Цитирай Първоначално написано от MravkASnaiperisT
DownloadVirus Ами виж моя приятел културист няма защо да ми го казва щото аз не съм пил през живота си само 500 грама .... щото тея 500 грама стигат за 1 месец и половина 2 ... след тва се прай 1 месец почивка примерно от креатина само и после пак може да се земе 500 аз съм пил доста повече и съответно съм спирал за 1,2 месеца и ти казвам,че не съм СВАЛИЛ нищо от каченото... ти като не си пил как знаеш,че се губи 70,80 % а да прочел си го от някой форум е да ама всичко е индивидуално аз нищо не съм свалил ... и тва го казвам,че няма странични ефекти да не лъжеш хората,че от 1 креатин ше измрът не заради друго а заради това ги пиша в всеки твой пост говориш едни и същи неща .. 20 години ми вика креатин ако пиеш без спиране щи навреди ами да ама кой ти говори 20 години без спиране .. и с определена храната ако прекалиш щи навреди .... е да пичове от 1 хранителна добавка хората измират всеки ден в най-добрия случай страничния ефект е летене също ставаш невидим и моеш да пикаеш ред бул хахаа
1.Казах ти да ограничиш иронията.
2.Виждам,че не можеш да ме разбереш,явно ще имаш някакъв проблем,не знам..
3.Какво да ти река да се повтарям още 50-60 пъти,че да разбереш,щото още не си разбрал аз за какво говоря и си говориш сам..
4.Какъв креатин взимаш?