Първо отиди и си направи всякакви изследвания в болницата. От дъжд на вятър аз вземам някой приятел/ка с мене и ходим и си правим ей така профилактично. Ако си здравно осигурен мисля че трябва да имаш някфи точки и с тези точки имаш право на безплатни кръвни изследвания за еди колко си болести там. Немога да ти кажа с точност, но медицинската сестра ни го каза това. Питай някой компетентен и той ще ти обясни как седят нещата, таман най-много ще се набуташ 1-2 лв.
Ако си напълно здрав и от фитнеса неможеш да пълнееш ме навежда на мисълта, че не си се тренирал и хранил правилно.
И другото, което е, че психиката играе много важна роля. Трябва да си напълно спокоен, защото аз примерно като се изнервя за по-дълъг период от време и почвам да слабея. При някои хора пък е точно обратното. Абстрахирай се въобще от мисълта за килограмите и ще постигнеш голям ефект
Пък и когато ходиш на фитнес, ти тренираш да качваш мускулна маса, нормално е това да става бавно. Изисква се голямо постоянство пък и трябва да се отделят време и пари.
Ако не се решиш да посетиш залата, значи не желаеш да напълнееш