Първоначално написано от
MravkASnaiperisT
DownloadVirus
1во ти не си ми на годините! 2 ро това,че повечето на 13,14 год с 1 вия месец зимат креатин макар и да е само хранителна добавка пак не е добре ... аз почнах да хода на фитнес на 15 и половина 16 год ... там некъде с точност не си спомням .. та аз не съм пил от 1 вия месец а след 5,6,7 месеца си зех креатин+протеин+аминокисел ини .. дадох ти пример с фитнес форумите щото там има хора,които го пият примерно както си трябва без да пият по 100 грама на ден и нямат странични ефекти от 100 човека 1 ще се оплаче примерно ... 3 то аз познавам професионален бодибилдър,който ми каза как да пия пия хранителните добавки и какво да ям и т.н. ... е аз спокойно мога да ти кажа,че не съм имал странични ефекти казах около 2 год имам стаж е не ми е пораснала 3 та ръка от креатина .. но и с определена храна да прекаляваш щи навреди ... такаче ако креатина ти навреди то ще е е щото не си направил нещо както трябва или не си го пил правилно или не си пил достатъчно вода причините може да са много аз такива проблеми съм нямал... напрайх квото ми трябваше и все пак това са ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ не са вълшебни прахчета пиеш ги и ставаш културист,но пак казвам на мен не ми е и това целта .. такаче аз съм доволен помогнаха ми такаче един креатин и един протеин примерно въобще ама въобще не са вредни ако знаеш как да ги пиеш са ти ако зимаш по 200 грама креатин на ден може и да ти навреди,но тогава си ВИНОВЕН ТИ а не креатина то си пише даже на опаковката колко се пие ... ако некой некадърник не знае как 1 хранителна добавка като креатин да пие то незначи че требва да плюе по хранителните добавки те са добавка към храната просто