Цитирай Първоначално написано от MravkASnaiperisT
Myrth Много си прав за 1 път някой в теен форум да разбира от нещо .. тоя идиот както много идиоти като тоя сега викат примерно колко дигаш от лежанка ? абе палячо ако хванеш един мазен дебелак примерно и го караш да дигне и той ше дигне към 100 предполагам .. нали един от моя клас дигаше 120 а е сланина дига поече от мене и кво ? остава си сланина,но кво да говоря с тебе некъв клоун ше ми говори наузист аз ти казвам кажи с кво вреди креатина и щом вреди на мен що не ми е навредил примерно .. аз не съм единствения на който креатина не му е навредил казах ти погледни малко глупендер некадърен на 1000 човек се пада 1 на който ще му е навредил... което е нищо.. виж си постовете,че не знаеш кво пишеш примера дето дваш ако зимаш 100 грама примерно абе доста над нормалното е да може и да ти навреди ама тогава няма да е виновен креатин А ТИ смотаняка,който неможе да разтвори една хранителна добавка на 2 магарета сламата неможе да раздели ше ми говори аре ше ти е** майката такива като тебе дето говорят наизуст са много само се заблуждава жалкар... и скоро не съм дигал от лег и КАКВО ОТ ТОВА ? с тоя пост колко дигаш от лежанка бях на 99% убеден,че не знаеш на кой свят се намираш сега вече съм сигурен,че живееш в някой си твой измислен свят дето спамиш по цял ден по форумите ...
Иди на психиатър .Аз повече с умственоизостнали няма да говоря.