Еми аз познавам един пич, който е 65 кг и бута 140 от лег (да, 140кг). За друг напредъкът в залата е раземра, за други пропорцията, за трети релефа.
Спорът е меко казано смешен, защото нито ти, нито той можете да знаете точно как се отразява креатинът на организма, а само да пишете работи, които сте чели по фитнес сайтове и са ви казвали хора, които разбрат от фитнес. Проблемът е, че точно тези, които разбират от тренировки, също не знаят с точност нещата. Не ги знаят и лекарите и учените - те правят изследвания и експерименти и стигат до определени заключения, много от които в последствие се опровергават.
Така че спрете спора си, защото никой от вас не може да има сериозни аргументи. Няма статистика засега, която показва ефекта на креатина в дългосрочен план, също няма статистика, която да говори за развита заболяемост от приема. Всичко засега се основава на предположения и относителни изследвания.
http://vbox7.com/play:392c45b4
My street fitness trailer^
Това става:Първоначално написано от Myrth
1.Ако е здрав,20 години тренировки примерно.
2.Ако взима анаболи.
3.Ако е някъв 1.50![]()
Myrth Много си прав за 1 път някой в теен форум да разбира от нещо .. тоя идиот както много идиоти като тоя сега викат примерно колко дигаш от лежанка ? абе палячо ако хванеш един мазен дебелак примерно и го караш да дигне и той ше дигне към 100 предполагам .. нали един от моя клас дигаше 120 а е сланина дига поече от мене и кво ? остава си сланина,но кво да говоря с тебе некъв клоун ше ми говори наузист аз ти казвам кажи с кво вреди креатина и щом вреди на мен що не ми е навредил примерно .. аз не съм единствения на който креатина не му е навредил казах ти погледни малко глупендер некадърен на 1000 човек се пада 1 на който ще му е навредил... което е нищо.. виж си постовете,че не знаеш кво пишеш примера дето даваш ако зимаш 100 грама на ден примерно абе доста над нормалното е да може и да ти навреди ама тогава няма да е виновен креатин А ТИ смотаняка,който неможе да разтвори една хранителна добавка на 2 магарета сламата неможе да раздели ше ми говори аре ше ти еба майкататакива като тебе дето говорят наизуст са много само се заблуждава жалкар... и скоро не съм дигал от лег и КАКВО ОТ ТОВА ? с тоя пост колко дигаш от лежанка бях на 99% убеден,че не знаеш на кой свят се намираш сега вече съм сигурен,че живееш в някой си твой измислен свят дето спамиш по цял ден по форумите ...
Иди на психиатър .Аз повече с умственоизостнали няма да говоря.Първоначално написано от MravkASnaiperisT
Всички неща,които каза за креатина сам си ги измисляш щом не се умира от креатина напиши конкретно кво вреди ? са ше почнеш да ми бръщолевиш някви глупости и пак няма да дадеш точен отговори.. самоче дано вече са те прибрали онея с белите престилкиче като гледам интервала от време в който отговаряш на всеки пост ... ти ставаш ли от компа или по цял ден зубриш от форумите хахаха;аха нещасник
redbul2 не бе майката на DownloadVirus ми лапа кура тва имам предвидa ТВЪРДЕНИЕТО НА ТОЯ,ЧЕ КРЕАТИНА ВРЕДИ СА ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ ... това Е ХРАНИТЕЛНА ДОБАВКА ....
[b]Малко поне срам да покажем..Оспамихме темата на момчето.
DownloadVirus Един съвет когато говориш за фитнес и хранителни добавки и че редовно се пишеш,че спортуваш неможе ти след всеки пост да отговаряш моментално интервала от време в който ми отговори е няколко минути .. тва значи,че си супер спрел неставаш от компа та земи и наистина тръгни на фитнес не да спамиш по форумите![]()
Сега правиш заключения без да знаеш.Първоначално написано от MravkASnaiperisT
1.От две седмици насам имаме малко да учим и стоя доста повече на компютъра.Факт.
2.Днес ми е почивен ден (както и в Неделя)
3.Спама не го правя сам.
протеина и креатина са си част към храненето. Не виждам смисъла да спорите.като погледнах заглавието си мислех , че става върпос за химия от типа на анавар, станозолол , параболан , декадураболин, т3 , метан , тест и т.н
Не забравяйте , че почнете ли веднъж да зобите трудно ще спрете. (психика , кво да правиш) , целата работа е там , че ше си биете омнадрена в четвъртък за да се биете по дискотеките в петък. тъжната истина !!
Е и кво искаш да кажеш?Че протеина и креатина са като наркотик лиПолека
![]()
Не, пича говори за химията.
Аха,добре :P
Вижте сега какво стана,така и така спамимеВзимам протеин от един сайт от чужбина.Говоря за този продукт http://www.silabg.com/bg/6765-SYNTRA...ake-2270g.html и така сега пише под всички хранителни добавки да не се пият от лица под 18 години преди да се консултирам и лекaр и треньор.
Ето да цитирам:
Този продукт може да се използва само от здрави атлети или стажанти, на възраст над 18 години. Преди употреба, се консултирайте с Вашия лекар или треньор.
Ако сте бременна или кърмите или страдате от някакво хронично заболяване или повтарящи се, да не действа с използваната форма, освен със съгласието на Вашия лекар.
мислех че знаеш защо е това.
При суплементите това е вид застраховка, че ако нещо се обърка със здравето на някой, които няма години и ги е ползвал, независимо каква е причината за заболяването, болният няма да съди компанията. Много ясно беше обяснено това, просто така се прави в търговията.
Ама преди седмица го нямаше..
Момчета ,спрете да се карате!Колкото за мене ,аз изчетох интернета и си изясних много неща и вече съм на друго мнение!![]()
Магистрална минцуфайка спира варненска чайка,
лафчета свежарски бута за една десятка, майка…
Най-мразя като правят ей така..Питат тука,а после си разрешили проблема и не казват какво са решили..
ey mocheta ... q mi kajete molq vi stranichnite efekti ot toq cellmass???
#подай #правописа #на #шльокавицата #там
Последно редактирано от Rakshy : 02-01-2014 на 14:08