Искам и аз да се изкажа по този въпрос, защото имам същият проблем.
На почти 22 години съм, висок съм около 1,80 тежа около 65 килограма. С тези размери съм от 3-4 години, нито раста на височина, нито качвам килограми. Преди много обичах да спортувам, карах колело като див, ноо се контузих и ... Не виждах кой знае каква разлика когато спортувах и сега, когато водя доста улегнал начин на живот. Ям като прасе, ям адски много сладко, но просто това не помага. Искам да ходя на фитнес, но нямам финансовата възможност, безработен съм... а и в радиус от 15 километра от тук, където съм.. фитнес няма. Наистина може да ви се стори странно, че човек иска да качи килограми, докато адски много хора искат да могат да ядат на глава без да качват.. Не ми е проблем да правя упражнения и да ходя да бягам, искам да кача мускулна маса.. ама просто със седене не става. НО дори докато не спортувам ако мога да кача малко мазнини няма да са ми излишни ама и тях не качвам... Така че сладкото и тъпченето не винаги е отговор на този въпрос. Един единствен път съм обличал костюм, на една сватба.. все едно стоеше на закачалка тая риза.. Така че разбирам Сашо, това наистина си е проблем. Ако някой помогне на него и респективно на мен ще съм много благодарен.