Цитирай Първоначално написано от kiki1991
И моя приятел беше така когато ходеше на фитнес и тренираше беше станал с 10-11 кг отгоре,от колкото е сега..пиеше протеин и ядеше постояно,но като спря и за 1-2 месеца си върна старите килограми.Явно и ти си като него със бърз метаболизъм и не можеш да качваш кг лесно,или качиш малко и след няколко дни ги свалиш.Съветвам те да почнеш да ходиш на фитнес и да тренираш и ако не искаш да си купуваш протеин трябва много да ядеш и да си направиш режим на храната.Ти си избери за какво да тренираш,той тренираше за гръб,гърди,корем и бицепс,без крака щот не му каресвало напомпани карака.Ходеше по 2 пъти в седмицата за час и за 2-3 месеца беше станал доста як,и на килограми и на всичко,така че ти си прецени.Ако имаш възможност да ходиш за по 1 час ще ти се отрази много добре на организма.И не забравй за храната ..трябва яко тъпчене по 4-5 пъти на ден,и най-вече след самата тренировка да приемаш повече въглехидрати...разгледай в нета има много хранителни режими когато тренираш.Дано съм била полезна и успех
Това е,че мраза фитнеса а на бокс ходя всеки ден без събота и неделя за по 2 часа и си беше разбираемо,че заради това така съм свалил,но като спирах за по 1 месец и като утидох и се премерих съм свалил повече това ме притеснява.