.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 95

Тема: Химия

Мега фен
    Вижте сега момчета.Ако мислите да приемате добавки в дългосрочен план много внимавайте с дневните дози..Смисъл и протеина може да бъде дори много опасен ако примерно приемаш по 500 грама на ден,ти отиват бъбрек , черен дроб.
    @Mravka: Недей да говориш така на ляво на дясно,то това само добавка било,чул си го от двама-трима да го казват,че това нищо не прави и си мислиш,че е вярно.Важно е да търсите повече,преди да изкажете мнение,защото аз па мога ти кажа много неща.И трениора ти тва ще ти каже,няма проблем,ама то и да има няма ти каже нищо,все пак печели $.

Успех и внимавай с приема

Myrth То ако не тренираш правилно не знам къв ефект очакваш въобще ... обаче спор няма,че добавките помагат ..

DownloadVirus Абе ей ти имаш ли 12 години.. я прочети хубаво поста ми аз съм пил креатин,което е хранителна добавка и нищо не ми е станало и не ми го е казал някой ами съм се убедил щото съм го пил кво ми говориш наизуст .. питай в някой форум почти всеки който е пил креатин щи каже,че не е вреден ..кви глупости ми бръщолевиш.. ако прекалиш с определена храна също щи навреди .. ти требва да си ебати тупана да си мислиш,че щи навредат едни хранителни добавки .. хахаха съжелявам те ... то верно,че има идиоти дето не знаят как се пие креатин и примерно от 500 грама дето стигат за има нема 2 месеца го изпият за 1 ден ,но те са си виновни то си пише как се пие на опаковката и в форумите ако се поинтересува човек ще прочете и няма да има странични ефекти при мен е нямало .. тва да не са ти стероиди пак казвам тва са ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ.. ти сигурно си чул от някой твой приятел креатина му навредил щото незнае как да го пие и после викат от хранителните добавки се умира .. тва са просто хранителни добавки ..такаче незаблуждавай хората наляво надясно квото четеш по разни измислени форуми ... то всеки ден сигурно умират хора от хранителни добавки

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от MravkASnaiperisT
    Myrth То ако не тренираш правилно не знам къв ефект очакваш въобще ... обаче спор няма,че добавките помагат ..

DownloadVirus Абе ей ти имаш ли 12 години.. я прочети хубаво поста ми аз съм пил креатин,което е хранителна добавка и нищо не ми е станало и не ми го е казал някой ами съм се убедил щото съм го пил кво ми говориш наизуст .. питай в някой форум почти всеки който е пил креатин щи каже,че не е вреден ..кви глупости ми бръщолевиш.. ако прекалиш с определена храна също щи навреди .. ти требва да си ебати тупана да си мислиш,че щи навредат едни хранителни добавки .. хахаха съжелявам те ... то верно,че има идиоти дето не знаят как се пие креатин и примерно от 500 грама дето стигат за има нема 2 месеца го изпият за 1 ден ,но те са си виновни то си пише как се пие на опаковката и в форумите ако се поинтересува човек ще прочете и няма да има странични ефекти при мен е нямало .. тва да не са ти стероиди пак казвам тва са ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ.. ти сигурно си чул от някой твой приятел креатина му навредил щото незнае как да го пие и после викат от хранителните добавки се умира .. тва са просто хранителни добавки ..такаче незаблуждавай хората наляво надясно квото четеш по разни измислени форуми ... то всеки ден сигурно умират хора от хранителни добавки
    Виж сега приятел,първо не си ми на годините.Нека да се уточни това.
    2.Като знам днешните лапета как приемат нещата ми е ясно и за това ти го казвам,за твое добро.Всяко вече 13-14 годишно келешче,дето е тренирал има няма месец несериозно разбира се и взима креатин и си мисли,че ще стане супермен.
    3.Трябва да внимаваш с тези хранителни добавки и общо взето всичко,което приемаш.

4.Съвета ми е да не слушаш тоя и ония,а да се консултираш с професионалст ако искаш да научиш повече,не да ме каниш да чета в някой форум некомпетентни мнения.

Като имам време ще напиша вероятно няколко статии колкото се отнася за най-използваните добавки.

Аз пък ви казвам - каквото и да четете, колкото и да са авторитетни източниците и тн.. не приемайте нещата за чиста монета. Историята помни адски много примери за масови заблуди, грешки на учени, лекари и тн.

А що се отнася до фитнес, хранене и добавки... има толкова много теории, все на професионалисти и хора с опит, които страшно много си противоречат в много отношения.

Така че каквото и да четете, имайте предвид че най-вероятно не е чистата истина. Изобщо в тоя спорт и наука абсолютни правила няма. А пък човешката физиология е зона, в която постонно изникват нови теории и има страшно много заблуди. Лекарите не са единодушни по страшно много въпроси.
    http://vbox7.com/play:392c45b4
    My street fitness trailer^

Мега фен
    Исках да наблегна на дневната доза..Квото ще да казват лекарите ако примерно дозата е 10-20 грама на ден (някъде там трябва да е за креатин),а той взима по 50-60 е нормално да има проблеми след определен период от време.

А е напълно възможно и да няма проблеми. Не можеш да си сигурен.
    Обаче е факт и друго - креатинът като се предозира, абсолютно не дава по-добър ефект.

DownloadVirus

1во ти не си ми на годините! 2 ро това,че повечето на 13,14 год с 1 вия месец зимат креатин макар и да е само хранителна добавка пак не е добре ... аз почнах да хода на фитнес на 15 и половина 16 год ... там некъде с точност не си спомням .. та аз не съм пил от 1 вия месец а след 5,6,7 месеца си зех креатин+протеин+аминокисел ини .. дадох ти пример с фитнес форумите щото там има хора,които го пият примерно както си трябва без да пият по 100 грама на ден и нямат странични ефекти от 100 човека 1 ще се оплаче примерно ... 3 то аз познавам професионален бодибилдър,който ми каза как да пия пия хранителните добавки и какво да ям и т.н. ... е аз спокойно мога да ти кажа,че не съм имал странични ефекти казах около 2 год имам стаж е не ми е пораснала 3 та ръка от креатина .. но и с определена храна да прекаляваш щи навреди ... такаче ако креатина ти навреди то ще е е щото не си направил нещо както трябва или не си го пил правилно или не си пил достатъчно вода причините може да са много аз такива проблеми съм нямал... напрайх квото ми трябваше и все пак това са ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ не са вълшебни прахчета пиеш ги и ставаш културист,но пак казвам на мен не ми е и това целта .. такаче аз съм доволен помогнаха ми такаче един креатин и един протеин примерно въобще ама въобще не са вредни ако знаеш как да ги пиеш са ти ако зимаш по 200 грама креатин на ден може и да ти навреди,но тогава си ВИНОВЕН ТИ а не креатина то си пише даже на опаковката колко се пие ... ако некой некадърник не знае как 1 хранителна добавка като креатин да пие то незначи че требва да плюе по хранителните добавки те са добавка към храната просто

Мега фен
    DownloadVirus

1во ти не си ми на годините! 2 ро това,че повечето на 13,14 год с 1 вия месец зимат креатин макар и да е само хранителна добавка пак не е добре ... аз почнах да хода на фитнес на 15 и половина 16 год ... там некъде с точност не си спомням .. та аз не съм пил от 1 вия месец а след 5,6,7 месеца си зех креатин+протеин+аминокисел ини .. дадох ти пример с фитнес форумите щото там има хора,които го пият примерно както си трябва без да пият по 100 грама на ден и нямат странични ефекти от 100 човека 1 ще се оплаче примерно ... 3 то аз познавам професионален бодибилдър,който ми каза как да пия пия хранителните добавки и какво да ям и т.н. ... е аз спокойно мога да ти кажа,че не съм имал странични ефекти казах около 2 год имам стаж е не ми е пораснала 3 та ръка от креатина .. но и с определена храна да прекаляваш щи навреди ... такаче ако креатина ти навреди то ще е е щото не си направил нещо както трябва или не си го пил правилно или не си пил достатъчно вода причините може да са много аз такива проблеми съм нямал... напрайх квото ми трябваше и все пак това са ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ не са вълшебни прахчета пиеш ги и ставаш културист,но пак казвам на мен не ми е и това целта .. такаче аз съм доволен помогнаха ми такаче един креатин и един протеин примерно въобще ама въобще не са вредни ако знаеш как да ги пиеш са ти ако зимаш по 200 грама креатин на ден може и да ти навреди,но тогава си ВИНОВЕН ТИ а не креатина то си пише даже на опаковката колко се пие ... ако некой некадърник не знае как 1 хранителна добавка като креатин да пие то незначи че требва да плюе по хранителните добавки те са добавка към храната просто
    1.Дърт съм Да се уточни просто :d
    2.Много зависи..Смисъл ако почнеш сега да взимаш креатин на 15-16 колкото си и продължиш до 40 едва ли ще си много добре.Не стигат другите всекидневни боклуци от храната..
    3.А колкото до bodybuilder-a,ами и на мене тези неща ми казва arnold,жалко,че не мога да го докажа..Разбираш за какво става въпрос.

И все пак 5-6 месеца..Мисля,че няма да е зле да имаш малко повече стаж,освен ако не искаш да се правиш на някой нали..За 1 месец да приличаш на..

DownloadVirus Май нещо не ме разбра аз на 15 и половина 16 почнах с фитнеса тогава започнах да хода такаче в момента не съм на 15,16 год .. чак след 5,6,7 месеца чисто трениране си зех креатин+протеин+аминокисел ини сега добави и 2 год стаж дето имам там некаде са и ще видиш ,че не съм на 15,16 ... са ако зимаш 20 години креатин без спиране сигурно ще има и вреда аз напрайх квото ми трябваше такаче ... а ако щеш вярвай имам приятел който е професионален бодибилдър обясни ми как да си пия хранителните добавки и съм нямал проблеми същото ми каза и с храната кво да ям и т.н. ако щеш ми вервай на мен не ми пука напрайл съм си квото трябва и не съм имал странични ефекти това са само хранителни добавки .. а както вече за 10 ти път ще кажа на мен целта не ми е била да бъда културист квото ми трябваше го напрайх хранителните добавките ми помогнаха.. такаче спри да говориш наизуст от разни форумчета на некадърници дето немогат да разтворят правилно една хранителна добавка като креатин примерно ...

Мега фен
    DownloadVirus Май нещо не ме разбра аз на 15 и половина 16 почнах с фитнеса тогава започнах да хода такаче в момента не съм на 15,16 год .. чак след 5,6,7 месеца чисто трениране си зех креатин+протеин+аминокисел ини сега добави и 2 год стаж дето имам там некаде са и ще видиш ,че не съм на 15,16 ... са ако зимаш 20 години креатин без спиране сигурно ще има и вреда аз напрайх квото ми трябваше такаче ... а ако щеш вярвай имам приятел който е професионален бодибилдър обясни ми как да си пия хранителните добавки и съм нямал проблеми същото ми каза и с храната кво да ям и т.н. ако щеш ми вервай на мен не ми пука напрайл съм си квото трябва и не съм имал странични ефекти това са само хранителни добавки .. а както вече за 10 ти път ще кажа на мен целта не ми е била да бъда културист квото ми трябваше го напрайх хранителните добавките ми помогнаха.. такаче спри да говориш наизуст от разни форумчета на некадърници дето немогат да разтворят правилно една хранителна добавка като креатин примерно ...
    1.Ами примерно какъв креатин вземаш?И нали знаеш,че като спреш креатина 70-80 % по принцип (зависи) се губи.
    2.А и виж сега..То ако беше така да се появяват проблеми за 5-6 месеца употреба то тогава никой нямаше да го зима..
    3.Не говоря наизуст,просто се интересувам повечко,това лошо ли е?Ти знаеш само положителните качества на креатина и като комшийката ти е казала,че нищо няма ти стане вярваш.

DownloadVirus Абе пич ти си брутално зле ...... ква кумшиика ми била казала,че няма нищо да ми стане .... ако знаеш как да го пиеш много ясно,че нищо няма да ти стане тва е хранителна добавка бе зле .. аре кажи ми кво ми стана от креатина аз съдя по себе си .. нямам никви странични ефекти тва е просто хранителна добавка а тва за 70 80 % от загубеното странна работа аз след като тръгнах на фитнес до са всичко,което съм качил откъм мускулна маса не съм загубил нищо ... странна работа викаш а като спамиш по форумите кво ми плямпаш аз съдя по себе си нямам странични ефекти къв страничен ефект .. ти си говори наизуст .. може би единия страничен ефект от креатина е че мога да летя също и да ставам невидим много е жалко когато човек ти говори едно ти си говориш съвсем друго щото дядо ти ти е казал,че хранителните добавки са вредни жалка работа по жалкото е че ти си вярваш .. това са само хранителни добавки на мен нищо ми няма от тях ама то са сигурно ше каеш всеки ден има умират хора от креатин или протеин

Мега фен
    DownloadVirus Абе пич ти си брутално зле ...... ква кумшиика ми била казала,че няма нищо да ми стане .... ако знаеш как да го пиеш много ясно,че нищо няма да ти стане тва е хранителна добавка бе зле .. аре кажи ми кво ми стана от креатина аз съдя по себе си .. нямам никви странични ефекти тва е просто хранителна добавка а тва за 70 80 % от загубеното странна работа аз след като тръгнах на фитнес до са всичко,което съм качил откъм мускулна маса не съм загубил нищо ... странна работа викаш а като спамиш по форумите кво ми плямпаш аз съдя по себе си нямам странични ефекти къв страничен ефект .. ти си говори наизуст .. може би единия страничен ефект от креатина е че мога да летя също и да ставам невидим много е жалко когато човек ти говори едно ти си говориш съвсем друго щото дядо ти ти е казал,че хранителните добавки са вредни жалка работа по жалкото е че ти си вярваш .. това са само хранителни добавки на мен нищо ми няма от тях ама то са сигурно ше каеш всеки ден има умират хора от креатин или протеин
    1.Ограничи иронията , момко!
    2.Казвам ти като спреш да взимаш креатина какво става и би трябвало твоя приятел културиста да ти го каже..
    3.Е пак ти казвам,че странични ефекти за 5-6-7 месеца при правилно употребяване щеше да е много глупаво да имаш и ако беше евентуално така никой нямаше да взема..Аз си взимам само протеин и съм си доволен.
    4.Така като повтаряш едно и също колко 3-4 пъти в един пост "нищо не правят" почвам да смятам,че мислиш обратното.

DownloadVirus Ами виж моя приятел културист няма защо да ми го казва щото аз не съм пил през живота си само 500 грама .... щото тея 500 грама стигат за 1 месец и половина 2 ... след тва се прай 1 месец почивка примерно от креатина само и после пак може да се земе 500 аз съм пил доста повече и съответно съм спирал за 1,2 месеца и ти казвам,че не съм СВАЛИЛ нищо от каченото... ти като не си пил как знаеш,че се губи 70,80 % а да прочел си го от някой форум е да ама всичко е индивидуално аз нищо не съм свалил ... и тва го казвам,че няма странични ефекти да не лъжеш хората,че от 1 креатин ше измрът не заради друго а заради това ги пиша в всеки твой пост говориш едни и същи неща .. 20 години ми вика креатин ако пиеш без спиране щи навреди ами да ама кой ти говори 20 години без спиране .. и с определена храната ако прекалиш щи навреди .... е да пичове от 1 хранителна добавка хората измират всеки ден в най-добрия случай страничния ефект е летене също ставаш невидим и моеш да пикаеш ред бул хахаа

Абе машини...
    Страничният ефект е, че задържа вода. Чисто и просто. Вече водната задръжка не се отразява много добре, физиологично не е нормално. При хора с болни бъбреци - абсолютно не трябва да се консумира, но те и месото трябва да ограничават. Това е. Клинично здрав човек може да си зима. Трябва да се прави пауза, защото клетъчните рецептори за креатин се насищат и ефекта пада.

Това е само за монохидрата. Другите форми на креатин не задържат вода и не товарят организма, не се разпадат в такава степен до креатинин. Уви, монохидратът обаче е най-проучен и най-доказал се... така че всеки си прави своя избор.

И да не пиеш креатин - не губиш. Можеш да станеш изрод и без никакви добавки, дори и без протеин и то не много по-бавно, отколкото с добавки.

Мега фен
    DownloadVirus Ами виж моя приятел културист няма защо да ми го казва щото аз не съм пил през живота си само 500 грама .... щото тея 500 грама стигат за 1 месец и половина 2 ... след тва се прай 1 месец почивка примерно от креатина само и после пак може да се земе 500 аз съм пил доста повече и съответно съм спирал за 1,2 месеца и ти казвам,че не съм СВАЛИЛ нищо от каченото... ти като не си пил как знаеш,че се губи 70,80 % а да прочел си го от някой форум е да ама всичко е индивидуално аз нищо не съм свалил ... и тва го казвам,че няма странични ефекти да не лъжеш хората,че от 1 креатин ше измрът не заради друго а заради това ги пиша в всеки твой пост говориш едни и същи неща .. 20 години ми вика креатин ако пиеш без спиране щи навреди ами да ама кой ти говори 20 години без спиране .. и с определена храната ако прекалиш щи навреди .... е да пичове от 1 хранителна добавка хората измират всеки ден в най-добрия случай страничния ефект е летене също ставаш невидим и моеш да пикаеш ред бул хахаа
    1.Казах ти да ограничиш иронията.
    2.Виждам,че не можеш да ме разбереш,явно ще имаш някакъв проблем,не знам..
    3.Какво да ти река да се повтарям още 50-60 пъти,че да разбереш,щото още не си разбрал аз за какво говоря и си говориш сам..
    4.Какъв креатин взимаш?

DownloadVirus

1 во аз ти казвам земи си закривай акаунта,че бръщолевиш пълни глупости.
    2ро проблема са ми хора като тебе,които говорят наизуст все 1 креатина е неква отрова и секи ден измират хора от него .. казах ти аз съм нямал странични ефекти креатина е само хранителна добавка ..

3то са последния път си бех зел креатинова матрица (bsn cell mass) +гейнър+аминокиселини .. тва са само хранителни добавки аз не съм свалил нищо от каченото нито съм имал странични ефекти ... не заблуждавай хората са ако си некъв смотан неможе да си разтвориш креатина или незнаеш как се пие примерно си е твой проблем,но не заблуждавай хората все пак при всеки е индивидуално при мене нямаше проблеми с креатина .. пак ше кажа ТОВА СА САМО ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ

Myrth аз особено сега нямам много свободно време,че да седа и да ям в нас постоянно не ми се обяснява защо на мен хранителните добавки ми помогнаха не са ми навредили само + имах от тях колкото и да ядеш неможе да се отрече,че хранителните добавки помагат ..

Мега фен
    DownloadVirus

1 во аз ти казвам земи си закривай акаунта,че бръщолевиш пълни глупости.
    2ро проблема са ми хора като тебе,които говорят наизуст все 1 креатина е неква отрова и секи ден измират хора от него .. казах ти аз съм нямал странични ефекти креатина е само хранителна добавка ..

3то са последния път си бех зел креатинова матрица (bsn cell mass) +гейнър+аминокиселини .. тва са само хранителни добавки аз не съм свалил нищо от каченото нито съм имал странични ефекти ... не заблуждавай хората са ако си некъв смотан неможе да си разтвориш креатина или незнаеш как се пие примерно си е твой проблем,но не заблуждавай хората все пак при всеки е индивидуално при мене нямаше проблеми с креатина .. пак ше кажа ТОВА СА САМО ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ
    Аз да ти кажа един банан да вземеш ще ти е точно в +

Така и така не успя да разбереш аз за какво говоря и си говориш още сам..Както искаш..IQ отрицателно

DownloadVirus Ти може да вземеш един чеп в устата ако толко искаш много си спрел ... я си виж постовете говориш пълни измислици аз не съм тръгнал да пия 20 години креатин,че да ми навреди така е като говориш без да знаеш IQ ако имаш такова то ше е -100 че и поече .. имам чувството,че си на 3 вида наркотици искам да напишеш познаваш ли някой на който креатина му е навредил или само по форумите четеш банда идиоти плюят креатина е отрова хаха.. жалко е аз познавам поне 20 човека дето са пили креатин или пият и нищо им няма такаче не лъжи хората ...

Мега фен
    искам да напишеш познаваш ли някой на който креатина му е навредил или само по форумите четеш банда идиоти плюят креатина е отрова хаха
    Май знаеш как стават нещата?Нещо нещата са наобратно..Аз ти казвам пак,че или имаш наистина ниско IQ или се правиш на малоумен.Все ми е тая..

Не отговаряй на поста ми,не си достоен за това!

DownloadVirus майкати не е достойна да ми лапа,но лапа колко си смешен и жалък аре кажи бе отрепка на 1000 човека се пада точно 1 на който креатина му е навредил... кво ти говори това ? замисли се ти сигурно си от тия ненормалните дето стоят в една стая и гледат в една точка ако говориш малко с факти ще разбереш,че креатина въобще няма да ти навреди стига да знаеш как се пие .... на тоя палячо дедо му е казал да не пие разни прахчета и тоя ше ми спори тука хахха били вредни я се стегни бе..

ТОВА СА ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ

Супер фен
    Креатин трябва да се взема след 1-2 години в залата,ако през това време нямаш растеж.То иначе може и майките да дават на бебетата си лъжичка креатин да започнат да ходят на краката си още първия ден.Когато са още с биберона в устата вместо след една година.

Мега фен
    DownloadVirus майкати не е достойна да ми лапа,но лапа колко си смешен и жалък аре кажи бе отрепка на 1000 човека се пада точно 1 на който креатина му е навредил... кво ти говори това ? замисли се ти сигурно си от тия ненормалните дето стоят в една стая и гледат в една точка ако говориш малко с факти ще разбереш,че креатина въобще няма да ти навреди стига да знаеш как се пие .... на тоя палячо дедо му е казал да не пие разни прахчета и тоя ше ми спори тука хахха били вредни я се стегни бе..

ТОВА СА ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ
    Прекаляваш много и внимавай с тона келеш.Аз ти казвам да прочетеш отново постовете ми и да ми кажеш къде казвам,че от креатин се умира?Тези неща сам си ги измисляш.

PC:Колко дигаш от лежанка?

Хахахах, пич не че се заяждам, ама това да питаш някого колко вдига от лежанката е супер детинско... все едно е някакъв знак за прогрес... Ами ако не вдига от лег, а има супер тяло?

Спрете с тези глупости.

Супер фен
    DownloadVirus майкати не е достойна да ми лапа,но лапа ТОВА СА ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ
    хахахааа,стигнахме и до майките Значи майката на DownloadVirus лапа хранителната добавка на мравкатаааааа,хахаха

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от redbul2
    DownloadVirus майкати не е достойна да ми лапа,но лапа ТОВА СА ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ
    хахахааа,стигнахме и до майките Значи майката на DownloadVirus лапа хранителната добавка на мравкатаааааа,хахаха
    То като си малоумен си личи.То е нормално един необразован човек като му кажеш две думи и не може да си аргументира мнението да почне да псува.

@Myrth питам го колко дига,за да разбера на какво ниво е горе-долу,защото за креатин е добре да имаш известнет стаж,който е пряко свързан със силата,която имаш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си