DownloadVirus Ами виж моя приятел културист няма защо да ми го казва щото аз не съм пил през живота си само 500 грама .... щото тея 500 грама стигат за 1 месец и половина 2 ... след тва се прай 1 месец почивка примерно от креатина само и после пак може да се земе 500 аз съм пил доста повече и съответно съм спирал за 1,2 месеца и ти казвам,че не съм СВАЛИЛ нищо от каченото... ти като не си пил как знаеш,че се губи 70,80 % а да прочел си го от някой форум е да ама всичко е индивидуално аз нищо не съм свалил ... и тва го казвам,че няма странични ефекти да не лъжеш хората,че от 1 креатин ше измрът не заради друго а заради това ги пиша в всеки твой пост говориш едни и същи неща .. 20 години ми вика креатин ако пиеш без спиране щи навреди ами да ама кой ти говори 20 години без спиране .. и с определена храната ако прекалиш щи навреди .... е да пичове от 1 хранителна добавка хората измират всеки ден в най-добрия случай страничния ефект е летене също ставаш невидим и моеш да пикаеш ред бул хахаа