.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

анално лизане

момичета ако момче иска да ви лиже задника направо дупката парво кво ще си помислите за него второ ще се навиете ли и трето би ли ви харесало щото аз мн искам да лижа задни на приателката си ама зн дали да и кажа

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Кажи й да си измие задника първо.
    Welcome to the Jungle...

Не особено оригинален си...ти като правиш секс със приятелката си, без да и го лижеш, какво? Не си го мие ли?

По темата - има такива на които им харесва. Прецени дали твоята е склонна на подобно нещо преди да го предлагаш...

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Град
    Пловдив
    Човек темата ти е напълно безсмислена и 100% от коментарите да са положителни, това не означава, че ще се хареса на приятелката ти. Всичко опира до характера й. Ние не може да гадаем какво й харесва и какво не. Ти я познаваш най-добре ти преценявай.
    To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
    I DON'T GIVE A FUCK !!!

Фен Аватара на vasko9933
    Град
    Близко съм
    Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
    Не особено оригинален си...ти като правиш секс със приятелката си, без да и го лижеш, какво? Не си го мие ли?

По темата - има такива на които им харесва. Прецени дали твоята е склонна на подобно нещо преди да го предлагаш...
    +1
    Като откача, откачам!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си