- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Детската ви мечта (:
Каква е мечтата ви от дете? ^^ Все още ли го искате.
Моята детска мечта беше да бъда дизайнерка.Сега още ми харесва като идея, но предполагам, че няма да я бъде
Ето една рисучница, която бях направила за детската си мечта.(не е особено добра, но толкова ;d)
П.П съжелявам за лошото качество![]()
![]()
"Как да те изтрия от ума си, като сърцето ми не те пуска."
ааа много добре рисуваш! браво :] ако наистина още ти харесва идеята за дизайнерка мисля,че ще се справиш.. имаш талант :]
ъмм помня,че още от много малка исках да стана певица[нищо,че грача като гарван..]някъде към 6-7 се зародиха идеите за детска учителка и балерина![]()
![]()
още се смятам за дете.. LOL сега обмислям идеите за археолог,неврохирург....
добре че мечтите са безплатни...
![]()
*яка тема :]
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]
Като всяко малко момиче и аз исках да стана балеЛина, певица, модел, учителкаСега вече не. Замислям се над психолог и журналист
![]()
I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?
Това сякаш аз съм го писала..Първоначално написано от cherrygloss
![]()
След бури - мир и тишина,
след нощ - безбрежна светлина.
Над равноширнатия път
лучите вихрен танц въртят -
път царствен царствено поел,
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
Рисунката е хубава,можеш да станеш дизайнер според мен.
Аз исках художничка![]()
.После певица(хубаво,че се отказах),после адвокатка,после химичка.
![]()
А сега,най-вероятно просто ще мета улиците.![]()
Исках да стана полицай![]()
Живота е рисуване без гума за триене...
МОМЧЕ СЪМ !
Исках да карам такси
Сега определено съм се насочила към нещо друго.
И спря да се върти за миг земята..
Първо исках да стана учителка, после пък нещо ми стана и исках да запиша песен .. хахах Даже още си пазя текстчетата и мисля да осъществя поне това![]()
Ами какво да ви кажа от малка обичам да обличам кукли [сега вече не де ;д], но и от тогава обичам екшън филмите .. Гледах доста като малка, и съм искала да бъда снайперистка, полицайка [ забележете как съм ги произнасяла!], от пехотата и т.н. ;д
Сега искам да съм или нотариус, или преводач!![]()
Всяко лято има своята история . . . < 3
Аз исках да работя за Интерпол.![]()
После исках певица, после дизайнерка, защото и аз рисувам хубаво, но се отказах естествено и сега искам нещо съвсеем, съвсем различно.![]()
![]()
Аз пък май нямах никакви идеи каква искам да стана. Достатъчно ми беше само "щъркелът" да ми донесе братче и сестриче, за да съм най-щастливото дете на света.![]()
Мафиот![]()
Еми като бях много малка исках да стана лекарка.После реших,че ще ставам ветеринарна лекарка ;ДД Като порансха още малко исках да съм китаристка [рофл] ;дд А сега съм се насочила към нещо съвсем различно-сега искам да съм или адвокатка или да работя в клона на НАСА в Германия (:
като малка не исках да работяно сега съм на друго мнение.
always late but worth the wait!
аз като малка исках да ставам модел...
А аз като малък си играех с играчките...
ами..като бях 3-4 годишна мечатех да стана баРеЛинапосле исках лекарка,после дизайнер ...
![]()
X.O.X.O :]
Първо исках да стана оператор. После исках космонавт, после археолог и сега пак оператор.![]()
Аз исках да стана някъф про. кунг фу файтъррр![]()
![]()
![]()
![]()
Исках полицай...
После неврохирург...
Сега адвокат-политик от 4-5 години насам и това ще е...![]()