.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 95

Тема: Химия

Град
    P.Trambesh

Химия

Искам да питам скоро мисля да почвам фитнеса отново и се чудя какъв креатин да си взема по-възможност ,ще търся и глутамин.Нека тези ,които по ги разбират работите да ми препоръчат нещо до около 30-40 лв?
    Магистрална минцуфайка спира варненска чайка,
    лафчета свежарски бута за една десятка, майка…

Много е относително искам кажете ми зависи от много неща не само от парите!

Град
    P.Trambesh
    Еми вярно е ,познавам хора на които различните марки креатин им влияят различно при някои даже има странични ефекти още в началото.

Отсега ти казвам, не почвай фитнес.
    http://vbox7.com/play:392c45b4
    My street fitness trailer^

Ако толкова искаш креатин това е най-доброто- http://fitness1.bg/all-american-kre-alkalyn/ .52лв стига за 2 месеца.

Супер фен
    Още в началото започваш с толкова тежка химия?

Хахахахах тежка химия :Д

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Myrth
    Отсега ти казвам, не почвай фитнес.
    Прав е Myrth.Фитнесът не е за всеки.Има и други спортове.

Нека си взима, ако иска и астероиди и комети да зима, то по отношението на хората се познава докъде ще стигнат. Ако от началото почнат да питат ''какво да взимам'', значи работата върви на неуспех.

Град
    P.Trambesh
    Аз не ходя за първи път просто ,спрях да ходя за няколко месеца ,иначе преди това ходих около 9 месеца.Мога отначало да почна без химия и след това да почвам да ползвам.

Мега фен
    Първо почни фитнеса за 2-3 месеца,после земи креатин,щом смяташ да взимаш..

Ако на креатина му викате химия ..

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от potrebitellq
    Ако на креатина му викате химия ..
    То си е химия,но не такава каквата автора си мисли

Никаква химия не е. Да вземеш креатин преди поне 3 години сериозен стаж си е изгърмяване на козовете.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Myrth
    Да вземеш креатин преди поне 3 години сериозен стаж си е изгърмяване на козовете.
    Напълно вярно,така е.

Мега фен
    Кво спорите протейн креатин всичко си е химия.. Ама явно автора си мисли,че креатина е нещо като анабол,защото в България повечето разбирачи като кажат химия това имат в предвид (анаб-стер)

Мога ли и аз да взема отношение по въпроса?

Първо, относно кре-алкалина - НИКЪДЕ не е доказано, че този продукт влияе положително върху покачването на мускулна маса и сила. ФАКТ.....
    Второ, относно стероидите

Сигурен съм че над 90% от читателите на форума са под 25 години. За какво ви е да взимате стероиди на такава възраст? Мислите си, че ще станете мистър Олимпия ли? Е, ще ви разочаровам......това няма да стане, единственото, което ще си навлечете е сериозни здравословни проблеми.
    Ще обесня накратко, за какво става въпрос, а който иска да възприема, който не иска, да си пати.
    Във възрастта, в която се намирате, тялото ви произвежда огромно количество хормони и единственото, от което имате нужда е стабилно хранене и търпение, може да включите и хранителни добавки, но относно стероидите - започнете ли да ги приемате, тялото веднага реагира на това и......какво прави, подтиска производството на хормоните по естествен път, опитвайки се да намали това високо неестествено ниво, което е в момента

Онлайн консултации относно Хранителни Добавки на адрес http://monsternutritions.com/

И по този начин със тази си защитна реакция, то се стреми да възвърне нормалният хормонален баланс. Мога да заговоря и за страничните ефекти от употребата на стероиди, но ще го направя при евентуален интерес от Ваша страна.

Поздрави,

Румен

Онлайн консултации относно Хранителни Добавки на адрес http://monsternutritions.com/

Повече от фен Аватара на ranieri
    Добре си го написал ама кои ти говори за стероиди ..

Впрочем си прав за кре-алкалина, че не е много проучен. Аз обаче съм го пробвал и бих казал, че определено имаше ефект. Най-забележителното беше колко кратко трябваше да почивам между сетовете. За максимална сила нямам представа дали е повлиял, но определено отнема доста от умората. Което не е учудващо, все пак фунцкията на креатина е да засилва ресинтезирането на АТФ.

Цитирай Първоначално написано от monsternutritions
    Сигурен съм че над 90% от читателите на форума са под 25 години.
    Стига бе!?!

Град
    P.Trambesh
    Цитирай Първоначално написано от DownloadVirus
    Кво спорите протейн креатин всичко си е химия.. Ама явно автора си мисли,че креатина е нещо като анабол,защото в България повечето разбирачи като кажат химия това имат в предвид (анаб-стер)
    Не, не съм мислил ,че креатина е анабол, защото разликата с анаболите е голяма.Разчетох се из bb-team и fitnes-bg и добих някаква представа.Мерси ,че се отзовахте.

Румене, позволи ми да не се съглася точно с всичко.АКО човека няма амбиции за професионален съзтезател, то тогава много силно да помисли за това дали да почва с тях или не.НО ако има професионални амбиции, особено в бодибилдинга, нещата се променят много сериозно.18-19 е достатъчно за първия цикъл.Може разбира се и по-късно, Дориан Йеитс за пример, но не сме всички с такава генетика като него.

До автора:Щом наричаш креатина химия, то изобщо не си и помисляй да си взимаш.Ще си спестиш малко пари.
    Всичко зависи само от теб,никой друг просто ти...

Супер фен Аватара на Everytime
    Ако всичко ти е точно,хранене и добър режим не ти трябват добавки + добри тренировки.
    A journey of a thousand miles begins with a single step..
    You are never a loser until you quit trying..!

skype - adrenalincho__
    http://www.facebook.com/profile.php?id=100000929970991

Myrth немога да съм съгласен, че трябва минимум 3 години сериозен стаж за креатин - това което го казваш е пълна глупост и съм сигурен, че неможеш да си защитиш мнението.
    Относно monsternutritions и стероидите: Добре е, че отказваш тийновете от стероидите вредни са пък и това за хормоните, което го казваш е наистина вярно.Познавам доста хора, които са под 18 години и са взимали стероиди.1 приятел на 14 взимаше метан и нямаше абсолютно никакви проблеми.Още един приятел е на 18 и вече има 3 цикъла зад гърба си ,има и още примери, но не ми се изброява..
    Искам да кажа, че има хора под 18, които като си наумят да взимат стероиди неможеш да ги откажеш и ако искат наистина много да взимат в нормални дози и с добра постстероидна терапия няма да имат проблеми , но за всичко това се иска много начетеност и стаж.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си