.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13
    Мега фен Аватара на nepowtorima
    Град
    ^___^

Опитвали ли сте се .... ?

Опитвали ли сте се да забравите човек, като знаете, че много държите на него, а просто вече нямате сили точно вие да се борите за връзка. Той да ви обича, но просто да не знае как да го покаже? Да мислите, че във връзката ви няма смисъл, а това да не е така? Просто да искате да забравите човека който обичате силно..? И ако да как сте се справили, колко време ви е отнело да забравите човека, и правили ли сте така, че като знаете, че има надежда във връзката ви вие сте правили така, че да се развали всичко, а после да съжалявате жестоко!!!??

~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
    губuш по една мuнута щастuе..
    ♥♥

Град
    София
    Беше преди 3-години.
    Трябваше ми половин година,за да го изтрия напълно.

Град
    Ямбол
    Преди две години и още не съм го забравила напълно.. Има моменти когато някакъв вид носталгия ме връща обратно, но гледам да не му мисля много. Времето малко или много лекува. Отдай се на приятелите си, на забавленията и всичко ще се нареди.
    Life's too short.. too short to live it as a bad person!

Супер фен
    Времето отмива всичко

Супер фен Аватара на Linns
    Град
    Милано
    Преди три години.. Отне ми почти две години, времето заличи всичко постепенно.. В началото, като сложих край и убих надеждите, не страдах.. не чувствах нищо.. Болката ме връхлетя месеци след това, и беше хиляди пъти по-силно.. Ако знаех какво ще се наложи да преживея, никога не бих го направила, бих се борила докрай..

Голям фен Аватара на n3zabrawiimaa
    Град
    Щом съм ти в ръцете, ползвай ме ДОКРАЙ! :]
    Цитирай Първоначално написано от VaMpiRKaTaaa
    Беше преди 3-години.
    Трябваше ми половин година,за да го изтрия напълно.

Don't hate me, cuz Im Beautiful ♥

Голям фен Аватара на Dyany10000
    Град
    София , Бели Брези
    Ми миналата година. Цялата ваканция сутрин за нея мислех, ве4ер бях тъжен, 4е няма да стане... Пък първия у4ебен ден кат я видях- и разбрах 4е всъщност не я харесвам4ак толкова, след една седмица савсем ве4е не мислих за нея.
    Славься, Отечество наше свободное,
    Дружбы народов надёжный оплот!
    Партия Ленина—сила народная
    Нас к торжеству коммунизма ведёт!

Ех, ты, Волга, мать река!
    Широка и глубока!

от 1 година..
    Лошото е , че много често сме заедно , което не ми позволява да го забравя заради хубавите ни спомени , въпреки че виждам усилията които полага да се получи отново нещо все аз съм тая която прави големите крачки, но има момент в който ти писва и въпреки цялата ни история и драми заебах всичко заедно с него и вече не чувствам тая тежест ..
    lick lick lick lick me lika e lollipop !

Мега фен Аватара на bubkaa93
    Град
    Варна
    преди 3 години имаше едно момче с,което тръгвах ме и късах ме, аз го обичах много и накрая скъсах ме и разбира се аз бях най-наранена,но времето заличи всичко постепенно

"За истинските чувства не са от значение нито времето, нито разстоянието".
    Аз все още не съм го забравила, въпреки че минаха 2 години. И двамата си набивахме в главите, че нищо няма да излезе, поради недостатъчното време, което прекарваме заедно, но въпреки всичко, нещата седят по друг начин, когато сме двамата.

Да.. Отне ми 1 година, за да забравя едно момче, към което, може би, съм имала най-силни чувства досега.. но времето не лекува, то просто ти дава възможност да приемеш по-спокойно това, което ти се е случило и да продължиш напред..
    Човека е бедняк, щом отнемат му мечтите! Злобата, за жалост е най-срещаното чувство - да правиш и да даваш любов е изкуство!

waiting for something real...

охх в момента се опитвам да забравя един човек ама знам,че скоро няма да го забравя

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Не, но съм опитвал джойнт
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си