- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Голям проблем :((((
Оня ден приателат ми каза че иска да правим секс нии нали сме заедно от една година и мисла че вече е време обаче мене ме е страх защото аз сам му казала че съм детствена а пък аз спах с едно момче от входа и то ме отвори сега какво да правя ако разбере че е чакъл цела година а аз не съм детствена ще ме остави веднага сигурна съм в това мола ви пологнете ми кажете ми как да постъпа в тази ситуациа
Ако те мисли за девствена значи моье и да се ядоса малко,но не мисля че ще се вбеси заради това...освен ако не е някой темерут.
Освен това трядва да те поздравя че си изчакала цяла година. На колко си?
Повечето приятелчета на втория ден са се оправили.
Не се притеснявай вече да правите секс (освен ако не си в пети клас). Ако си готова - награбвайте се и се пазете
.
п.с.погледни си правописа малко![]()
byez
~девойче съм~
А защо си спала с друг,след като си имаш приятел и сме заедно една година...това не е малко време.Неразбирам защо си легна с това момче?
Защото днешните девойки почти не могат да си затварят краката, ето за това.
детска им работа...
за да се отдадеш на някой за първи път трябва да имаш чувства към него и той към теб, да се увериш че много даржи на теб
Кой каквото си направи си е за главата му
тя е 96 ... ?!????? Бо0о0о0о0ог да е на помощ на такива пикли... аз чаках 18 години ,за да срешна точния човек и да съм готова да му се отдам тя на 14 години наща ?
Първоначално написано от bebygirl
И само забележи за какви неща се притеснява..... Как да скрие лъжата от приятеля си.. Няма морални ценности в новото поколение, вече все повече се убеждавам в това... : ((( Тез неща като чувства, "пеперуди в стомаха" и прочие никой не ги признава вече...чукат си се и това е
половината от коментарите са доста грамотно написани
а момичето явно е глупаво![]()
кажи му ,че си се отворила сама . Докато си си ръгала нещо![]()
![]()
Ще си сърбаш попарата.Всъщност не е задължително да разбира,че не си деВствена.Има жени,при които няма кръв първият път.Казваш,че е това сигурно или че сама си се отворила с пръст/по-дебел тампон и т.н.Но според мен си изумително тъпо добиче и на момчето ще му е по-добре да си намери нормална приятелка.
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Имахме такъв случай...Първоначално написано от malkasladkaku4ka
![]()
темата е ебавкаааааааааааа ...![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Мисля,че няма да разбере,защото първо едва ли ще изглеждаш много опитна в леглото,най-вероятно просто ще лежиш и чакаш да стане чудои второ не мисля,че на приятеля ти ще му достигне сивото вещство да се досети,че е станало нещо.
***** се на воля и така,и без това едва ли ще бъдете полезни с нещо на обществото, освен да допринасяте за увеличаване броя на идиотите в България..
добре бе момиче какво можем да направим ние?
ако искаш да те зашием кажи, ама друго не можем да направим
“It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”
The Bird of Hermes
е за какво е трябвало да лягаш с друг човек?![]()
а и не че нещо но ти си все още 96 забога![]()
наистина не си е работа от сега да го правиш
peace.
SENSEПървоначално написано от gangstalove
This post makes none of it!!!![]()
знаеш,ли кво най-добре си сложи цип на "оная работа" когато искаш ще си отворена,когато искаш девствена![]()
![]()
![]()
![]()
ти си мноооооооооооого злеееееееее........ Що не спа с приятеля си, като те е засърбяло толкова???кажи истината на момчето, да ти шибне 5 шамара и да се научиш.
Първоначално написано от DuMbErRr
![]()
![]()
![]()
Авторке,голям злетак си![]()
И въпреки всичко,ако пита щ'о няма кръв,му кажи,че при някой момичета няма кръв първият път.Ако не 'вдене'-усети,че НЕ си девствена...
Поне пискай там,и се прави,че те боли...![]()
![]()
Не е задължително първият път да има кръв..
Не е задължително да е трудно влизането..
Ще те боли, защото не правиш секс често/не си правила отдавна/правила си го един път..