.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Тема: Къдрене

Къдрене

Здравейте. Искам да попитам какви са най-лесните, според вас, начини за къдерене на косата, без да я горя много и да се получат хубави къдрички?
    На мен ми отива къдраво и ми се иска да намеря някакъв лесен начин, по който да се получават хубави къдрици и да мога да си ги правя сама, без да губя кой знае колко много време.

Прочетох много стари теми тук, във форума, на тази тема и си харесах два варианта - с молив и преса; и просто с пяна.

Та имам и съответно въпроси свързани с тях
    1. Какво се получава точно с молива (или там вилицата, лъжицата, отверката ) и преса? Буклички или...? Ако може и някоя снимка горе-долу за разяснение.

И..
    2. С пяната как точно се прави? На мокра коса слагам пяна - мачкам хубаво и след това суша или...?

Значи, моята коса е някаква... никаква Като си я изсуша нормално става отгоре права, а в краищата завита накъдето й падне... много хора са ми казвали, че стои добре, ама на мен не ми харесва, а като си набиеш муха в главата знаете как е
    Та ако имате и други предложения за подобна коса, моля споделете.
    Благодаря предварително.

Повече от фен Аватара на lamoon
    1. С молива се получават почти като с маша

2. С пяната - на мокра коса слагаш пяна на цялата коса плюс корените/за обем/ и я намачкваш хубаво. После взимаш дифузера и обръщаш косата надолу.. въртиш го и сушиш равномерно отвсякъде. После пак слагаш пяна и пак по същият начин сушиш с дифузера. След като е готова напръскваш с малко лак за коса и си готова.

П.П. По въпроса за къдренето според мен по-добър и по-безопасен начин за косата от няма - http://www.youtube.com/watch?v=rDgd4gR9ZfMМожеш също да си сплетеш плитки и да ги минеш с пресата и стават пак на вълнички..

Цитирай Първоначално написано от lamoon
    1. С молива се получават почти като с маша

2. С пяната - на мокра коса слагаш пяна на цялата коса плюс корените/за обем/ и я намачкваш хубаво. После взимаш дифузера и обръщаш косата надолу.. въртиш го и сушиш равномерно отвсякъде. После пак слагаш пяна и пак по същият начин сушиш с дифузера. След като е готова напръскваш с малко лак за коса и си готова.

П.П. По въпроса за къдренето според мен по-добър и по-безопасен начин за косата от няма - http://www.youtube.com/watch?v=rDgd4gR9ZfMМожеш също да си сплетеш плитки и да ги минеш с пресата и стават пак на вълнички..
    Да, аз това с дифузера го правя, но стоят хубави само през първия ден, а ми се иска поне 2-3 дни да изкарам..
    Едит - всъщност аз само веднъж слагам пяна и след това суша с дифузера..

ами пробвай 2 пъти.. и на втория ден можеш да я поосвежиш с вода, смисъл да я намачкаш. Но трябва да знаеш, че когато си с пяна трябва по-често да си миеш косата, максимум през 2 дни защото става ужасна.. повярвай ми..

ами пробвай 2 пъти.. и на втория ден можеш да я поосвежиш с вода, смисъл да я намачкаш. Но трябва да знаеш, че когато си с пяна трябва по-често да си миеш косата, максимум през 2 дни защото става ужасна.. повярвай ми..
    Да, знам как е Ще пробвам два пъти да видя как ще се получи, но иначе при мен и веднъж стои хубаво, получават се много приятни къдрички.
    Иначе ще опитам и с молива и пресата някой път.

Имам още един въпрос При молива и пресата трябва ли да слагам пяна, лак.. нещо?

да, ако искаш да се задържи за по-дълго ефекта, но след като я накъдриш сложи пяната

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    Цитирай Първоначално написано от jmotoo
    Да, знам как е Ще пробвам два пъти да видя как ще се получи, но иначе при мен и веднъж стои хубаво, получават се много приятни къдрички.
    Иначе ще опитам и с молива и пресата някой път.

В НИКАКЪВ СКУЧАЙ
    след това може, но преди да обработваш с преса
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

не схванах какво искаш да кажеш?!

Да, много добре знам, че след като я накъдря. Благодаря за помощта!

за нищо, радвам се че помогнах

не знам за вас, но аз нямам нерви да си къдря цялата коса с преса, пък да не говорим за молива .. или с ролки и лак или като се изкъпя вечер просто си връзвам косата, но в никакъв случай високо ии пръскам с лак след това сутринта преди да я пусна суша на най-силната степен на сешоара 5 мин и лак и пускам .. става супер .. при мен държи къдраво първия ден а после е на вълни, докато не я измия аа вълните перфектно ме устройват
    I don't understand why people don't have a fucking sense of humor - Megan Fox

Направих се днес следобед по начина с молива и се получи уникално!!! Аз лично имам нерви да си играя с косата, така че не е проблем за мен... пък и се направих за около 40 минути, очаквах повече да ми отнеме

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Днес и аз пробвах. По начина по който се къдри наподобява на ефекта след като съм била на плитки..
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

наистина супер готино е , но с моята гъста коса кичурче по кичурче на малкото моливче ... след две минути гледам така --> ии след още една се отказвам ;дд
    I don't understand why people don't have a fucking sense of humor - Megan Fox

Мега фен Аватара на kaRamella
    Град
    ilivewheretheskyends
    С молив и преса изглежда така - http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-..._5608359_n.jpg

А с пяна така - http://news.fashion.bg/img/kosa02.jpg

Супер фен Аватара на ThisIsMe
    С машата се получават масури- http://www.angelface-bg.com/plugins/...pg&h=885&w=625

а ето с молив- http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-..._8040263_n.jpg

http://www.pdp-vraca.hit.bg/images/Img_005.jpg

С молив отнема много време.И с машата си е занимавка.
    Щом искаш бърз и удобен начин за къдрене,сложи на влажна коса ролките ,спи така и на сутринта къдриците ще са налице.Аз много често ги ползвам.Може и да я намачкаш хубаво с пяна,гел или балсам връзваш я на кок,намачквайки я.Спиш така или стоиш повече от час-два и си готова.Получава се много хубаво.

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Също може да се направиш с ролки.Измиваш си косата,изсушаваш я леко със сешоара и слагаш пяна по цялата коса,след това я решиш и почваш да слагаш ролка по ролка.След като се навиеш цялата почваш да сушиш със сешоара,докато пяна не изсъхне в ролките и после може да постоиш още малко,за по сигурно и махаш ролките.Косата ще ти държи докато си я измиеш пак.

Като се изкъпя си правя рибена кост и на сутринта я развалям и се получава комбинация между чуплива и къдрава коса.Но аз преди да се сплета малко си подсушавам косата със сешоар,за да не лягам с мокра коса.

ПЛИТКИ ;дд Преди да легнеш плетеш си плитки мокриш ги леко ии сутринта разресваш ии готово ) поне при мен са перфектнии ;пп
    Now that don't kill me, can only make me stronger . . !

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Цитирай Първоначално написано от ThisIsMe
    Това е ретро преса

Преди пробвах да се накъдря с молив и на мен ми се получиха вълни. Ама аз не го навивах на едно, ами навитото го разтегнах по дължината на молива и тогава минах отгоре с преса.. Иначе предполагам се получава по-дребно..
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Аз попринцип го правя по много интересен начин.На леко подсушена коса слагам пяна и мачкам в продължение на пет минути (най-много 7-8 мин.).Трябва да се сложи повечко пяна.Полуяава се много яко ~ http://www.google.bg/imgres?imgurl=h...w=1366&bih=624
    - Може ли да ти видя телефона? - Даа ... изчакай само една секунда *Изтрий ... Изтрий ... Изтрий* Заповядаай!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си