.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 98
    Супер фен Аватара на ScarletBite
    xxKiFlAxx, скрий се.
    ------------------------------------------------

Височината се гледа само, ако имаш амбиции за модел. Що изобщо я дискусираме?
    Да, предимство е. Да, една стройна мадама се "набива" в окото по-лесно. Да, много по-красиво е да имаш издължени, загорели бедра, отколкото трътлести бутчета или клечки за зъби. И да, едно от основните изисквания в бюти-средите е.
    Но, от друга страна, високите момичета трябва винаги да са поддържани и зашеметяващо-изглеждащи, защото в това ни е чарът. Не можем да сме сладички като миньонките, но и миньонките не могат да ни стъпят нито на осанката, нито на силното излъчване и въобще впечатление, което правим (стига да искаме).
    all day... all night... what the fuck?!

Цитирай Първоначално написано от ScarletBite
    xxKiFlAxx, скрий се.

Да, предимство е. Да, една стройна мадама се "набива" в окото по-лесно. Да, много по-красиво е да имаш издължени, загорели бедра, отколкото трътлести бутчета или клечки за зъби. И да, едно от основните изисквания в бюти-средите е.
    Но, от друга страна, високите момичета трябва винаги да са поддържани и зашеметяващо-изглеждащи, защото в това ни е чарът. Не можем да сме сладички като миньонките, но и миньонките не могат да ни стъпят нито на осанката, нито на силното излъчване и въобще впечатление, което правим (стига да искаме).

Господи какво самочувствие ... височината не определя абсолютно нищо . Ти може да си 1.75 висока , но да ходиш като спънат кон и в лицето да си ужасна ( пак ли ще имаш силно излъчване) , може да си 1.60 ,но да си адски красива и с чудесно излъчване , както и обратното има много красиви високи момичета , но много зле изглеждащи ниски . Така че това си е до човека . Всеки си има свое собствено излъчване и не се делим на високи и ниски .

аз съм 162 см ... но си се харесвам

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Подкрепям SameLove
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Мега фен Аватара на Hilary_
    ПЪРВО не мисля, че височината е определяща ..
    ВТОРО на мен ми харесват повече НОРМАЛНО ниските хора (естествено и аз се причислявам към тях) ..
    Много грозно ми стоят високите момичета, които за съжаление съм виждала по - често с високи токове, което пък е още по - грозно!!
    (нищо лично към никой, просто лично мнение )

п.п.ScarletBite .. хубаво е, че си вярваш!!

Мега фен Аватара на Colouring
    О,Господи,всеки харесва различни неща,стига с глупавите спорове.Хората просто изказват мнение!
    Аз лично харесвам високите момичета(над 170),но стига момичето да е чаровно и естествено-няма значение дали е 165 или 175.

Цитирай Първоначално написано от SameLove
    Цитирай Първоначално написано от ScarletBite
    xxKiFlAxx, скрий се.

Господи какво самочувствие ... височината не определя абсолютно нищо . Ти може да си 1.75 висока , но да ходиш като спънат кон и в лицето да си ужасна ( пак ли ще имаш силно излъчване) , може да си 1.60 ,но да си адски красива и с чудесно излъчване , както и обратното има много красиви високи момичета , но много зле изглеждащи ниски . Така че това си е до човека . Всеки си има свое собствено излъчване и не се делим на високи и ниски .

Говорим за нормални, красиви момичета и кое се котира повече.

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Цитирай Първоначално написано от zlatit0o
    Цитирай Първоначално написано от FuckingFreak
    Оф според мен това е най-маловажното нещо. Ако си по-дребничка ще сложиш токчета, ако си си висока може и без тях
    Адски е смешно ниско момиче с токчета
    Оо наистина ли, не знаех По-хубаво от 3 метрова кобила нема, ( това беше ирония )както каза Кифлата, подкрепям я в случая .. Това, че си нисък не означава че имаш къси крака нали така ? Висока съм 157 и краката ми до кокала са 87 сантиметра, ха кажи сега че не са нормални за височината ми. Ти може да си 5 метра, ама торса да ти е по-голям, кво като момичето е с къси крака и е на токчета, не е една от най-хубавите гледки.. Въпреки, че съм ниска (надявам се да порасна поне с още 7-8 сантиметра, все пак съм на 13) предпочитам така, от колкото да съм висока и да не смея да обуя токове

edit: Напълно подкрепям и britzy .. Кво след години като се зажените ще гледате мъжа ви колко е висок, така ли ?! Не всеки е висок, всичко си е до ген. И кво толкова мразите нас, ниските хора ?! Нито сме по-нисши от вас, нито ни превъзхождате с интелект.. не ви разбирам.. А към привържениците на височина тип манекенка мога да кажа само едно - загледайте се в някое модно ревю. Там ги избират само заради телата, в лицата приличат на .. нямам думи да го опиша, обаче Господ сигурно има извратено чувство за хумор ..
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

няма по-секси жена от високата с дългите крака и на токчета

О Боже, какво значение има височината.Не може всички да сме еднакви, нали за това сме индивидуални личности.Всеки има своя чар, без значение дали е нисък или висок.

да така е всеки е различен и височината няма такова голямо значение но все пак една висока жена винаги и по секси он някоя тапа

Аз само не разбирам защо наричате ниските момичета "тапи".Има много момичета, които са ниски на ръст, но са с прекрасна фигура и лично аз смело мога да заявя, че много повече ми харесват по-нисичките и добре сложени момичета, от някакви щъркели.Не е задължително щом е ниска, да е дебела или пълна. Всичко си е до структура и ген.

Височината не е определяща за това какво харесват мом4етата може да си 150см или 180 и пак да си най-харесваната. Важно е излъ4ването. Но все пак едно моми4е с дълги крака ако е подържана и симпати4на изглежда добре и с високи и с ниски обувки (не е смешно да си висок с високи обувки. Ина4е защо професионалните модели навсякуде по света е прието да зао4ват от 175.)

Град
    Шумен
    Водите големи войни, ама нали знаете, че всеки си защитава своето
    няма момиче 150 да каже, че харесва високите и обратното.
    Изводът тогава е, че темата е лишена от смисъл + не мисля, че на едно високо момиче(или ниско) му пука как се възприема сред момичетата (освен ако не е от лево).

Момчетата подбират според своя ръст и те, както и ние.
    Не съм съгласна britzy, че не се гледа височината.
    Не бих тръгнала с момче 20 см по ниско от мен, ако ще от любов да умирам. Такава съм ..
    Просто знам, че и на момчето не би му се харесало да се навеждам, за да се целунем например.

Колкото до ниските момичета с токчета и аз не мисля, че са добра гледка. Ми просто не ми харесва.

По темата - аз съм 180-181 и нямам грам комплекси относно това
    Харесвам естествено високи момчета(над 187 да кажем..).
    Не мисля, че изглеждам като кобила/маркуч нито, че съм грозна, прегърбена и изобщо прочие изказвания без съдържание ..
    Поддържам си фигурата, вървя изправена и така нататък.
    И когато обуя къси гащи/пола/рокля определено привличам погледите повече от 150-160 момиче, колкото и хубаво/стегната/оформено тяло да има.
    -What are you looking at? o_o
    -You, obviously. *smile*
    _________

Sex.Love.Control.Vanity.. <3

^ Ами изключително се радвам за теб щом привличаш погледите. Ама не може всички да сме високи и с хубави тела, съжалявам.. Също така не ми харесват огромните кобили, като казвам кобили значи имам предвид не само тялото и височината.. Nе всички гледаме височината, ти си висока и се съобразяваш. Аз пък за момента съм ниска и около мен преобладават височини колкото моята и малко над мен, така че няма какво да избирам.. А и както преди казах нисък човек с къси крака не е хубаво с токчета. Ако ще да си 5 метра, краката ти може пак да не са съразмерни и пак да стои грозно, сещаш ли се? Токовете са измислени за ниските хора..

п.п. : Не знаех че има ИЗКУСТВЕНО високи хора
    ...но във тебе като рана

"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"

Град
    Шумен
    нямам време да споря.

1. Токовете са създадени за да правят крака по-хубав.
    Ако ще да се носят от ниски, високи и превисоки момичета. Няма
    такова ограничение да се носят от ниски.
    2. Извинявам се. Трябваше да напиша -
    'Естествено, харесвам високи момчета.'
    нямах предвид антонима на изкуствено
    -You, obviously. *smile*
    _________

Повече от фен Аватара на lamoon
    оф вие сте супер.. аз според вас как се чуствам - висока съм 175-6см и като сложа ток приличам на някоя варлина. Ужасно горозно е, според мен най - добре е до 170-2см.

Голям фен Аватара на Moderatorius
    Аз съм 1.75, дълго време имах комплекси за ръста си, но вече започва да ми харесва Най-странното е, че когато излизахме, аз все с равни обувки, пък гледам високи момичета с висок ток и тооооооолкова добре им стои, тия крака, супер. Но аз така и не съм се престрашила да тръгна с висока обувка. Иначе отделно харесвам ниските момичета, сладки са

Цитирай Първоначално написано от gabi7u
    Водите големи войни, ама нали знаете, че всеки си защитава своето
    няма момиче 150 да каже, че харесва високите и обратното.
    Изводът тогава е, че темата е лишена от смисъл + не мисля, че на едно високо момиче(или ниско) му пука как се възприема сред момичетата (освен ако не е от лево).
    Колкото до ниските момичета с токчета и аз не мисля, че са добра гледка. Ми просто не ми харесва.

По темата - аз съм 180-181 и нямам грам комплекси относно това

И когато обуя къси гащи/пола/рокля определено привличам погледите повече от 150-160 момиче, колкото и хубаво/стегната/оформено тяло да има.
    аз не съм висока 161 см съм но харесвам високи момичета.Защо да не кажа че ги харесва само защото съм ниска Пълна глупост
    И защо да е смешно ниска жена да е на токчета ?Не мисля че на Ева Лонгория която е 155 см висока и е смешно

Силвия, не пиши с толкова емотиконки, че на човек му се отщява да чете какво ти е мнението.
    Ева Лонгория си е Ева Лонгория. И съм убедена, че в ежедневието няма нищо общо с жената, която е на снимките и във филмите.

Град
    Шумен
    Когато човек каже нещо, то непременно за вас се поставят нещата/хората под общ знаменател всичките.
    за друго не знам дали е смешно, ама ти си ми смешна
    -You, obviously. *smile*
    _________

Кво, кво ? Значи аз дето съм висока 157 ще съм смешна (на моята възраст да!), ама примерно Шакира, Кристина Агилера, Фърги, Кайли Миноуг, Лейди Гага и Марая Кери няма да са така ли ? Вярно, Гага ходи с някакви изчанчени обувки, но никога не бих казала че са смешни.. по-скоро не са мой стил, но щом й харесват нека си ги носи ..

И съм убедена, че в ежедневието няма нищо общо с жената, която е на снимките и във филмите.
    Да, сигурно в ежедневието краката й си променят размерите ..

Въпросът според мен не опира до токове, всеки може да си се носи както си пожелае .. Но просто исках да кажа, че това че си висок не значи, че си с хубави крака,нали така? Има високи хора с по-голям торс, за тях сигурно също е смешно с токчета.. Само крака над 1,20м могат да се обуват във високи обувки .. Хайде стига .. Всеки има своето излъчване и красота, не мисля че точно това дали си 1,20 или 2,10 е от значение..
    ...но във тебе като рана

"Защо?"

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Оф ай стига бе-да му се не знае карате се за шибани цифри-високите ,тоест прекалено високите са катилки,прекалено ниските са смешни също-говоря за тези под 150.Спрете просто-някои от вас в изтъкването си са ааааадски смешни(те си знаят кои са ) и подкрепям последното мнение.ТОЧКА.
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

"няма момиче 150 да каже, че харесва високите и обратното. " това е твой цитат не мой не искам да се заяждам но защо да не каже? Вие правите разграничение не аз !Има красиви както високи така и ниски!

Град
    Под слънчевите лъчи...
    Цитирай Първоначално написано от zlatit0o
    Цитирай Първоначално написано от FuckingFreak
    Оф според мен това е най-маловажното нещо. Ако си по-дребничка ще сложиш токчета, ако си си висока може и без тях
    Адски е смешно ниско момиче с токчета
    ти наред ли си?нищо смешно няма...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си