Здравейте, момиче ан 14 съм и искам да се обезкосмя на тези зони ( интимна, мишниците и целите крака) някой знае ли къде мога да направя това и колко ще струва всяко едно от тях, колко време няма косъмчета
На козметик с кола маска е най-ефективно.Колкото за цените,всеки салон си решава.
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Кола маска е най-добрия вариан,или ако имаш епилатор също!!!Ако можеш да търпиш на болка давай
И аз те съветвам да отидеш на козметик.За краката на мен ми взимат 20лв,триъгълник-15лв.,а подмишници-7лв,но цените са различни навскяаде все пак в този интервал трябва да са
Вземи си епилатор по-ефтино и по-практично, а върши същата работа.
To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
I DON'T GIVE A FUCK !!!
Почти същата.Първоначално написано от Macallan
Като откача, откачам!
Да ако имаш възможност и ти се дават повечко пари може да си купиш епилатор.Аз имам този: http://www.donna.bg/product.php?id=2934
200 лв е но като си направиш сметката за процедурите с кола маска или ако използваш самобръсначки,ще ти излезе по-ефтино и ще си го ползваш дълго време,аз съм супер доволна от него,маха и най-малките косъмчета,има специална приставка за деликатни места,и охлаждаща ръкавица и още мн др екстриНайстина е много хубав,така че ти си прецени
![]()
Както каза Macallan,навсякъде действам с епилатор.
Бързо,качествено и дълготрайно.
Подобни теми в Козметика и диети има предостатъчно.
Занапред поставяй описателни заглавия.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!