.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Наистина незнам .....

Кажете ми ........ има ли някаква уловка,нещо което да ми помогне да разбера логиката при момичетата? Наистина имам нужда да я разбера ... тези несвързани постъпки ме побъркват и незнам какви изводи да си правя ........

Мега фен Аватара на FuckedUp
    Темата е зле.

Научете се най-вече пише се НЕ ЗНАМ.

Абе брат ... тука не съм на урок по български език ... в правилника пише,че трябва да пиша на кирилица и го правя, не пише нищо за правопис ... така че ако нямаш да казваш нещо по темата си мълчи.. знам че твоят ден няма да е същия ако не коригираш неуките хора във форума и не пишеш на всяка тема дали става или не,ама дразниш , сеш се?!?

Голям фен Аватара на akinom
    И аз съм така с момчетата обаче ..
    http://vbox7.com/play:dd4b6909
    Цената на истината -[м.ю.з.ii.к]-` (h)

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Правила няма. Нито трикове. И няма как да има след като всички сме различни.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Супер фен
    Момчетата и момичетата никога няма да се разберат напълно. Всъщност не е и необходимо. Те са много различни. И същевременно имат много общи неща. Като Ин и Ян.
    Ако искаш да си щастлив - бъди.

Мега фен Аватара на sasha_90
    Не се опитвай,няма да я разбереш.

Град
    София
    Ние сме много сложни същества,и да опитваш,няма да ни разбереш.

Цитирай Първоначално написано от akinom
    И аз съм така с момчетата обаче ..
    да, но ние поне знаем какво искаме !

Голям фен Аватара на fakesmiles
    Всеки човек е различен.Едва ли някога ще разбереш напълно едно момиче,да не говорим обобщенп за всичките.Обратното също е вярно.

Повече от фен Аватара на Missmarch
    Град
    Шоколандия.
    Като за начало посещавай по-честичко часовете по БЕЛ, а към отчайващо скучната тема -- какво ни е на нас момичетата? Това че някои се държат по-досадно, обсебващо или грубо не прави ВСИЧКИ НИ такива ! Имам чувството че тази тема я е писало 12-13 годишно момче, отчаяно от живота заради момиче ? Е, няма смисъл.

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Не прави напразни опити... нас никой не може да ни разбере.

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    В жените няма логика, приятелю. Жените са на моментни импулси, особено днешните разглезени използвачки. Въоръжи се с късмет и търпение, ако искаш да успееш с някоя.
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Супер фен
    Спрете с тези глупости "не разбирам момчетата/момичетата" Стига с тоя сексизъм Има момичета с които се разбирам много по-добре от колкото с дадени момчета. Ще го кажа за 408957489ти път - тези неща не са до пола, а до човека. Говори с нея и се опитай да я разбереш като характер, а не като пол !

П.С. - и съм съгласен с първия коментар, научете се накрая, че не знам се пише отделно, а не слято !

П.С. 2 - към fenastz братле не можеш да се въоръжиш с късмет. Той или те огрява, или не. Не е нещо което можеш да предизвикаш

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Цитирай Първоначално написано от FromAutumToAshes
    Спрете с тези глупости "не разбирам момчетата/момичетата" Стига с тоя сексизъм
    +++

Правила няма. По-скоро някои прилики у желанията на масата момичета. Може и да прозвуча грубо, но всеки човек е шаблон, не изцяло и напълно, но може да се квалифицира в тип. Ако си обединиш в главата момичетата в типове, според характера им, ще намериш и големи прилики в "изискванията" им към момчетата. И така общо взето всеки тип си има стереотип. Ако можеш да влезеш в образа на лошото момче или на джентълмена или на богаташчето и т.н. все ще има някое момиче, което да припада по теб. Въпроса е дали ще си в точния "перфектен" образ на момичето, което искаш. Гадно ли прозвучах спрямо момичетата?
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Go Veg! Be Green! Save the planet!

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от StopTheViolence
    За да разбереш женската логика, трябва да се научиш да играеш билярд със зарове!

За да ти дойде акъла в главата, трябва да си бръкнеш в задника...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си