.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28

Перфектното гадже

Здравейте!!!
    Имате ли си, нещо като списък, за това какво трябва да е идеалното гадже за вас и колко от гаджетата ви до сега за отговоряли на тези критерии?

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Не, нямаме списък?
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    НЕ
    Важното е да ме привлича.. и да не е някакъв все пак пълен улигофрен.
    единственото нещо,което може би ми е изискване е да е високичак
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Нямам. Нереално е да търсиш и избираш хората като от каталог. А и в повечето случаи такива критерии си избирате, че няма жив човек на тоя свят, който би ги покрил всичките.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Списък?Перфектно гадже?
    ОМГ.

Супер фен
    Ако искаш да си щастлив - бъди.

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Списък нямам аз на око ги преценявам До сега само 1 покриваше всичко, но сгафи и я махнах.
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

И без списъци процентът да си остана стара мома е застрашаващо висок, какво ли ще е и при наличие на списък, и активно търсене на илюзорен образ?

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA
    И без списъци процентът да си остана стара мома е застрашаващо висок, какво ли ще е и при наличие на списък, и активно търсене на илюзорен образ?
    word
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Мега фен Аватара на sasha_90
    Не,нямам списък за това как трябва да изглежда перфектният.Достатъчно е,да ме уважава и обича,да ми е верен.

Голям фен Аватара на fakesmiles
    Не.
    Винаги има нещо,което ме привлича към определен човек,което обикновено хората не забелязват, но мен ме подлудява
    Всеки път е различно

Супер фен Аватара на GLaDOS
    Град
    Purgatory
    Да ме обича такъв ,какъвто съм ,да ме разбира ... подяволите много ли искам ?!
    Абе тва е менте работа ...

Голям фен Аватара на Daydreamer3
    Град
    Somewhere over the clouds.
    Цитирай Първоначално написано от RaisedOnRock
    Списък?Перфектно гадже?
    ОМГ.
    .. Излез от филма.
    Fate has a way of putting in front of us that which we most try to leave behind. "Mozzie"

Град
    София
    Любовта не пита.
    Като си влюбен и най-големият боклук да е ,пак го обичаш,такъв,какъвто e.

Перфектните работи са скууууууууууууууууууууууч ниииииииии

Egregious! Мега фен Аватара на burpp
    Град
    Някъде, където мисловната дейност надделява незнаниет
    Списък за това какво искам да ми бъде гаджето?Глупости.
    Не външният вид е важен! Важно е това, какво човека представлява като характер.

Цитирай Първоначално написано от burpp
    това го разправяй на баба си, тя може да се върже

Никой не е перфектен, докато не се влюбиш в него.
    Въпрос на вкус !

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Цитирай Първоначално написано от shwepsy
    Никой не е перфектен, докато не се влюбиш в него.
    Ето това беше мнение. Всеки до сега съм го чувствала перфектен.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Град
    Цитирай Първоначално написано от rtpghhfcz
    Цитирай Първоначално написано от burpp
    това го разправяй на баба си, тя може да се върже
    Подсъзнателно, може би съзнателно всички търсим момичето, което искаме по външния вид. Но това става всеки ден, когато минеш покрай някое момиче и кажеш "Баси къв секси гъз има" или някоя друга квалифицирана глупост. Когато споделиш на момичето до теб, че я обичаш, и тогава ли ще гледаш дали е с изправена коса, или е на токчета ?!

^ Всичко е комплексно. Не можеш да обичаш някоя, само 'щото е супер добродушна или само заради дългите крака.
    Плюс това, хората имат способността да идеализират обекта си на желание. Дали ще е чорлава и по халат, или нагласена и с черна рокля, за теб няма да има значение, защото ти си влюбен в нея и я считаш за най-хубавата на света. Но преди да се влюбиш в нея и да стане "най-хубавата на света", трябва първо да ти е грабнала окото по някакъв начин, ако ще и само с маникюра си.
    А съвсем друг е въпросът, че хубавото си е хубаво и току-що станало от сън, и нагласено като за червения килим.

Град
    Не се отклонявай от темата, която тема е- "перфектното гадже". Т.е тук гледаме не само външен вид, тук гледаме всичко- от визията до характера на човека. Първият път- да, тогава гледаме външността, може би и вторият и третият, но идва време когато трябва да опознаеме човекът, който стой до нас. И ако се развият добре нещата и чувствата придобият сполучливи емоции, тогава вече може да се говори за любов.

Кратко казано- в списъка за "перфектното гадже" (което не съществува!) не само външността е от значение!

Повече от фен Аватара на Missmarch
    Град
    Шоколандия.
    Е, всъщност харесвам момчета които се обличат малко по хип-хоп а не прилепнали дънчици а у абе ня такива работи, характера настрана, момчето трябва да има специфичен вид, изграден на светла коса и очи, права коса, малко по висок от мен и естествено . както казах . малко да си пада дронджър стилллл

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Точно пък при мен, нещата, които искам да притежава момчето.. и които харесва... са нещата, които липсват на момчетата с които ходя Странна работа

Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA
    Ахахаха, the same!
    Аз списъци не си правя, и не вярвам в перфектния мъж, но като човек е напълно нормално да си мечтая за всякакви утопични неща...
    Имам високи изисквания, но те са повече морални отколкото свързани с външния вид. Ясно е, че трябва да ми е симпатичен.
    Да обичаш истински обаче, значи да се отърсиш от егото и от мислите дали си единствен за твоя човек, с колко е спал/а и да дадеш свобода на партньора си да действа както му е угодно и да прави нещата, които обича.
    Такива хора наистина трудно се намират, независимо от пола. Надявам се да срещна такъв, но иаз да съм такава, а не като останалите хора - обременяващи с претенции, забрани и его партньорите си. При описания случай бих била/би било перфектното гадже.

Сега за всички дето ще скочат, че те не са такива - ок,ама хората са (сме!) слаби и често си въобразяваме, че обичаме, а обичаме само с егото си и се съмняваме, ако партньорът ни е търсен и привлекателен човек, вместо да се радваме за него.
    Не мисля, че отстъпвам от категорията, но бих искала да го преодолея и да имам човечни отношения, а не да си помпам егото или да служа за напомпване на нечие болно его, което трудно ще понесе да съм популярна или пък да съм имала много връзки.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си