DownloadVirus Май нещо не ме разбра аз на 15 и половина 16 почнах с фитнеса тогава започнах да хода такаче в момента не съм на 15,16 год .. чак след 5,6,7 месеца чисто трениране си зех креатин+протеин+аминокисел ини сега добави и 2 год стаж дето имам там некаде са и ще видиш ,че не съм на 15,16 ... са ако зимаш 20 години креатин без спиране сигурно ще има и вреда аз напрайх квото ми трябваше такаче ... а ако щеш вярвай имам приятел който е професионален бодибилдър обясни ми как да си пия хранителните добавки и съм нямал проблеми същото ми каза и с храната кво да ям и т.н. ако щеш ми вервай на мен не ми пука напрайл съм си квото трябва и не съм имал странични ефекти това са само хранителни добавки .. а както вече за 10 ти път ще кажа на мен целта не ми е била да бъда културист квото ми трябваше го напрайх хранителните добавките ми помогнаха.. такаче спри да говориш наизуст от разни форумчета на некадърници дето немогат да разтворят правилно една хранителна добавка като креатин примерно ...