- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- какви момичета ви харесват
става въпрос за ръста на момичетата какви момичета ви харесват високи или ниски ако можете посочете цифри.. ии самите вие колко сте високи харесвате ли се или не ..![]()
Аз не разбрах дали въпроса се отнася за момичетата или момчетата този въпрос, но все пак ще отговоря. Аз самата съм висока 1.67-1.68м. и много ме яд за това! Винаги съм искала да съм малка и нежна, а съм висока и с едър кокъл. Дори сега много съм си паднала по едно момче, което може би е малко по-високо от мен, а това определено би ме спряло да го харесам още повече!![]()
167см е нормална височина за момиче..аз съм 167
но и от 160 до 170см си е нормално ..не е прекалено висико нито ниско
такива като мен![]()
Оф според мен това е най-маловажното нещо. Ако си по-дребничка ще сложиш токчета, ако си си висока може и без тях![]()
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
167 не е нормално, а малко.Първоначално написано от xxKiFlAxx
и както казаха това не е най-важното..![]()
http://vbox7.com/play:27671a29![]()
http://vbox7.com/play:cb758a54
Карай внимателно - спаси живот!
http://www.facebook.com/pages/Dream-of-love/172035706162256 & http://www.facebook.com/pages/The-st...22269861159010 ~ Страници за бележки във Фейсбук.
^ Сериозно ли? Аз мислех, че е нормално. За високо май се счита над 170-175 ..![]()
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Високите имат по-дълги крака,самото им тяло е по-яко,но според мен за едно момиче е най-добре 170-175
[b] Was tust du,Was f
Предпочитам по-височки хора,независимо от какъв пол са..Аз съм 173,но това не ми пречи особено(само когато си търся гаже,трябва да го търся над 180см) иначе ме е срам
![]()
аз съм 1.65 а момчетата ги харесвам 1.80+![]()
Хора, представяте ли си момичето 170-175 см. и по-високо от момчето!Много е смешно!![]()
Адски е смешно ниско момиче с токчетаПървоначално написано от FuckingFreak
![]()
![]()
![]()
Забравих да кажа, че съм около 1.65на 13г. съм и така си се харесвам, нито съм маркуч нито тапичка
![]()
![]()
![]()
![]()
напротив. много по хубаво и естествено е момиче 167...отколкото момиче 180 koeto е вече грозноПървоначално написано от darrie
![]()
![]()
![]()
Сори ама подкрепям Кифла-грозно е некви двуметрови кобили
За първи път.Аз мисля,че една момиче с дълги крака е по-добре изглеждащо от някоя късокракаПървоначално написано от britzy
[b] Was tust du,Was f
Представям си аз и бившия ми ква гледка сме били - аз 180 ,той 175Първоначално написано от stelkastel
![]()
Иначе за височината...самата аз съм висока и ми харесват като цяло високите хора180 си е супер
![]()
Изобщо не ми харесват ниските хора , като цяло.![]()
Вероятно , защото аз съм малко по-висока / 176 / , но пък всички около мен за супер високи / и момчетата и момичетата / и не се чувствам особено висока, дори.![]()
Предпочитам по-високите момчета/момичета , определено.![]()
To infinity and beyond.
Аз също харесвам високите хора, е не прекалено високи - около 170-180см. Аз съм висока около 170 см и повечето ми съученици са високи, и въобще не се комплексирам от височината си.
Humans need fantasy to be human.
Аз съм 161 см и не мисля че е смешно на токчета![]()
![]()
![]()
![]()
и аз се заглеждам по момчета 180+
![]()
![]()
![]()
По темата много зависи от структората на човек има много сладки момичета по 150 както и по 180 примерно! ( и аз ще вървя с метър и ще ги миря
![]()
![]()
![]()
)
Оф ами много са ми смешни тези,които ненавиждат ниските/високите.Я стига -един вид няма да харесате някого заради височината,а не заради характера примерно-пффф ,комплексари .
нисички . и средно високи
в смисъл, 1.65 е перфектната височина за една жена.
we're flying high,we're flying right up to the sky![]()
![]()