.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 95

Тема: Химия

Всъщност нищо няма да защитавам, а просто ще те питам - кога предпочиташ креатинът да ти влезе в употреба? Когато се мъчиш да дигнеш лега от 90 на 100 или от 150 на 160? В 1вия случай става и без кой знае какви усилия, докато за 2рия се искат здрави тренировки. Тогава креатинът ще ти влезе наистина в употреба, да прескочиш прага.

Давам тези тежести само за пример. Целта е визията, но надявам се ми схващаш идеята.
    http://vbox7.com/play:392c45b4
    My street fitness trailer^

Мега фен
    За кви стероиди говорите бе ? Аз си зех един протейн и тука майка и баща ми четоха и четат конско не се знае за колко време Нали знаете нормалното Дигало се кръвното,заминават ми бъбреците,сърцето,черния дроб и още и още и още На 16 съм + това със стаж 2 години ...

И Myrth и LastFN сте твърде крайни според мен.Наистина трябва да имаш определен опит.Ако имаш едно хубаво тяло,изградено за 1 година чисто трениране може да започнеш с базови добавки,като протеин,креатин,БЦАА.Вече на нивото,което Myrth спомена повечето отиват на по-горно ниво-азотни буустери и тн.
    Нищо лично кем двамата.Убедил съм с в опита и знанията на Myrth ,за LastFN нямам изградено мнение.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от DownloadVirus
    Аз си зех един протейн и тука майка и баща ми четоха и четат конско не се знае за колко време Нали знаете нормалното Дигало се кръвното,заминават ми бъбреците, сърцето, черния дроб и още и още и още На 16 съм + това със стаж 2 години ...
    Оооо,на 16 е много опасно за теб да се тъпчеш с такива тежки химии. Прави са родителите ти.Да бях на тяхната възраст и на тяхно място и аз щях да ти забраня.

Супер фен Аватара на firstdiesel
    Град
    село Горно надолнище
    креатин от телешки пържоли и моркови ще ти свърши работа
    8-6-4-2-1-1-1-1-1-9

Да, ако яде по 2.5 кг телешко на ден може и да усети нещо общо с ефекта от креатина.
    Всичко зависи само от теб,никой друг просто ти...

Супер фен Аватара на firstdiesel
    Град
    село Горно надолнище
    Цитирай Първоначално написано от fr33runner
    Да, ако яде по 2.5 кг телешко на ден може и да усети нещо общо с ефекта от креатина.
    абе заместител на натуралните работи няма ... ако ще оня креатин да струва 1000 лв/100грама.
    Иначе много ясно, че ако говорим за ефект чистият креатин е по-ефикасен от "яденето".
    Но в дългосрочен план с правилно хранене се постига много повече отколкото с креатин(само)!
    8-6-4-2-1-1-1-1-1-9

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от redbul2
    Цитирай Първоначално написано от DownloadVirus
    Аз си зех един протейн и тука майка и баща ми четоха и четат конско не се знае за колко време Нали знаете нормалното Дигало се кръвното,заминават ми бъбреците, сърцето, черния дроб и още и още и още На 16 съм + това със стаж 2 години ...
    Оооо,на 16 е много опасно за теб да се тъпчеш с такива тежки химии. Прави са родителите ти.Да бях на тяхната възраст и на тяхно място и аз щях да ти забраня.
    Ти си бъзикай..Аз сериозно говоря..Малко мъмрят ама пак си взимам едно просто протеинче..

Myrth,разбирам те какво искаш да кажеш, но можеш да пиеш креатин когато се стремиш да дигнеш 90-100 кг и когато се стремиш да дигнеш 150-160 кг.За креатина време няма според мен

Цитирай Първоначално написано от firstdiesel
    Цитирай Първоначално написано от fr33runner
    абе заместител на натуралните работи няма ... ако ще оня креатин да струва 1000 лв/100грама.
    Иначе много ясно, че ако говорим за ефект чистият креатин е по-ефикасен от "яденето".
    Но в дългосрочен план с правилно хранене се постига много повече отколкото с креатин(само)!
    А представи си като ги комбинираш.

Креатина не е вреден ... са ако почваш не го зимай веднага тренирай 5 месеца без добавки и после може да го земеш ..

Град
    София
    Хах,ти очакваш е така да почнеш да тренираш 2 седмици после да вземеш креатинчето и да станеш супер герой ли ? Е,повярвай ми нема да стане

На мен ли говориш бе момче хахаха ? повярвай тренирам повече време от тебе ! аз говоря на автора на темата,че след 1 вите 5 месеца нема проблем да си земе 1 креатин ..

Град
    София
    И аз говоря на автора...Той мисли да взима креатин още с почването...За мен е идеално след 1 година сериозни тренировки и хранителни режими...

Ами и аз тва викам требва да тренира чисто поне 5 месеца и тогава да си земе 1 креатин ..

Мега фен
    Извинявам се,ако ви разочеровам малко, нo бях намерил една статия за положителни и отрицателни качества на креатина и между отрицателните беше рак.Ще потърся пак и ако намеря статията ще ви дам линк да прочетете,защото беше доста противоречиво.От едната страна казваше рак,а от друга положителното,което се споменава е,че може да защити мозъка от увреждания,които произхождат от травми.За това заключението е,че трябва да ограничите приема му до минимум.

Аз пък мога да напиша статия, в която казвам, как пениса ми е станал двоен от приема на креатин....

Има адски много канцерогенни фактори. В храната ни има много повече, отколкото в креатина. Само помислете за консервантите. Добавките са водица в сравнение с това, което ядем.

Мега фен
    Сайта беше държавен и това е базирано на проучвания.

Как може да се филмирате креатина бил вреден хахах ... ТОВА Е ХРАНИТЕЛНА ДОБАВКА .. ако си глупак и не знаеш как се пие много ясно,че може и да ти навреди с всичко е така .. и с определена храна да прекалиш щи навреди ..

Myrth аз имам горе долу 2 год стаж в фитнеса .. целта ми не е да стана културист нито ми се чака да тренирам 5 години чисто .. тренирах към 5,6,7 месеца чисто без хранителни добавки (имам предвит тогава стъпих в фитнеса иначе не съм зел от 1 вия ден креатин а чак след 5,6,7 месеца) след тва ми трябваше качване на мускулна маса зех креатин+протеин и аминокиселини .. после пак след няколко месеца като свърших прайх 1 месец чисто тренирах и пак подобна схема .. сега скоро си зех креатинова матрица+гейнър и аминокиселини общо взето тва съм пил имал съм кинти дадох ги и съм доволен ... качих колкото исках са 1,2 кг ако кача ше е добре но съм доволен и така .. не ми е навредило не ми е пораснала 3 та ръка или нещо подобно с тоя пост исках да ти кажа,че твърдението ти че добавките са водица и т.н. звучи доста несериозно .. те са добавка към храната помага по бързо възстановяване и т.н. и съответно покачване на мускулна маса.. на мен тва ми трябваше напрайх го с добавки попринцип не съм културист не и това ми е целта ,но просто добавките ми помогнаха нямал съм странични ефекти поне аз .. това са просто добавки бе пичове

та тва е от мене сега като кача 1,2 кг стига ми толко и ше си трен 1 вид за подържане на формата или там както искаш го разбери ... без повече добавки най-много по 1 протеин да си зимам чат пат щото в повечето случаи некой път съм нагоре надолу с мотора и те така немога да отдела в момента време да се наям в нас е понякой път е така,но немисля че 1 протеин ако пие човек и си трен за подържане ще е зле

а все пак незабравайте,че добавките не са вълшебни прахчета нито се сравняват с стеродите от към странични ефекти или спортни постижения .. стероиди не съм зимал няма и да зимам .. но хранителните добавки не са вредни тва исках да ви кажа са не си мислете,че който земе креатин+протеин и още неща става културист... трябва и правилно хранене+правилно трениране тва е

Град
    P.Trambesh
    Момчета ,аз вече почнах реших да не вземам нищо,ще тренирам чисто с Високо Въглехидратна диета (ВВД) или поне някво подобие.
    Магистрална минцуфайка спира варненска чайка,
    лафчета свежарски бута за една десятка, майка…

BBRevolvE Това ти обяснявах и аз .. неможе с 1 вия ден в фитнеса да се меташ на креатин не че е щи навреди не че щи порастне 3 та ръка ами просто щото няма смисъл от 1 вия ден дето още не знаеш как се тренира правилно

Град
    P.Trambesh
    Аз даже се чудя дали да земам нещо, евентуално като напрая около година!
    Магистрална минцуфайка спира варненска чайка,
    лафчета свежарски бута за една десятка, майка…

Ти първо почни да ходиш на фитнес и направи 1 година .. после си говори кво ще правиш ;]

Като казах, че добавките са водица, исках да кажа, че са доста по-безвредни от боклуците, които слагат в храната, която ядем.

А иначе - за креатина не съм казал, че не е добре след 5,6,7 месеца стаж. Просто по-нататък би имал повече ефект от него. В никакъв случай не казвам и че е вреден. Просто не е нещо, което като не взимаш, няма да прогресираш (все пак при правилни тренировки).

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си