Myrth То ако не тренираш правилно не знам къв ефект очакваш въобще ... обаче спор няма,че добавките помагат ..

DownloadVirus Абе ей ти имаш ли 12 години.. я прочети хубаво поста ми аз съм пил креатин,което е хранителна добавка и нищо не ми е станало и не ми го е казал някой ами съм се убедил щото съм го пил кво ми говориш наизуст .. питай в някой форум почти всеки който е пил креатин щи каже,че не е вреден ..кви глупости ми бръщолевиш.. ако прекалиш с определена храна също щи навреди .. ти требва да си ебати тупана да си мислиш,че щи навредат едни хранителни добавки .. хахаха съжелявам те ... то верно,че има идиоти дето не знаят как се пие креатин и примерно от 500 грама дето стигат за има нема 2 месеца го изпият за 1 ден ,но те са си виновни то си пише как се пие на опаковката и в форумите ако се поинтересува човек ще прочете и няма да има странични ефекти при мен е нямало .. тва да не са ти стероиди пак казвам тва са ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ.. ти сигурно си чул от някой твой приятел креатина му навредил щото незнае как да го пие и после викат от хранителните добавки се умира .. тва са просто хранителни добавки ..такаче незаблуждавай хората наляво надясно квото четеш по разни измислени форуми ... то всеки ден сигурно умират хора от хранителни добавки