- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Защо не мога да кача нито един килограм ???
Здравейте ! На 17 години съм ( след 6 месеца правя 1. Висок съм 182 см и тежа 67 кг. Писна ми да съм толкова слаб ,преди когато ходех на фитнес и бях застоял бях 70 кг. и след като го спрях и започнах да тренирам бокс ,където се използва много повече енергия станах 67 кг. и си знаех,че е заради бокса тренирам 1 година вече и си стоя на 67 кг. и чат пат стигна до 69 кг и пак сваля.Обаче проблема е следният спирах няколко пъти да тренирам за по 1 месец връщам се на тренировки и съм свалил повече и съм станал 65 кг.През това време докато не съм тренирал и съм ял вместо да кача аз свалям. Всеки започна да ми казва,че съм бил отслабнал много и майка ми даже ме изкара болен и ме кара да хода на лекар да ми прават изследвания да видят дали съм болен
аз разбирасе се засмях,но после си помислих дали е така защото ям както си трябва и слабея възмоно ли това да е болесно състояние ? ? ? Сутрин когато ставам за училище в 06:00 ям това което съм вечерял демек тежка храна не ям сандвичи или нещо от този сорт. Връщам се от училище обядвам стабилно и вечерта пак ям стабилно. Пак не качвам килограми.Казват ми,че е заради разтежа докато още раста нямам шанс да кача много килограми и съм щял да кача когато спра да раста.На височина раста,но на килограми не.Станах много голяма клечка писна ми
не искам да си давам парите за "химия" защото пак нищо няма да направа и не ми се ходи на фитнес.Някакви идеи ??? БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО ! ! !
![]()