- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- какви момичета ви харесват
За мен няма такова нещо като ''аз харесвам хора , еди-колко-си високи....'' и т.н. Всеки си има предпочитания , едни не могат да устоят на миньончета , други пък окапват по дългучи , а трети харесват ''златната среда''.Перфектна височина за едно момиче НЯМА!..На всеки му отива както си е..Аз например съм 170 и нещо (1-2) и не мога да си се представя ниска , имам пък приятелки по 150 , на които страшно много им ходи да са ниски !...Всяка височина си има своя чар и е тъпо да се спори за перфектния ръст !..![]()
Ако си пич като мен няма да ти трябва подпис!..
(... това не е подпис , просто така ти се струва!... ...)
Аз харесвам много Ева Лонгория : косата, очите, стила на обличане всичко при нея е 6!
Живота е рисуване без гума за триене... : )
Боли ме хуя за височината. 1.88см се мерих последно
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
аз пък си го мерих 1.90![]()
Аз съм перфектна и на токче, и без токче!Харесвам дълги крака на много високи токове. Бих желала да съм поне на 1,68 см, но има време.
1,62 и няколко мм ме делят от 1,63 :happy: Имам си хубаво и хармонично тяло. :P
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Много ме радвате като се хвалите така без снимков материал!!![]()
![]()
Аз лично мисля че ниските момичета са много по симпатични от тези, които са 1,80 високи. Аз съм 1,63 и не мисля че съм висока, нито пък много ниска, но това е последното нещо, за което се притеснявам.![]()
It is said some lives are linked across time. They are connected by an ancient calling that echoes through the ages.
Destiny.
според мен перфектната височина за жена (от бялта раса) не е 169,780983209... с което искам да кажа че се дразня като някой напише такъв коментар... 165-175см е нормално за жена... вече ако си модел трябва да си над 175, което не занчи че си прекалено висока, просто по-трудно ще си намериш по-висок мъж : ДД ,а за мене под 165 вече са прекалено ниски, но и това не означава че като си 162.5 трябва да имаш комплекси. Аз съм 168 и съм доволна с ръста си.
[♪] L!f3 !s mus!c, play !t l0ud3r [♪] [sun]
Има и по 1.50Ама стават да ебеш мааму ;d
Първо на първо момичетата 165-170 изобщо не са ниски, не са и високи, ами са напълно нормални. Нисичко е под 160. Другото което е, а да е 155 и да има супер тяло, дупе, гърди и лице, да е супер красивата мацка, пък да видим дали няма да се котира много повече от всички останали
Аз съм 164 но пък 44-45 КГ и искам да порасна поне още с 3-4 см, но за жалост няма как да стане тази магия![]()
Живота е рисуване без гума за триене... : )
Леле, какво нещо са втора и трета страница. :Д
Аз съм нисичка-160.
Харесвам високи мъже, над 1.85.
Момичетата... тук смятам, че и нискичка, и висока мацка може да изглежда супер яко, стига да са нежни, с хубави тела.
Относно високите токчета...
Първо,мисля, че носенето на високи токчета няма нииищо общо с височината. Аз редовно си се качвам на 11-12-13см токове и никак не изглежда грозно, не виждам защо ниските момичета да не можем да си позволим да носим токчета.
Второ, дори и момиче високо 178 може да изглежда късокрако, защото дължината на краката изоообщо не зависи от височината.
Everything changes, but beauty remains ...
Аз съм си нисичка и много харесвам високи момичета..пък ако бях висока сигурно щях да искам да съм ниска
Някак си е много индивидуално всичко и аз държа на цялостното излъчване,а не на някакви отделни детайли
важно е тялото да е хармонично и с хубави пропорции и когато това е на лице ръста престава да има значение (освен ако не е едната или другата крайност)
Наполеон..
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.