.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 28 от общо 28
    Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    стига е..
    как може да продължавате с тъпите теми..
    перфектни хора няма, няма и да има..

а за мен е важно да му вярвам и да се чувствам сигурна в прегръдките му. не дали изглежда като някоя звезда.
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Вземам си списъка,тръгвам по улиците и спирам непознати момчета да ги питам разни неща,за да видя отговарят ли ми на критериите

всичко,което искам в момента,май е да мълчи,възможно най-много

Цитирай Първоначално написано от burpp
    Цитирай Първоначално написано от rtpghhfcz
    Цитирай Първоначално написано от burpp
    Списък за това какво искам да ми бъде гаджето?Глупости.
    Не външният вид е важен! Важно е това, какво човека представлява като характер.
    това го разправяй на баба си, тя може да се върже
    Подсъзнателно, може би съзнателно всички търсим момичето, което искаме по външния вид. Но това става всеки ден, когато минеш покрай някое момиче и кажеш "Баси къв секси "задни части" има" или някоя друга квалифицирана глупост. Когато споделиш на момичето до теб, че я обичаш, и тогава ли ще гледаш дали е с изправена коса, или е на токчета ?!
    перфектно гадже - критерии, по които оценяваме и решаваме дали да се обвържем с някого. Първо гледаш външен вид, а след това опознаваш и оценяваш характер и т.н. Не ми казвай, че ако имаш опция да избираш между добродушна 200 кг и някакво красиво момиче, което не познаваш по характер или пък се окаже не толкова перфектно, ще избереш тази с Добрия характер. Никакъв шанс- ходете си с добродушните, аз ще ходя с другите. По дрехите посрещат..... Начало-опит-връзка. Без начало няма опит. Като ти теглят чертата в началото как ще опознаваш характер .........

всичко,което искам в момента,май е да мълчи,възможно най-много
    Купи си домашен любимец, на когото да казваш какво да прави ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си