платят
Между другото много ви се чудя как правите такива сметки?!Аз на ден говоря поне по 3-4 плътни часа с приятели,но сметка над 20лв. с таксата не съм плащала Е,вярно,че с 9-10 човека говоря безплатно 24/7,но все пак ...
Едит:Ако сте на глобул може да звъннеш на оператора и да я сложиш към група.Плаща се по 5лв. (мисля) на месец за всеки 1 номер и всичко към него ти е безплатно (обаждания,SMS,MMS,3G).