- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Дискотеки
Здравейте .. не знам към кой да се обърна за това пиша тук.. на нощна дискотека ще ме пуснат ли с майка ми ? искам да изляза с нея много се забавляваме .. но това ме притеснява ..
Да,естественоо !
За твоите години умствено си много малка извинявай,че ще ти го кажа,но си много жалка !
С майка ти - да..
Сам/сама - едва ли..
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
Ще влезеш без никакви проблеми![]()
Живота е рисуване без гума за триене...
МОМЧЕ СЪМ !
Няма как да не те пуснат.![]()
С мама? На дискотека??!!!Т'ва ако ме сполети ще се метна доброволно от кулата в Торонто...
Ще те пуснат иначе....но нещо не мога да си представя картинката....![]()
амк933, то си е до майканякои сме късметлии заради прекрасните си родители, други, НЕ
![]()
По принцип не трябва да те пускат,както не трябва да допускат непълнолетни в заведения за пушачи дори и преди вечерния час,нооо все пак живеем в България и никой не спазва тия глупости![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
разбира се,пък следващия път иди с баба си
![]()
Преди седмица видях едно момиче беше с майка си в дискотеката, ако не бяха ми казали, че това е майка и въобще нямаше да повярвам, приличаше на 18,19 годишна, а момичето си е пълнолетно, просто майка и е явно пекана и защо да не отиде с нея на дискотека ... теййй чее ... никакъв проблем няма да е ако отидеш с майка си : )
Ти забила ли си ? Аз ако бях модератор, директно ми отиваш в Blacklist-а. Се едно да кажеш " Хах, майка ти сигурно е дебела селянка". За момче не е нормално да кажеш "Човек, отивам с майка ми на дискотека"....Първоначално написано от monics
Да,естествено,но може и да те пуснат сама нищо,че казват,че ако нямаш 18 бля бля бля пълни глупости![]()
Ти някъде между редовете ли го прочете това?Първоначално написано от Pa3yMeH
За теб може да не е нормално, но за някое разкрепостено семейство, защо не.