Как може да се филмирате креатина бил вреден хахах ... ТОВА Е ХРАНИТЕЛНА ДОБАВКА .. ако си глупак и не знаеш как се пие много ясно,че може и да ти навреди с всичко е така .. и с определена храна да прекалиш щи навреди ..

Myrth аз имам горе долу 2 год стаж в фитнеса .. целта ми не е да стана културист нито ми се чака да тренирам 5 години чисто .. тренирах към 5,6,7 месеца чисто без хранителни добавки (имам предвит тогава стъпих в фитнеса иначе не съм зел от 1 вия ден креатин а чак след 5,6,7 месеца) след тва ми трябваше качване на мускулна маса зех креатин+протеин и аминокиселини .. после пак след няколко месеца като свърших прайх 1 месец чисто тренирах и пак подобна схема .. сега скоро си зех креатинова матрица+гейнър и аминокиселини общо взето тва съм пил имал съм кинти дадох ги и съм доволен ... качих колкото исках са 1,2 кг ако кача ше е добре но съм доволен и така .. не ми е навредило не ми е пораснала 3 та ръка или нещо подобно с тоя пост исках да ти кажа,че твърдението ти че добавките са водица и т.н. звучи доста несериозно .. те са добавка към храната помага по бързо възстановяване и т.н. и съответно покачване на мускулна маса.. на мен тва ми трябваше напрайх го с добавки попринцип не съм културист не и това ми е целта ,но просто добавките ми помогнаха нямал съм странични ефекти поне аз .. това са просто добавки бе пичове

та тва е от мене сега като кача 1,2 кг стига ми толко и ше си трен 1 вид за подържане на формата или там както искаш го разбери ... без повече добавки най-много по 1 протеин да си зимам чат пат щото в повечето случаи некой път съм нагоре надолу с мотора и те така немога да отдела в момента време да се наям в нас е понякой път е така,но немисля че 1 протеин ако пие човек и си трен за подържане ще е зле