DownloadVirus Абе пич ти си брутално зле ...... ква кумшиика ми била казала,че няма нищо да ми стане .... ако знаеш как да го пиеш много ясно,че нищо няма да ти стане тва е хранителна добавка бе зле .. аре кажи ми кво ми стана от креатина аз съдя по себе си .. нямам никви странични ефекти тва е просто хранителна добавка а тва за 70 80 % от загубеното странна работа аз след като тръгнах на фитнес до са всичко,което съм качил откъм мускулна маса не съм загубил нищо ... странна работа викаш а като спамиш по форумите кво ми плямпаш аз съдя по себе си нямам странични ефекти къв страничен ефект .. ти си говори наизуст .. може би единия страничен ефект от креатина е че мога да летя също и да ставам невидим много е жалко когато човек ти говори едно ти си говориш съвсем друго щото дядо ти ти е казал,че хранителните добавки са вредни жалка работа по жалкото е че ти си вярваш .. това са само хранителни добавки на мен нищо ми няма от тях ама то са сигурно ше каеш всеки ден има умират хора от креатин или протеин