.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 43 от общо 43

Тема: секс

Да, определено това ще ми е като обеца на ухото. Благодаря за отговора.

Не писах в този форум с цел да ме упреква някой, а да ми помогне!

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Mхм и ние как да ти помогнем-да се изпикаем вместо теб?Да проверим дали гаджето ти е свършило?Да проверим дали си в овулация? Малоумници .
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Голям фен Аватара на kiki1991
    Град
    Ловеч/В.Търново
    Цитирай Първоначално написано от ivalina678
    Не писах в този форум с цел да ме упреква някой, а да ми помогне!
    отговори на въпросите ми който ти зададох преди малко като не искаш да те упрекваме.Как може да правиш секс и да не разбереш или видиш каде е свършил,или поне след секса да го попиташ.Само да ти кажа...аз никога не съм праивила секс и да не знам приятеля ми примерно къде ще свърши или да не видя...пък и то се усеща ако е свършил в теб!!!По-добре помисли и прочети малко как се забременява как да си изчислиш овулацията и т.н.

Град
    София
    Тест за бременност се прави 2-рата седмица! Как ще го направиш теста на 3-4 ден
    Ако бяхте използвали презерватив сега нямаше да пишеш тъпи теми в форума и да се претесняваш.
    Любовта не е да си намериш някой с когото да живееш, а някой без когото не можеш да живееш

1.попитай приятеля ти дали е свършив в теб
    2.до 72 часа след секс можеш да вземеш ескапел
    3.изчисли дали си била в овулация
    един съвет правете го с презервативи или отиди на преглед при генеколог да ти изпише хапчета,но не ти ги препоръчвам много
    иначе винаги ще имашсамнения "дали съм бременна"
    Кой каквото си направи си е за главата му

не е свършил в мен и овулацията ми е била около 20-21 януари. голям ли е шанса да съм бременна?

Град
    Пловдив
    Като нямате елементарни познания относно секса, защо изобщо го правите? Много ме дразни колко несериозно се отнасяте, все пак това не е само забавление, а и голяма отговорност и после ревете бременна ли съм или не Шоуто за ясновидци не е тука!
    To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
    I DON'T GIVE A FUCK !!!

Град
    Ловеч/В.Търново
    не е свършил в мен и овулацията ми е била около 20-21 януари. голям ли е шанса да съм бременна?

олеее ти знаеш ли кой дни от месеца може да забремеенеш бе момиче!!!Случайно да си чувала че САМО когато си в овулация можеш да забременнеш!!!Това са само 2 дена от месеца-48 часа!!!Земи се образовай!!!

Да, чувала съм кога може !! А и не само когато си в овулация можеш да забременееш !

Град
    Ловеч/В.Търново
    Да, чувала съм кога може !! А и не само когато си в овулация можеш да забременееш !

хаха супер т*па си еййй!!!САМО КОГАТО СИ В ОВУЛАЦИЯ МОЖЕШ ДА ЗАБРЕМЕННЕШ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    кво ли съм тръгнала да ти казвам супер необразована си!На колко години си,на не повече от 13-14 сигурно!!!
    Прочети малко ти казах преди да се излагаш толкова,че е супер смешно и в същото време трагично и се чудя как може да има такива момичета???!!!

Цитирай Първоначално написано от kiki1991

хаха супер т*па си еййй!!!САМО КОГАТО СИ В ОВУЛАЦИЯ МОЖЕШ ДА ЗАБРЕМЕННЕШ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    кво ли съм тръгнала да ти казвам супер необразована си!На колко години си,на не повече от 13-14 сигурно!!!
    Прочети малко ти казах преди да се излагаш толкова,че е супер смешно и в същото време трагично и се чудя как може да има такива момичета???!!!
    Майка ми забременя,когато не беше в овулация и баща ми не е свършвал в нея,така че не съм много съгласна.А ако недай си боже си бременна,до 52 ден мисля има инжекция,с която се убива плода,не са хапчета,но и мен ме съмнява да ти се наложи да я ползваш.

Град
    Ловеч/В.Търново
    Цитирай Първоначално написано от shugababe112
    Цитирай Първоначално написано от kiki1991

Майка ми забременя,когато не беше в овулация и баща ми не е свършвал в нея,така че не съм много съгласна.А ако недай си боже си бременна,до 52 ден мисля има инжекция,с която се убива плода,не са хапчета,но и мен ме съмнява да ти се наложи да я ползваш.
    не съм чувала за такъв случай,майка ти може да е била в овулация и да нее разбрала,ако цикълът и не е бил редовен...иначе научно няма как да се получи просто яйцеклетката не може да се оплоди..

Може и за това да е,може просто да е някакво изключение,но бебето е факт,затова гадни или не презервативите винаги трябва да се ползват...

Супер фен Аватара на Linns
    Град
    Милано
    Чакай да взема кристалната топка ................

Толкова ли е трудно да ползвате презерватив!? Скъпо ли ви е?
    И как не се сети да го питаш дали е свършил в теб, но не забрави да пишеш във форума за да питаш нас!?
    Да, бременна си.

Малееее!!!! Не искам да те упреквал или нещо такова.. но винаги... абсолютно винаги преди да правя секс... си правя сметка!! ;дд въпроса не е да ти е кеф 5 мин без презерватив.. и от там да се почнат мъките .. ако си забременяла.. въпроса е да си правиш кефа .. обаче да мислиш за последствията!!! И как може да не знаеш неща които са нормални да ги знаеш.. а пък си решила да правиш секс?!?!?!Да кажеме когато аз реших да правя секс изчетох всички възможни глупосто работи форуми... допитах се до меннието на компетентни в това отношение хора... и най важното .. обеснено ми беше че сигурността е на първо място.. от тамна татъка идва забавлението!!! така че да се надяваме че не си и следващия път в който решиш да правиш секс... вземи разбери някои неща.. че да няма после пак.. аз бременна ли съм или не!!!

не, не съм в овулация и мисля, че не е свършил в мен
    има но много малка вероятност според мене

Град
    Пловдив

Re: секс

Здравейте, на 16 години съм и вчера за първи път правих секс. С приятелят ми го правихме в продължение на 20-30 минути с кракти паузи и без презерватив. Не съм усетила дали е свършил в мен и съм много притеснена. Въпросът ми е има ли някакъв шанс да съм забременяла и какво да правя ? Моля отговорете ми възможно по-бързо, защото съм много притеснена.
    Много ми е странно от такива теми.При мен се скъса презерватива и свърши в мен и не се притесних ,а ти?Явно не знаеш как да си сметнеш овулацията!?
    Fashion and Styling

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си