.

Виж резултатите на анкетата: Та?

Гласували
4. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Да

2 50,00%
  • Не

1 25,00%
  • НО ТИ НЕ РАЗБИРАШ!!!! 'Са ш'ти обесна в коментите за к'о стаа реч!

1 25,00%
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 58
    Мега фен Аватара на gandalfepi4
    Цитирай Първоначално написано от Auriss
    Спокойно ,Кьофтьо . Още много време ще мине преди да можем дори Марс да посетим ,камо ли друга система .
    Само това ме е яд ,че няма да доживея. Много ми е мерак да изляза в Космоса ,но уви ;(
    ъммм...? как така няма да доживееш?!

ако искаш да видиш друга система или марс или колонизиране на стеларните бездни нямаш проблем.

аз сега примерно отивам в алфа кентавър на потанцувам с лилавите носорози.

ако искаш идвай

аре

“It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”

The Bird of Hermes

Мега фен
    eee супер стягам багажа и потеглям към най-близкия космодрум. Само гледай да ми резервираш билет за совалката да не си изпусна полета

Guest
    Спокойно ,Кьофтьо . Още много време ще мине преди да можем дори Марс да посетим ,камо ли друга система .
    Само това ме е яд ,че няма да доживея. Много ми е мерак да изляза в Космоса ,но уви ;(
    Еми Марс е посещавана...от хора.

Мега фен
    A ? Аз явно съм назад с материала. Я дай линк - к'о са пра'или там ?

Guest
    A ? Аз явно съм назад с материала. Я дай линк - к'о са пра'или там ?
    Примерно...проучи за експеримента Монтоук...

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    Цитирай Първоначално написано от SmeLotYyKiuFte
    omg?
    Знаеш ли, че Плутон е посещаван от хора? Прочетох за това от един форум, чувал ли си за експеримента Асадасдсасад?
    01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
    11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101

който смее нека отиде в

asdfghjkl.org

там има ВСИЧКО което трябва да се знае за тези работи
    “It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”

The Bird of Hermes

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    Цитирай Първоначално написано от gandalfepi4
    който смее нека отиде в

asdfghjkl.org

там има ВСИЧКО което трябва да се знае за тези работи
    Наистина има такъв сайт
    01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
    11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Nam3less3
    omg?
    Знаеш ли, че Плутон е посещаван от хора? Прочетох за това от един форум, чувал ли си за експеримента Асадасдсасад?
    Еми наистина има проект Монтоук...а ако не знаеш поне не се ебавай , защото така показваш слабоумие и страх...

Град
    София
    omg?
    Еми наистина има проект Монтоук...а ако не знаеш поне не се ебавай , защото така показваш слабоумие и страх...
    Леле, ама сега ако ми дадеш линк къде в проекта "Монтаук" е включено пътуване до Марс цена няма да имаш.
    Ние можем да минем през огън и лед, ние можем до стигнем до края - там, където днес духът ни води напред и се срещат и ада... И Рая !!!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от mech0
    omg?
    Леле, ама сега ако ми дадеш линк къде в проекта "Монтаук" е включено пътуване до Марс цена няма да имаш.
    Има си книги за това...което пък е пряко свързано с проекта Филаделфия... Напиши в гуглето - опита Монтоук, експеримента Монтоук, или просто Монтоук и няма начин да не ти излезе...

Мега фен
    Да ,излиза ми твърдение ,че Монтоук е продължение на Филаделфия...
    С който по стечение на обстоятелствата бях запознат и преди това ...
    Но както и да е - и аз съм любопитен какво общо има между Филаделфия (опит за създаване на ЕМ щит) и пътуване до Марс.

Guest
    Да ,излиза ми твърдение ,че Монтоук е продължение на Филаделфия...
    С който по стечение на обстоятелствата бях запознат и преди това ...
    Но както и да е - и аз съм любопитен какво общо има между Филаделфия (опит за създаване на ЕМ щит) и пътуване до Марс.
    Марс е свързан с Монтоук, а Монтоук с Филаделфия...Нямат пряка връзка Монтоук с Филаделфия...но ако се замислиш всъщност играе важна роля...

станали са невидими и са отлетели до марс използвайки за гориво хора които са изпепелявали?

The Bird of Hermes

Град
    София
    Разрових се и наистина някакъв си Дънкан Камерън твърди, че пътувал до там. Интересно ми е колко време е пътувал, как е дишал там, колко време е стоял, с какво се е хранил и да даде някакво описание как изглежда Марс, но това не можах да намеря никъде. SmeLotYyKiuFte, ако искаш да ни убедиш за пътуването до Марс ми отговори на тези въпроси, но ти едва ли ще можеш, защото това НИКОГА не е случило.
    Ние можем да минем през огън и лед, ние можем до стигнем до края - там, където днес духът ни води напред и се срещат и ада... И Рая !!!

знам че е дълго но гарантирам че е златно и си заслужава четенето

Duncan Cameron is one of the central figure in the Philadelphia Experiment and Montauk Project saga. According to Al Bielek, Duncan was his brother (when Al was Ed Cameron) who jumped off the USS Eldridge in 1943 and landed into the future. When they wound up in 1983 at Montauk, both were sent back to the USS Eldridge to destroy the equipment that was keeping the ship in hyperspace.

Al Bielek says that before the USS Eldridge rematerialized, Duncan jumped back off the ship and returned back to 1983. He was used extensively as a psychic in the Montauk Project. During one of the experiments, Duncan Cameron lost his "time lock" and began to age one year for every hour that passed. The time engineers at Montauk went back in time (to 1950) and convinced Duncan's original father, Alexander Cameron to sire another son. When done, they removed Duncan's soul and put it into the new child. This person is who we know today as Duncan Cameron.

The new Duncan picked up where the old Duncan left off. He became one of the principal psychics who manned the Montauk Chair. The chair was used to create and hold the frequency required to perform the time travel and mind control activities. Duncan, as well as Stewart Swerdlow, allegedly were both Montauk Boys programmers. This part of the program still deeply troubles both of them.

The Montauk Program was brought to an abrupt halt when "Jr.", the Bigfoot monster was brought into form (via Duncan) and proceed to wreck the base. All of the people we interviewed that participated in the Montauk were subject to many sessions of mind control. Essentially, they had their memories wiped by Montauk technology. In many cases, false memories were implanted to cover up their real activities. But as we learn from Al, their technologies were not perfect. Over time, the memories slowly returned.

Duncan is in the process of slowly recovering his memories. He recalls being on the USS Eldridge and now accepts that Al was his brother. He remembers going to Mars and many of the things that happened at Montauk. The process of remembering has been difficult for him, because it goes against his true nature. Hopefully, in time, we will all get the true story of what really happened at Montauk.

за награда че го изчете (да, ТОЧНО ТИ) пускам линк към най-великата акшън сцена на всички времена

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=dIYmEJ_V4PE&feature=related[/youtube]

The Bird of Hermes

Мега фен Аватара на ZipFail
    спам: гандалф, не си прав !

ТОВА е най-великата екшън сцена:
    [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=svOlz2ei4Yk[/youtube]

смирено приемам своето пълно унищожение и унизителна победа

The Bird of Hermes

Мега фен
    The Montauk Program was brought to an abrupt halt when "Jr.", the Bigfoot monster was brought into form (via Duncan) and proceed to wreck the base.
    това не го разбрах. В смисъл ,разбрах го ,ама ..... не зацепвам ....

PS : Гандалфе ,от кой филм е клипа ;д ?

This is a scene staring Holly Valance from the 2006 movie titled "DOA".

The Bird of Hermes

Guest
    Разрових се и наистина някакъв си Дънкан Камерън твърди, че пътувал до там. Интересно ми е колко време е пътувал, как е дишал там, колко време е стоял, с какво се е хранил и да даде някакво описание как изглежда Марс, но това не можах да намеря никъде. SmeLotYyKiuFte, ако искаш да ни убедиш за пътуването до Марс ми отговори на тези въпроси, но ти едва ли ще можеш, защото това НИКОГА не е случило.
    Мога да ти отговоря! И се е случило...!

А това дето Гандалф даде, доколкото разбрах от пръв поглед, е от филма...

Град
    София
    Ами айде де, то е ясно, че ще ти искам "великите" отговори. Давай бебчо, очакваме поредния ти "смислен" коментар в раздела, просвети ни всички по въпросите, които вече зададох за пътуването.

Повече от фен Аватара на SemperArdens
    За какво да е отговорен? Изобщо можеш ли да докажеш, че Бог не е създал Големият Взрив и тия недостъпни за хората неща?
    хахаха а ти можеш ли да докажеш, че бог е създал квото и да е? айде по-отдалече да почнем? докажи, че бог съществува.

Мега фен
    Виж ,то че няма как да докаже ,че съществува - няма. Но въпросът е ,че и ти няма как да докажеш ,че не съществува. Точно на това крета християнството през последния век. Затова няма смисъл да се захващат подобни спорове . И да си обясняваш колко нещастия има по света ,как измирали деца и прочие - просто ще ти каже ,че това е божия промисъл .
    Мен успя доста да ме учуди и ,откровено казано ,погнуси в една друга тема ,в която Гандалф беше постнал снимки на деца ,родени с какви ли не недъзи ,и на въпроса защо Бог позволява такива неща ,отговорът беше "Явно са си го заслужили"

Бтв ,Зип ,би ли пуснал един линк към това ,което си намерил за Филаделфия ,че ми стана любопитно.

Кюфте ,започни да разсъждаваш сам. Не знам каква е причината да вярваш на подобни неща ,но обмисли сериозно позицията си ,защото тезите ти "издишат" ,така да го кажа. Нещата ,които ти твърдиш ,са толкова фактически подплътени ,колкото следното изказване : Ходих до областта Царичина и ме отвлякоха извънземни ,разведоха ме из тяхната супер-хипер напреднала цивилизация и ми разкриха мистериите на вселената ,но ми забраниха да ги разгласявам ,тъй като човечеството не е достатъчно "узряло" за истината.
    Дано разбереш аналогията .

Guest
    Ами айде де, то е ясно, че ще ти искам "великите" отговори. Давай бебчо, очакваме поредния ти "смислен" коментар в раздела, просвети ни всички по въпросите, които вече зададох за пътуването.
    Искаш да ти отговоря на въпросите..?Еми ок...Макар си губя времето само, но айде...
    Повечето отговори зададени ми от теб си губят смисъла от отговора който ще ти дадЪ...
    Така става на въпрос на машина която реализира...ако се съсредоточиш по определен начин примерно върху две години(примерно 2011 и 1480) се реализира портал между двете години....И същото е и с Марс...Само, че портала е бил до подземие което е близо до една от пирамидите...тя е била като вход...и е имало живот там...те са надзърнали един вид замалко и са се върнали...
    Машината не помня точно истройството, но мога да обясня за какво става на въпрос...
    Представлява стол около който има 3 намотки x,y,z по които тече ток с определена честота, която се смущава от мозъчните вълни и така се разбира за какво си мисли човек...това се свързва с друг компютър който реализира(не помня точно принципа, но трябва да си сприпомня) тези мисли....е може да реализира само определени неща....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си