- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Детската ви мечта (:
Аз доколкото си спомням нямам детска мечта за професия, но пък мечтата ми беше да имам водно леглои идеята все още ми се струва добра
![]()
Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.
певицаи смешното е че толкова зле пея че котките ми почват да вият като ме чуят да пея
...
![]()
тираджия
![]()
![]()
Исках да стана учителка общо взето.
When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (
Исках да стана певица или манекенка![]()
хихи напомняте за бате Енчо![]()
ами..всеки ден бях с различна мечта![]()
дори по дено време се сещах как планирах да имам 11 деца![]()
![]()
![]()
Аз исках да съм манекенка, която си има собствен автосалон...![]()
Only God can judge me!
Да бъда детска лекарка!![]()
Животът си е мой и не се нуждая от учители как да го живея!!!
Защо бе? Карай си такситоПървоначално написано от xoxi
Аз не си спомням, 1 и 2 неща ли бяха. Първо исках да съм майка, после адвокат, после започнах да правя вестник за училището и исках да съм журналист...
Да бъда адвокат,да се видя като булка,и третото е да имам мъж с пари.![]()
Ами мечтата ми беще(и още е)да стана рок звезда
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
,също и ракетен инженер
![]()
![]()
Като малък исках да стана голям, а сега искам да съм малък.
Исках да стана асансьорен техник, без майтап. Вече ми се струва нечовешки тъпо, но като малка винаги се качвах на 10тия етаж, там стъклото на вратата на асансьора беше счупено и светех с фенерче вътре, и наблюдавах кабела и въжетата LMAO.
You're so stupid there's nothing in your head God how I wish that you were dead
I hate you ain't it true I hate you and everything you do.
Leeeeeeeeroy Jenkins!
От 5 годишен исках да стана археолог.Исках да променя историята или да вляза в нея с нещо.От малък си чета много такива исторически книги и се интересувам,но не виждам какво да кандидатствам.Археологият в България е много зле развита,може би трябва да се пробвам някъде във Великобритания,ако не е толкова скъпо,не знам.Като цяло това ми е била \"детската\" мечта,но не съм спирал да я мечтая.Имаше някакъв период в които исках да стана актьор,ама той премина доста бързо,въпреки че все още се записвам по кастинги,за забавлението![]()
A men has only one lifetime,but HISTORY can remember you forever..
Да си боядисам косата в розово и да основа шоу, което да водя заедно със кучето си.![]()
![]()
![]()
![]()
ами любимия ми цвят беше розово (кокто на всяко малко момиченце) и исках всичко и цялата да съм РОЗОВA включително и кожата и затова исках да ям само хрaни с розови опаковки![]()
Когато бях малка исках да стана певица или манекенка.. :Д
Много исках да стана космонавт... и до сега астрономията е нещо, от което се интересувам![]()
In the eye oft the storm but I ain't scared
Cause after the storm There'll be calm somewhere![]()
old nick: lori
Не на всяко.На мен ми беше синьо.Заради небето.Първоначално написано от essencee
Първоначално написано от Monnie