Аз пък имах период, в който по цял ден си висях навън или в някое кафене с познати. И? Успехът ми не се повлия кой знае колко, даже леко се подобри, просто защото станах по-организирана. Знаех, че в един момент съм навън, забавлявам се и ми е приятно, после се прибирам и имам работа за вършене, която не търпи отлагане. Напоследък си бях разредила излизанията с ясната мисъл, че е краят на срока, имам много за учене и нямам време за губене. От училище - вкъщи, което не ми беше от полза, ами напротив. По цял ден сън и занимаване с всичко друго, но не и с учене. Така че един час на ден, прекаран с приятна компания, няма да ти развали кой знае колко успеха и да ти отнеме значителна част от времето.

Колкото до авторката - не си чак толкова голяма, за колкото се мислиш и навярно родителите ти с право се тревожат за теб. От няколко изречения във форум не можем да ти кажем дали става въпрос за обикновена родителска загриженост, или ти просто преиначаваш нещата, затова май ще е най-добре да ти се даде като съвет шаблонното - говори с родителите си и се пробвай да се поставиш на тяхно място. Научи се по някакъв интелигентен начин да издействаш това, което искаш, защото с цупене, тропане с крак и крокодилски сълзи тип "колко съм онеправдана!" нищо няма да постигнеш.

ЕДИТ: Явно не ти е достатъчно строг контролът(или по-скоро не е особено ефективен), щом си пишеш разни простотии на профила от рода на "Bitch Town".