- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- объркана
Четох темите и коментарите, помогнаха ми до някъде, но все още не знам какво да правя. Аз съм момиче на 15 години и може би съм влюбена.
Моят проблем, е че не оценявам нещата докато ги имам, а когато ги загубя. Имах момчето на мечтите си, но го загубих. Имах го цели 5 месеца, а накрая всичко развалих, загубих го заради един каприз. Мислех си, какво от това нали има други, ще го забравя и ще продължа напред. Но изобщо не стана така.. Минаха две седмици от раздялата ни и той тръгна с друга. Може би ако беше по-далеч от мен щях да го забравя, но сме в едно училище и всеки ден го виждам. Задържаха се почти 3 седмици, аз много я намразих, защото все пак е с моето момче - женска злоба. Скъсаха, но аз продължавам да я мразя, противна ми е. Но въпреки това аз продължавам да го обичам, не мога да се откажа от него. 3 месеца не си говорехме, бяхме се блокирали от всякъде. Един ден се видяхме и той неочаквано ме прегърна за чао и тръгна, защото бързаше. Вечерта ми писа, държеше се сякаш нищо не е станало и нищо не е било. На другия ден му намекнах, че още не съм го забравила, писахме си много за миналото ни.. Аз постоянно хранех бившата му, а той ми сервира, че още я обича..
Минаха 4 месеца от раздялата ни, а аз не мога да го забравя, не знам какво да правя. Всички ми казват да го забравя.. но първата любов никога не се забравя..
Той е продължил напред, може би е време и ти да го направиш ..
Женската ти злоба надделя и ти реши, че ще е добре за теб ако те скъсат? Прояви малко търпение и той ако има чувства към теб ще ти ги покаже. Покажи му, какво чувстваш, защото ако не го направиш ще загубиш повече.
"На сила, хубост не става!"
открито му кажи, че го обичаш и ако тогава ти каже, че не те обича продължи напред колкото и да ти е трудно...
какwотo i да стаwа знай че момiчето от тwоето мiнало ще те пазi wечно w сърцето сi [!]