.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27

Голям проблем :((((

Оня ден приателат ми каза че иска да правим секс нии нали сме заедно от една година и мисла че вече е време обаче мене ме е страх защото аз сам му казала че съм детствена а пък аз спах с едно момче от входа и то ме отвори сега какво да правя ако разбере че е чакъл цела година а аз не съм детствена ще ме остави веднага сигурна съм в това мола ви пологнете ми кажете ми как да постъпа в тази ситуациа

Ако те мисли за девствена значи моье и да се ядоса малко,но не мисля че ще се вбеси заради това...освен ако не е някой темерут.
    Освен това трядва да те поздравя че си изчакала цяла година. На колко си?
    Повечето приятелчета на втория ден са се оправили.
    Не се притеснявай вече да правите секс (освен ако не си в пети клас ). Ако си готова - награбвайте се и се пазете .

п.с.погледни си правописа малко
    byez
    ~девойче съм~

А защо си спала с друг,след като си имаш приятел и сме заедно една година...това не е малко време.Неразбирам защо си легна с това момче?

Защото днешните девойки почти не могат да си затварят краката, ето за това.

детска им работа...
    за да се отдадеш на някой за първи път трябва да имаш чувства към него и той към теб, да се увериш че много даржи на теб
    Кой каквото си направи си е за главата му

тя е 96 ... ?!????? Бо0о0о0о0ог да е на помощ на такива пикли... аз чаках 18 години ,за да срешна точния човек и да съм готова да му се отдам тя на 14 години наща ?

Мега фен Аватара на Mi6inka
    Цитирай Първоначално написано от bebygirl
    тя е 96 ... ?!????? Бо0о0о0о0ог да е на помощ на такива пикли... аз чаках 18 години ,за да срещна точния човек и да съм готова да му се отдам тя на 14 години наща ?

И само забележи за какви неща се притеснява..... Как да скрие лъжата от приятеля си.. Няма морални ценности в новото поколение, вече все повече се убеждавам в това... : ((( Тез неща като чувства, "пеперуди в стомаха" и прочие никой не ги признава вече...чукат си се и това е

половината от коментарите са доста грамотно написани

а момичето явно е глупаво

кажи му ,че си се отворила сама . Докато си си ръгала нещо

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Ще си сърбаш попарата.Всъщност не е задължително да разбира,че не си деВствена.Има жени,при които няма кръв първият път.Казваш,че е това сигурно или че сама си се отворила с пръст/по-дебел тампон и т.н.Но според мен си изумително тъпо добиче и на момчето ще му е по-добре да си намери нормална приятелка.
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

anonymous768631
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от malkasladkaku4ka
    кажи му ,че си се отворила сама . Докато си си ръгала нещо
    Имахме такъв случай...

Мега фен Аватара на Hilary_
    темата е ебавкаааааааааааа ...

Град
    Пловдив
    Мисля,че няма да разбере,защото първо едва ли ще изглеждаш много опитна в леглото,най-вероятно просто ще лежиш и чакаш да стане чудо и второ не мисля,че на приятеля ти ще му достигне сивото вещство да се досети,че е станало нещо.
    ***** се на воля и така,и без това едва ли ще бъдете полезни с нещо на обществото, освен да допринасяте за увеличаване броя на идиотите в България..

Мега фен Аватара на gandalfepi4
    добре бе момиче какво можем да направим ние?

ако искаш да те зашием кажи, ама друго не можем да направим
    “It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”

The Bird of Hermes

Как ще разбере?При някой момичета няма кръв първия път...обаче постъпила си много тъпо,ако го обичаш или той те обича

Banned
    е за какво е трябвало да лягаш с друг човек?

а и не че нещо но ти си все още 96 забога
    наистина не си е работа от сега да го правиш

peace.

anonymous768631
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от gangstalove
    е за какво е трябвало да лягаш с друг човек?

а и не че нещо но ти си все още 96 забога
    наистина не си е работа от сега да го правиш

peace.
    SENSE
    This post makes none of it!!!

Кажи му че си се отворила с кремвирш.
    ~Tiesto. <3

Мега фен Аватара на Neon
    научи се да пишеш

Мега фен Аватара на chemist9009
    Град
    Столичная
    знаеш,ли кво най-добре си сложи цип на "оная работа" когато искаш ще си отворена,когато искаш девствена

ти си мноооооооооооого злеееееееее........ Що не спа с приятеля си, като те е засърбяло толкова??? кажи истината на момчето, да ти шибне 5 шамара и да се научиш.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от DuMbErRr
    Кажи му че си се отворила с кремвирш.

Авторке,голям злетак си
    И въпреки всичко,ако пита щ'о няма кръв,му кажи,че при някой момичета няма кръв първият път.Ако не 'вдене'-усети,че НЕ си девствена...
    Поне пискай там,и се прави,че те боли...

Супер фен Аватара на Linns
    Град
    Милано
    Не е задължително първият път да има кръв..
    Не е задължително да е трудно влизането..
    Ще те боли, защото не правиш секс често/не си правила отдавна/правила си го един път..

Супер фен Аватара на ThisIsMe
    Цитирай Първоначално написано от Mi6inka
    Цитирай Първоначално написано от bebygirl
    тя е 96 ... ?!????? Бо0о0о0о0ог да е на помощ на такива пикли... аз чаках 18 години ,за да срещна точния човек и да съм готова да му се отдам тя на 14 години наща ?

И само забележи за какви неща се притеснява..... Как да скрие лъжата от приятеля си.. Няма морални ценности в новото поколение, вече все повече се убеждавам в това... : ((( Тез неща като чувства, "пеперуди в стомаха" и прочие никой не ги признава вече...чукат си се и това е
    + Точно...
    А да не говорим за правописа ти.Трагичен е.Как заспиваш нощем,лъжейки човека до себе си?Винаги съм се чудела на хора без съвест ,като тебе.Необразована,безсъвес тна,безчувствена,изкуствен а,лицемерна и чукана от съседа.Just perfect!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си