.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 43

Тема: секс

секс

Здравейте, на 16 години съм и вчера за първи път правих секс. С приятелят ми го правихме в продължение на 20-30 минути с кракти паузи и без презерватив. Не съм усетила дали е свършил в мен и съм много притеснена. Въпросът ми е има ли някакъв шанс да съм забременяла и какво да правя ? Моля отговорете ми възможно по-бързо, защото съм много притеснена.

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Толкова ли ви е трудна за ползване тая търсачка....Зависи от много неща,които ние няма как да знаем,но най-важното е:
    1.Била ли си в овулация?
    2.Той свършил ли е в теб?
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

anonymous768631
    Guest

Re: секс

Цитирай Първоначално написано от ivalina678
    Не съм усетила дали е свършил в мен и съм много притеснена.
    По дяволите! Питай го!!!!

не, не съм в овулация и мисля, че не е свършил в мен

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    не, не съм в овулация и мисля, че не е свършил в мен
    А как да знаем ние?След две седмици си направи тест за бременност и ще видиш.
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Благодаря за отговора. След като си направя тест и ако се окаже положителен какво да правя ? Смисъл не искам на 16 години да ставам майка хаха

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Аборт

А освен аборт няма ли друг вариант ? Например да пия някакви хапчета или нещо друго.

anonymous768631
    Guest
    Да, има 2 други варианта.

1. Раждаш и оставяш. Рисковете са като при аборта.
    2. Самоубиваш се! Добре за обществото.

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Момиче,ти с кой акъл правиш секс,като не знаеш подобни неща?
    То бременността не е болест,не знам дали знаеш и не се лекува с хапчета.Винаги може да го износиш и да го дадеш в дом,нооо пак ще трябва да го износиш 9 месеца.

Като си толкова притеснителна не можеше ли преди това да помислиш ? Толкова ли беше трудно да използвате презервативи? С какъв акъл тръгваш да правиш секс, като дори не си запозната с подобни неща. Попитай приятеля ти дали не е свършвал в теб.

Супер фен Аватара на AlokiNn
    е вие пък сте ебати досадните хора заклевам се.. Авторката - Спокойно и аз съм по същия начин. Няма от какво да се притесняваш

Фен Аватара на vasko9933
    Град
    Близко съм
    Цитирай Първоначално написано от kartacha
    Да, има 2 други варианта.

1. Раждаш и оставяш. Рисковете са като при аборта.
    2. Самоубиваш се! Добре за обществото.
    +∞
    Като откача, откачам!

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Цитирай Първоначално написано от AlokiNn
    е вие пък сте ебати досадните хора заклевам се.. Авторката - Спокойно и аз съм по същия начин. Няма от какво да се притесняваш
    Е точно пък тея ,които пускат същите теми по 3489438943 пъти.,са досадни-ари замълчи!

ПТ-ми ние откъде да знаем свършил ли е или не?Ако си бременна аборт-пфф мислете малко с тея глави -хич не ги ползвате и мозъците ви атрофират
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив
    А защо без предпазни средства сте го направили аз да питам?

Голям фен
    escapel?
    а щом не е свършвал в теб опасността не е голяма ,напр си тест ,следи дали има промяна с тялото ти -гадене,отпадналост,яде ти се вс (тогава си бременна )и най-добрият вариянт е да абортираш ! и ако ти няма нищо др път с 3 презерватива.айде успех
    love is gone!

значи незнам дали той те нее накарал така да го направите и на колко години е но знам само че това е пълна безотговорност и риска от забременяване е 50 на 50 ако този път ти се размине нзачи си късметлийка но за следващия път да си знаеш че без презерватив ако тръгнеш да правиш нещо не излизаш това е от мен

мн ясно че без презерватив то с презерватив е бахти ужаса

Голям фен Аватара на Grudi_SeXa
    Град
    столично парче
    Цитирай Първоначално написано от dostavchikat
    мн ясно че без презерватив то с презерватив е бахти ужаса
    А ти на кво си доставчик, на венерически болести ли?

Мега фен Аватара на fear4o
    Град
    sf
    Ако е свършил в теб шанса за забременяване се повишава рязко, така че няма да е зле да вземеш 1 ескапел. Ако не е свършил няма опасност(поне не реална). Следващите пъти с презерватив докато не мине известно време, за да можете да се доверявате един на друг в смисъл той да не свършва в теб и да не го правите когато си в овулация.
    thegreenzombie- ma lil' sis
    Цитирай Първоначално написано от dinqta
    за растеж на ръста
    Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota
    заразени вируса.

Здравейте, отново съм аз. Говорих с приятеля ми и каза, че не е свършил в мен. Каква е вероятността да съм бременна .. кажете ми моля ви, защото направо ще откача. Вчера си правих тест за бременност, който имаше една черта т.е. беше отрицателен, но чертата беше доста бледа и не беше излезнала цялата.

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Здравейте, отново съм аз. Говорих с приятеля ми и каза, че не е свършил в мен. Каква е вероятността да съм бременна .. кажете ми моля ви, защото направо ще откача. Вчера си правих тест за бременност, който имаше една черта т.е. беше отрицателен, но чертата беше доста бледа и не беше излезнала цялата.
    Ако ти бях майка,такива шамари щях да ти набия....Ти изобщо знаеш ли кога се прави тест за бременност?

Хаха да, знам. Но съм толкова притеснена .. До 5-6 дни трябва да ми дойде и вече нямам търпение, за да се успокоя

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Еми ние не можем да ти кажаме каквото и да е.Да си мислила,когато му е било време,сега нямаше да се притесняваш.
    Най-вероятно няма нищо,но да ти е за урок.

Голям фен Аватара на kiki1991
    Град
    Ловеч/В.Търново
    Оле колко е зле момичето,съжелявам че го казвам!!!Как може да правиш секс и да не видиш или разбереш каде е свършил???Ако не го е извадил преди да свърши,значи е свършил в теб!!!И не си ли говорила с него като е било без презерватив каде ще свърши???Или той да ти е казал по време на секса като е усетил че му идва каде ще свършва!!!Просто нямам думи кво хора има!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си