Здравейте, на 16 години съм и вчера за първи път правих секс. С приятелят ми го правихме в продължение на 20-30 минути с кракти паузи и без презерватив. Не съм усетила дали е свършил в мен и съм много притеснена. Въпросът ми е има ли някакъв шанс да съм забременяла и какво да правя ? Моля отговорете ми възможно по-бързо, защото съм много притеснена.
Толкова ли ви е трудна за ползване тая търсачка....Зависи от много неща,които ние няма как да знаем,но най-важното е:
1.Била ли си в овулация?
2.Той свършил ли е в теб?
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
По дяволите! Питай го!!!!Първоначално написано от ivalina678
не, не съм в овулация и мисля, че не е свършил в мен
А как да знаем ние?След две седмици си направи тест за бременност и ще видиш.Първоначално написано от ivalina678
Благодаря за отговора. След като си направя тест и ако се окаже положителен какво да правя ? Смисъл не искам на 16 години да ставам майка хаха
Аборт
А освен аборт няма ли друг вариант ? Например да пия някакви хапчета или нещо друго.
Да, има 2 други варианта.
1. Раждаш и оставяш. Рисковете са като при аборта.
2. Самоубиваш се! Добре за обществото.
![]()
![]()
Момиче,ти с кой акъл правиш секс,като не знаеш подобни неща?
То бременността не е болест,не знам дали знаеш и не се лекува с хапчета.Винаги може да го износиш и да го дадеш в дом,нооо пак ще трябва да го износиш 9 месеца.
Като си толкова притеснителна не можеше ли преди това да помислиш ? Толкова ли беше трудно да използвате презервативи? С какъв акъл тръгваш да правиш секс, като дори не си запозната с подобни неща. Попитай приятеля ти дали не е свършвал в теб.
е вие пък сте ебати досадните хора заклевам се.. Авторката - Спокойно и аз съм по същия начин. Няма от какво да се притесняваш
+∞Първоначално написано от kartacha
![]()
Като откача, откачам!
Е точно пък тея ,които пускат същите теми по 3489438943 пъти.,са досадни-ари замълчи!Първоначално написано от AlokiNn
ПТ-ми ние откъде да знаем свършил ли е или не?Ако си бременна аборт-пфф мислете малко с тея глави -хич не ги ползвате и мозъците ви атрофират![]()
![]()
![]()
А защо без предпазни средства сте го направили аз да питам?
escapel?
а щом не е свършвал в теб опасността не е голяма ,напр си тест ,следи дали има промяна с тялото ти -гадене,отпадналост,яде ти се вс (тогава си бременна )и най-добрият вариянт е да абортираш ! и ако ти няма нищо др път с 3 презерватива.айде успех
love is gone!
значи незнам дали той те нее накарал така да го направите и на колко години е но знам само че това е пълна безотговорност и риска от забременяване е 50 на 50 ако този път ти се размине нзачи си късметлийка но за следващия път да си знаеш че без презерватив ако тръгнеш да правиш нещо не излизаш това е от мен![]()
![]()
мн ясно че без презерватив то с презерватив е бахти ужаса
А ти на кво си доставчик, на венерически болести ли?Първоначално написано от dostavchikat
Ако е свършил в теб шанса за забременяване се повишава рязко, така че няма да е зле да вземеш 1 ескапел. Ако не е свършил няма опасност(поне не реална). Следващите пъти с презерватив докато не мине известно време, за да можете да се доверявате един на друг в смисъл той да не свършва в теб и да не го правите когато си в овулация.
thegreenzombie- ma lil' sis![]()
Първоначално написано от dinqta
Първоначално написано от ledenakrasota
Здравейте, отново съм аз. Говорих с приятеля ми и каза, че не е свършил в мен. Каква е вероятността да съм бременна .. кажете ми моля ви, защото направо ще откача. Вчера си правих тест за бременност, който имаше една черта т.е. беше отрицателен, но чертата беше доста бледа и не беше излезнала цялата.
Ако ти бях майка,такива шамари щях да ти набия....Ти изобщо знаеш ли кога се прави тест за бременност?Първоначално написано от ivalina678
Хаха да, знам. Но съм толкова притеснена .. До 5-6 дни трябва да ми дойде и вече нямам търпение, за да се успокоя![]()
Еми ние не можем да ти кажаме каквото и да е.Да си мислила,когато му е било време,сега нямаше да се притесняваш.
Най-вероятно няма нищо,но да ти е за урок.
Оле колко е зле момичето,съжелявам че го казвам!!!Как може да правиш секс и да не видиш или разбереш каде е свършил???Ако не го е извадил преди да свърши,значи е свършил в теб!!!И не си ли говорила с него като е било без презерватив каде ще свърши???Или той да ти е казал по време на секса като е усетил че му идва каде ще свършва!!!Просто нямам думи кво хора има!!!