.
Отговор в тема
Страница 3 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 122
    Чак пък да ненавиждам подаръци... не.

Не обичам единствено, когато си личи, че подаръкът е избран колкото да се отбие номера.
    И между другото, не бих се зарадвала и приятел да ми подари пари. Роднините ги разбирам, изчерпали са се и предпочитат да оставят избора на мен, но приятел да не се постарае поне малко и да ми тупне едни пари. Не знам защо, но аз това не го разбирам. Не бих се зарадвала съответно.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Мега фен Аватара на SilverRain
    Не обичам да ми подаряват цветя и сувенири ... няма какво да ги правя просто ...

Супер фен Аватара на Djenka
    Град
    The little Wien :)
    Тъп не бих казала на никой подарък.. все пак човека, който го подарява, си е дал парите и ти го е подърил от сърце.. ти посли да му викаш тъп..

А и не мога да се сетя

Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    Цитирай Първоначално написано от iiordanova
    Хм , харесвам всичко , което ми е подарено с любов. Т.е. харесвам си всички подаръци - от сувенири до пижами.
    +
    *сън*

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Цитирай Първоначално написано от jghgh
    Чак пък да ненавиждам подаръци... не.

Не обичам единствено, когато си личи, че подаръкът е избран колкото да се отбие номера.
    И между другото, не бих се зарадвала и приятел да ми подари пари. Роднините ги разбирам, изчерпали са се и предпочитат да оставят избора на мен, но приятел да не се постарае поне малко и да ми тупне едни пари. Не знам защо, но аз това не го разбирам. Не бих се зарадвала съответно.
    +1

Но и ние с моята най-добра пр. също сме се изчерпали,затова ако не можем да измислим какво да си подарим се питаме
    Иначе и аз не мога да нарека подарък тъп...има дрехи,които не ми харесват,но по принцип те са подарявани от роднини и се е случвало само 1-2 пъти...

Повече от фен
    дрехи и обувки, щото в 90% от случаите не ми харесват ;д

Не прочетох темата до края,но мисля ,че едва ли има човек(освен мен) на който да са му подарявали чайници и цедки за кафе..Мисля ,че е крайно време да се забранят магазините за 1 лев..нз хората имат няква мания да купуват подаръци от там..иначе също мразя да ми подаряват чаши,плюшени играчки (които в повечето случаи са втора опотреба) ,музикални кутии и гвозни сувенири..Е всички казват ,че е важен жеста,но по добре да не ми подаряват нищо отколкото да ми пробутат някви бокуци и после да си променя мнението за тоя човек примерноо..

Мега фен Аватара на Infinity
    Ужасно много мразя да ми се подаряват гадни , направо гнусни парфюми !
    To infinity and beyond.

Евтини бижута,евтини парфюми..такива неща

Супер фен Аватара на vesinka899
    мразя сувенири ужассТТТТТТТТТ
    Кръв,черва и хруптящи вокали!

Супер фен Аватара на dontcare
    Град
    South of Heaven
    Обичам да ми подаряват от т.нар прахосъбирачки-обожавам и да си ги купувам,но естествено ако е нещо,което харесвам.Например,колекцио нирам всичко с овце и често ми подаряват фигурки,свищници и т.н ..но подарят ли ми някъв кичозен тигър/котка/маймунка или някво друго изчадие с някви грозновати елементи отгоре му като например златни монетки..се побърквам.
    Или пък дрехи тип кифленски..при положение,че изобщо не нося такъв тип дрехи.Най-яките подаръци са пари или такива,които са подбрани с любов от любим човек,който те познава

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Аз си харесвам всички подаръци.. някой от начало не ме радват много, но в последствие започват много да ми харесват.

Само аз ли харесвам подаръците от роднините си О.о ... От баба и дядо обикновено намазвам 100тина лева или баба ми купува козметика (само с парфюмите не оцелва), но от нея ми е любимата спирала и сенки А мама и тати са по техниката - телефони, лаптопи, фотоапарати ;дд От останалите роднини също намазвам парички ;д

сувенири вече ще почвам по тавана да ги окачам :@
    She don’t wanna love, she just wanna touch...

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Сувенири или някви кремове ...грозни дрехи тип 'за вкъщи'

Мразя да ми подаряват ПОДАРЪЦИ. Предпочитам да ми дадат пари, отколкото подарък. Затова на всички мой приятели и майка ми и баба ми и изобщо цялата рода съм им забранила да ми купуват подаръци. Вместо това ми дават пари. Тях после си ги слагам в касичката, и след 4-5 години, като се съберат много, си купувам нещо хубаво.

мразя да ми подаряват дрехи
    Never back down !!

Град
    City of Vampires
    По принцип мразя да ми подаряват сувенири,но пък като ми ги подарят усмихвам се викам мерси и тва е кво да се прави.Както беше казал някой преди мене че са само за отбиване на номера аз ги подарявам само когато нямам време да търся много.Обаче вече ако ще ми купуват подарък ги предупреждавам да не е сувенир за да не си хвърлят парите на вятъра.

The3 Vamp!re3 D!aR!3sS :*:*:*

Повече от фен Аватара на punksss
    Мразя да ми подаряват парфюми. Никога не ми улучват вкуса.

Фен Аватара на Oblache
    Град
    The sky is the limit
    Не обичам, когато ми подаряват парфюми, защото в повечето случаи не ми оцелват вкуса, но никога не изхвърлям или преподарявам нещо, защото оценявам жеста.
    Cookie monster and Proud!
    Where the fuck are my cookies???

Чорапи

Цитирай Първоначално написано от hayely
    Чорапи
    Защо бе, човек никога няма достатъчно чорапи... Те са от ония неща при мене, които винаги са добре дошли. А ако са дебели, хавлиени за вкъщи - още по-хубаво Ама не върви... ако подаръкът ще е чорапи, то поне да са десетина чифта

Мразя подаръци от някой, който не ме познава и избира наслуки. Сувенирчета, комплекти B.U, Evterpa, Мянг Чънг нейчъръл ..... Гнусни дрешлета с пайети, надписи, капси и тям подобни цигании.. Особено за такива дрешки много ме е яд, защото обикновено струват по 15-30 лв, а за такива пари може да се купи нещо много, много яко.
    Затова, който не ме познава достатъчно добре просто го питам за какви пари мисли да ми купува и като ми каже, му казвам точно какво Все пак има хубави подаръци и за 2 лв.

Чорапи,сувенири ......

Град
    London, UK
    Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA
    Такива крайни чувства за такова дребно нещо. Бива ли?

Аз пък съм си харесвала всичките подаръци, винаги. Просто хората са ме познавали добре и са знаели какво да ми подарят. Плюс това е важен жестът. И от най-неугледното и непотребно на пръв поглед нещо, можеш да намериш някаква полза.
    Съгласна съм, жестът е по-важен, но пък на мен така или иначе винаги ми подаряват яки неща...

Изключително много ненавиждам сувенири - касички, украшения, статуики и т.н. - и също така козметика, особено пък за момче. Хайде, дезодорант/ парфюм, афтършейв etc. определено са по - добре. Грозни дрехи, неподхождащи на стила ми също не харесвам - като ще ми се купуват дрехи, всеки много добре знае как се обличам, може да го вземе впредвид

И също така много мразя плюшени играчки, но пък гаджето ми ги харесва - особено ако са по - големи от нея
    I would love to beat the face of every motherfucker that is thinking he can change me!

Пикам прав a.k.a. мъжко съм

Мега фен Аватара на nepowtorima
    Град
    ^___^
    Мразя да ми подаряват сувенири/касички/козметика (това си е лично мой избор.. дори и да ми подарят остават за вечни времена навряни в някой шкаф!!

Много обичам да ми подаряват дрехи /стига да ми харесват/.
    Обичам подаръците от батко ми . НАЙ-МНОГО !! Тъй като последните подаръци.. бяха лаптоп, фотоапарат, телефон .. и т.н.
    От майка ми всички дрехи които искам ми е подарявала.
    Баща ми - също ми купува техника, но и също дрехи.. и други.

~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
    губuш по една мuнута щастuе..
    ♥♥

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си